Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 18:24)
261 nap után csak odáig jutottam, hogy újra posztoljak - visszaolvastam ezt az utóbbi 20-25 oldalt, igazából azt látom, hogy nem csak a hunsub színvonala megy le hónapról hónapra, hanem az embereké is
Igen, valóban nem voltunk ott sokan, de eleget lehetett itt az egészről olvasni, hogy véleményt alkothassunk (ahogy leírtátok, a társaság nagy része bebaszott és beszívott, úgyhogy ha nem baj, ezt a kártyát most ne játsszátok be):
Első körben itt mindenki felnőtt, meg nagyon művelt meg itt felnőtt embernek tartja magát - akkor hogy a faszba nem voltatok képesek megmondani az első alkalommal, amikor ment a 100% rosszindulat akármelyik irányból, hogy oké öreg, állj le, szórakozni jöttünk, nem pedig arra, hogy hergeljük a másikat, ráadásul egy olyan témakörben, ahol kb nem lehet jól reagálni. Feltételezem, ha nem szólt volna semmit vis, akkor meg ment volna a puhapöcsözés, így meg fúj, micsoda prosztó és agresszív - miközben itt nagyon sokan eltörnétek olyan emberek kezét, lábát, nyakát, akit még egyszer sem láttatok, még lehet, hogy képen sem... Mondom ezt úgy, hogy nem egy hunsubos találkozón voltam és a számomra nem kedves embereket is támogattam a bajban (igaz Rici?)
Ha beleképzelem magam vis helyébe, akkor én is ezt tettem volna, sőt, talán még szolid is az, amit kapott (jarát már diszkóból is kiverték már a kidobók, minő meglepő), nyilván másnap hasonlóan reagáltam volna, ahogy vis itt tette. De attól még, hogy nem oldódott meg semmi, az embernek igenis ki kell állnia magáért és a szeretteiért, ha már a társaság, az állítólagos barátai, félbarátai nem tették meg, akikkel egy fórumon dumál évek óta.
Pikírt humor úr abszolút nem lepett meg, hozta a fórumos formáját.
A fórumhoz pedig annyit tudok hozzáfűzni, hogy elég szar világot élhetünk, ha a legnormálisabban fórumozók közé tartozik pl senee is, olyanok, akik már itt vannak ezer éve, csak az anyázással és a mocskolódással tudják tölteni mindennapjaikat.
Ja, még valami : emlékeztek Csököttre? Na ő volt egy olyan zseniális troll, mint Vanek. Ugyanúgy felültök a provokációnak most is nagyon sokan. Bő fél év poszt nélkül igazán rádöbbentett arra, hogy nevetséges fórumon így felhúznia magát az embernek.
Ugyanez a véleményem, csak te jobban tudsz fogalmazni.