d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sub-sorozes > Mert Mindenki Lusta Megszervezni
Prev1676869707179Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Sep 24 2014 11:40am
Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 18:24)
261 nap után csak odáig jutottam, hogy újra posztoljak - visszaolvastam ezt az utóbbi 20-25 oldalt, igazából azt látom, hogy nem csak a hunsub színvonala megy le hónapról hónapra, hanem az embereké is

Igen, valóban nem voltunk ott sokan, de eleget lehetett itt az egészről olvasni, hogy véleményt alkothassunk (ahogy leírtátok, a társaság nagy része bebaszott és beszívott, úgyhogy ha nem baj, ezt a kártyát most ne játsszátok be):
Első körben itt mindenki felnőtt, meg nagyon művelt meg itt felnőtt embernek tartja magát - akkor hogy a faszba nem voltatok képesek megmondani az első alkalommal, amikor ment a 100% rosszindulat akármelyik irányból, hogy oké öreg, állj le, szórakozni jöttünk, nem pedig arra, hogy hergeljük a másikat, ráadásul egy olyan témakörben, ahol kb nem lehet jól reagálni. Feltételezem, ha nem szólt volna semmit vis, akkor meg ment volna a puhapöcsözés, így meg fúj, micsoda prosztó és agresszív - miközben itt nagyon sokan eltörnétek olyan emberek kezét, lábát, nyakát, akit még egyszer sem láttatok, még lehet, hogy képen sem... Mondom ezt úgy, hogy nem egy hunsubos találkozón voltam és a számomra nem kedves embereket is támogattam a bajban (igaz Rici?)

Ha beleképzelem magam vis helyébe, akkor én is ezt tettem volna, sőt, talán még szolid is az, amit kapott (jarát már diszkóból is kiverték már a kidobók, minő meglepő), nyilván másnap hasonlóan reagáltam volna, ahogy vis itt tette. De attól még, hogy nem oldódott meg semmi, az embernek igenis ki kell állnia magáért és a szeretteiért, ha már a társaság, az állítólagos barátai, félbarátai nem tették meg, akikkel egy fórumon dumál évek óta.

Pikírt humor úr abszolút nem lepett meg, hozta a fórumos formáját.

A fórumhoz pedig annyit tudok hozzáfűzni, hogy elég szar világot élhetünk, ha a legnormálisabban fórumozók közé tartozik pl senee is, olyanok, akik már itt vannak ezer éve, csak az anyázással és a mocskolódással tudják tölteni mindennapjaikat.

Ja, még valami : emlékeztek Csököttre? Na ő volt egy olyan zseniális troll, mint Vanek. Ugyanúgy felültök a provokációnak most is nagyon sokan. Bő fél év poszt nélkül igazán rádöbbentett arra, hogy nevetséges fórumon így felhúznia magát az embernek.

Ugyanez a véleményem, csak te jobban tudsz fogalmazni.
Member
Gold: 0.05
Quote (Karan2_Returned @ Sep 24 2014 06:38pm)
Micsoda veletlen, Joey is.

több százezer ember olvas stephen kinget

mind joey multija

Member
Gold: 33,265.80
Quote (cowding @ 24 Sep 2014 18:36)
ezek vannak
http://3.ii.gl/Cxen7jK6.png

Picsaba akkor nem hoztam haza a statisztika konyvem :DDD

Na mindegy, koszi azert valamikor talizunk? Atmenjek vagy hogyan legyen ?
Member
Gold: 206.00
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 24 2014 07:32pm)
en hozza se szoltam ocsedhez talan soha, es egyebkent attol fuggetlenul, hogy ez neked milyen belso toreseket okozott meg nem kell levetiteni masra, mert nevetseges.

Az értelmes embert ne vedd magadra, úgy értettem :D de csak poén volt, nem szeretnék neked egy rossz estét

Amúgy most hiába sarkítod itt belső törésre a dolgot, szerintem neked is rosszul esne, ha itt barátként/jó ismerősként tartott emberek olyat szólnának neked, amit nem várnál tőlük - de mondjuk csak nézd a baráti társaságodat! Elkezdenének egész este basztatni meg szidni (vagy a szeretteidet), következő héten ugyanúgy elmennél velük? Ugye, hogy nem? Ilyen szempontból a fórum sem volt más akkor, most annyi változott, hogy már a helyén kezelem ezeket a dolgokat. Ilyen egyszerű bro
Member
Gold: 122.92
Sep 24 2014 11:43am
Quote (josheide @ Sep 24 2014 07:40pm)
Picsaba akkor nem hoztam haza a statisztika konyvem :DDD

Na mindegy, koszi azert valamikor talizunk? Atmenjek vagy hogyan legyen ?

ha valamelyik kell asap akkor azt el tudom vinni valahova valamikor (ez jó konkrét lett) de amugy ősziszünetben lehet h lesz itt valamicske, akkor elviszed
vagy ha hétvégén pestenmaradsz és a koli felé járok kocsival bedobom szivesen
Member
Gold: 33,265.80
Sep 24 2014 11:44am
Quote (cowding @ 24 Sep 2014 18:43)
ha valamelyik kell asap akkor azt el tudom vinni valahova valamikor (ez jó konkrét lett) de amugy ősziszünetben lehet h lesz itt valamicske, akkor elviszed
vagy ha hétvégén pestenmaradsz és a koli felé járok kocsival bedobom szivesen

Nem surgos egyik se, majd raerosen akkor.

Csinaljuk ugy hogy egy szal szeretetet is beleferjen egyutt akkor mar. :D
Member
Gold: 80.00
Sep 24 2014 11:45am
Quote (TuskesVanek @ 24 Sep 2014 18:34)
köszönöm levente

full jogosan jár nekem verés azért, mert te képtelen vagy tolerálni a másikat fórumon, de jarabek barátod nem érdemelt pofont azért mert más nőjét szidta

értékrend/10 :D

ayy lmao megvakulok ettől a mérhetetlen sötétségtől

en egy szoval sem mondtam, hogy nem erdemelte meg, csak azt, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb megoldas amit visnek valasztania kellett volna, mindket fel hibas valamilyen szinten
Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 18:35)
Objektívabb vagyok szerintem, mint bárki most itt, legalábbis pár napig, azt hiszem nem sokan vannak, akik ugyanúgy követik mostanában a subot, de nem is postolnak (a 90 napos suspik nem érnek, ha közben visszajöttél multikkal :D)
Az meg a másik, hogy idejövök 9 hónap után, igazából jarának mondtam meg a tutit csak, mivel a tegnapi esettel kapcsolatban szóltam meg (és megint mondom, egy 'bocs öreg, hogy ezt így nyilvánosan mondtam' poszt/pm mennyit számítana), de persze már cpt már egyből be is talált, hiszen hónapok óta csak a fröcsögését lehet látni...

ja eléggé objektiv vagy, lehet jarára ugrani egyből ugrasz
objektivitás meg a faszom, az.
Member
Gold: 206.00
Sep 24 2014 11:47am
Quote (Karan2_Returned @ Sep 24 2014 07:38pm)
Micsoda veletlen, Joey is.

Na ezen vagyok még kiakadva, a vanek/joe párhuzamon
Szerintem mindőtöknél jobban ismerem joet, meg mondjuk azt is, hogy most miből áll a munkája, élete. Igazából nem akarom én itt kifecsegni a dolgait, de legyen elég annyi, hogy 5-8-ig is dolgozik sokszor és a munka közben még egy facebookot sem tud olvasni, nem hogy 3100 posztnyit trollkodjon veletek. Ezek már nem azok az idők, amikor kiálltunk SZAROS_BUGYI-val hun-1-re, azóta eltelt mondjuk 5 év.

Más kérdés, hogy egyesek 5 év alatt legalább megpróbálnak elindulni a felnőtté válás útján, mások meg csak idősebbek lesznek, okosabbak egy szálat se.
Member
Gold: 0.05
Sep 24 2014 11:48am
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 24 2014 06:45pm)
en egy szoval sem mondtam, hogy nem erdemelte meg, csak azt, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb megoldas amit visnek valasztania kellett volna, mindket fel hibas valamilyen szinten

igen levente, nem a legjobb megoldás

de ha egy fórumozó stílusa nem tetszik, akkor verjük be a pofáját, arra az a legjobb megoldás :D
Member
Gold: 710.00
Sep 24 2014 11:48am
én még mindig nem értem hogy ricit miért nem verte meg senki
Go Back To Magyar Topic List
Prev1676869707179Next
Add Reply New Topic New Poll