d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev16768697071532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 26 2015 03:34am
Quote (Karan2_Returned @ 26 Jul 2015 11:25)
Ha latjak a csajok hogy ideges vagy az csak olaj a tüzre, es megjobban huzzak az agyadat. Egyszer mondta egyik csaj mondta elhivja baratjat hogy megverjen annyira nyomorek vagyok, mondtam leszarom. Par perc mulva odaadta a telefonjat amin felhivta a baratjat, mondtam baratjanak is hogy jöjjön nyugodtan, azt vegül mondta hogy ilyen hülyeseg miatt nem akar eljönni.

Lenyeg a lenyeg, csajok amit mondanak annak a nagyresze faszsag, nem gondoljak komolyan ugyhogy ne figyelj rajuk, különben megtöbb faszsagot mondanak neked.

wtf?

remélem meggyújtottad a csajt élve az erdőben egy fához kötözve.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 26 2015 03:42am
Member
Gold: 1,630.69
Jul 26 2015 03:37am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 26 2015 10:34am)
wtf?

remélem meggyújtottad a csajt élve az erődben egy fához kötözve.

14 evesen mar kurvalkodott, eleg szar az elete igy is.
Member
Gold: 0.00
Jul 26 2015 04:02am
Quote (Karan2_Returned @ Jul 26 2015 09:25am)
Ha latjak a csajok hogy ideges vagy az csak olaj a tüzre, es megjobban huzzak az agyadat.Egyszer mondta egyik csaj mondta elhivja baratjat hogy megverjen annyira nyomorek vagyok, mondtam leszarom. Par perc mulva odaadta a telefonjat amin felhivta a baratjat, mondtam baratjanak is hogy jöjjön nyugodtan, azt vegül mondta hogy ilyen hülyeseg miatt nem akar eljönni.

Lenyeg a lenyeg, csajok amit mondanak annak a nagyresze faszsag, nem gondoljak komolyan ugyhogy ne figyelj rajuk, különben megtöbb faszsagot mondanak neked.

hát ezen kiköptem a kávét :D
az epikus konklúzióról nem is beszélve

This post was edited by Atranaxia on Jul 26 2015 04:08am
Member
Jul 26 2015 04:15am
ez a topic 10/10
Member
Gold: 1,630.69
Jul 26 2015 04:29am
Quote (Atranaxia @ Jul 26 2015 11:02am)
hát ezen kiköptem a kávét :D
az epikus konklúzióról nem is beszélve

Nem fejtettem ki elegge magamat, igy lehet nem jött annyira le a vege. Azzal hogy leszartam a csaj jeleztem fele hogy nem veszem komolyat amit mond, ergo nincs semmifele hatalma fölöttem. Igy kenytelen tovabballni, es mas celpontot keresni maganak.
Ha viszont könyörögtem volna hogy jajj ne hivja a pasijat akkor nagy valoszinüseggel csicskaztatott volna.
Member
Gold: 1.00
Jul 26 2015 04:41am
Quote (Karan2_Returned @ 26 Jul 2015 12:29)
Nem fejtettem ki elegge magamat, igy lehet nem jött annyira le a vege. Azzal hogy leszartam a csaj jeleztem fele hogy nem veszem komolyat amit mond, ergo nincs semmifele hatalma fölöttem. Igy kenytelen tovabballni, es mas celpontot keresni maganak.
Ha viszont könyörögtem volna hogy jajj ne hivja a pasijat akkor nagy valoszinüseggel csicskaztatott volna.

Miért, van bárki aki komolyan vette volna?
Member
Gold: 6,373.20
Jul 26 2015 04:51am
Quote (fahrii @ Jul 25 2015 07:47pm)
Miért ekkora patkányok a nők? Miért kell bántani az embert?
Jövök haza edzésről, be voltam durranva, a ruhám is jól állt, szóval egész jól néztem ki szerintem.
Erre jövök el lakcsi mellett, kerítésen ül négy fiatal csaj beszélgetnek.
Megyek el közvetlen előttünk, végigkövetnek a szemükkel, erre kettő elkezdett hirtelen nevetgélni. Faszért kell kinevetni az embert, majdnem kitört belőlem egy kurva anyátokat.
Hogy dögölne meg szörnyű kínok között az összes nyomorult kurva, fasz kivan már ezzel a nyomorult élettel, az összes létező csaj ott bánt ahol tud, ha nem ismer akkor így, ha ismer akkor meg úgy mint az exem.

A másik hogy jött velem szembe az incidens előtt egy csaj, mivel úgy éreztem jól nézek ki na mondom most szemezni fogok. Minden jól ment addig míg nem kezdte viszonozni, azonnal lesütöttem a szemét a mellére és ott is maradt, lehet azthitte paraszt vagyok nemtom.

wat
ezt csinálják mióta világ a világ :D többen ülnek, látják hogy jössz, tetszel nekik és nevetgélnek, ha egyedül lett volna egy csaj tuti hangot se ad ki, de ha többen vannak ezt csinálják, ilyenek a LÁNYOK
minek idegeskedsz ilyenen, én nézni szoktam őket ha többen vannak, főleg ha jól néznek ki, aztán ha nevetnek elkezdek én is mosolyogni vagy nevetni a szituáción

nem hinném hogy a fejed miatt csinálták, a külső miatt való poénkodás szerintem általános iskolás cucc

This post was edited by XxPiTyUkAxX on Jul 26 2015 04:51am
Member
Gold: 343.00
Jul 26 2015 04:55am
Quote (Karan2_Returned @ Jul 26 2015 10:29am)

valószínűleg kiskorában vmelyik családtagja szexuálisan zaklatta és most ha másban elesettséget/kiszolgáltatottságot lát akkor az régi önnönmagára emlékezteti amitől dühös lesz

van egy video de nem linkelem mert azon az oldalon van secks is és az van rajt h ilyen iskolások ütik, pocsojába nyomják egy másik társukat csak mert az szótlan meg visszahúzódó
ezért tart a világ ott ahol mindenki egymást sanyargatja és a sok sérült lélek csak mégtöbb sérülést szül ami nem vezet sehova csak a szarba

legszivesebben szétbasztam volna az összes kis csirát aki ott bántotta azt a szerencsétlent de akkor mi lett volna csak a gyülölet fogaskerekét pörgetem tovább
nincs megoldás, semmi sem jó
szar élet

This post was edited by Senee on Jul 26 2015 04:58am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 26 2015 05:07am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 26 Jul 2015 12:51)
wat
ezt csinálják mióta világ a világ :D többen ülnek, látják hogy jössz, tetszel nekik és nevetgélnek, ha egyedül lett volna egy csaj tuti hangot se ad ki, de ha többen vannak ezt csinálják, ilyenek a LÁNYOK
minek idegeskedsz ilyenen, én nézni szoktam őket ha többen vannak, főleg ha jól néznek ki, aztán ha nevetnek elkezdek én is mosolyogni vagy nevetni a szituáción

nem hinném hogy a fejed miatt csinálták, a külső miatt való poénkodás szerintem általános iskolás cucc

mesh megkérdezné miért nevetnek aztán lekaszabolná őket
Member
Jul 26 2015 05:19am
Quote (Karan2_Returned @ Jul 26 2015 10:29am)

amúgy nem értem minek állt csak úgy beléd egy ilyen fogyatékos picsa?
Go Back To Magyar Topic List
Prev16768697071532Next
Add Reply New Topic New Poll