ico: initial coin offering, mielőtt ÉLŐBE megy a coin azelőtt lehet vásárolni és beszállni mint 1 startupban részvényeket venni tulajdonképpen. coinokat tudsz venni amiket megis kapsz egyből ahogy elutaltad az ethereumot.
utk, bounty0x, dbc: ezek most indult icok voltak, kucoin.com-on meglehet nézni hogyan alakult az áruk a múlt héten, illetve googleban meglehet találni hogy mennyi volt az ICO ár
raiblocks: az egyik legjobban hypeolt coin most ami ingyenes instant tranzakciókat tud, és 20x-ozódött az ára a múlt hónapban. reddit subforumját meglehet nézni több infoért
working product: működik már a termékük, ez azért fontos mert sok az ilyen scam szerű ICO ahol féligműködő terméket árulnak azzal az ígérettel hogy fejlesztik és majd menni fog
shillelés: ez amit én csinálok, marketingelés azért hogy másnak is megjöjjön hozzá a kedve.
kurvanagy growth: a market capje 29millió lesz, coinmarketcap-en meglehet nézni hogy mennyi 1 átlagos coinnak. bitcoinnak pl valami 250milliárd, ripplenek most valami 130milliárd, de a top100-as coinok 270millió fölött vannak mind. egy ilyen nagyon hypeolt coinnál van esélye 1-2 hét alatt a top100-ba kerülésnek
github: ilyen kompáteres oldal ahol a programozók szoktak segítséget kérni, adni
beleverem a fundjaim: BELEVERDESEM A PÉNZEM GECI
Quote (SteelMeetsSteel @ Jan 4 2018 03:06pm)
en nem szoktam karomkodni kozbe
mate talalt egy 27. rangu kriptot amibol bevasarolt es a hunsub zsebpenzen meg ace milliardjain igyekszik felfuttatni
ne gondolkozz szena csak vegyed, szolgald a celodat
még nem vásároltam be, csak befogok. ha nem lenne referál pénz nem is szólnék róla, már csak azután hogy az ICO lement, mert sztem tényleg kicsi lesz az esély hogy mindenki bejusson aki akar és félek hogy kimaradok
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jan 4 2018 08:16am