Quote (ecneB @ 26 Dec 2011 21:49)
őszintén szólva nem tudom, hogy a stat hianya miatt-e, de eddig nem igazán trollkodtak dota2-ben. vhogy kevesbe feszultek az emberek, ha elbasztok vmit. a community pedig szinte majdnem ugyanaz. egy valamit nagyon koszonok ennek a jateknak, megpedig azt, hogy megtanultam jatszani. a cso dota fanboiok utaljak a honosokat, szerintem csak egyszeruen jelly az osszes a skilljukre.
hát nem tudom, hogy az imént felvázolt esetet lehet-e trollkodásnak nevezni. szerintem csak a srác szimplán fasznoob volt, esetleg orosz (vagy mindkettő).
bevallom, hogy az ilyeneket én is szidom, mert direkt kúrja szét az egész játékot. mégis mit gondol? hogy a 0.5 kdjával majd pont most fog megtanulni carryzni?
a másik eset, hogyha valaki néha bénázik, 1-2 megmozdulása nem úgy sikerül, ahogy kellene, akkor nem kezdek el hurrdurrkodni, mert teljesen felesleges.
//
most játszottam egyet egyedül. 3 support + arma + ss. végre mindenki tudta a dolgát, ment a wardozás, kotf ellen antiinvis, stb.
ss meg is nyerte nekünk egyedül. ezt szeretem, amikor nem feleslegesen supportolok agyhalottaknak.
This post was edited by Nerz8 on Dec 26 2011 02:57pm