d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev16768697071237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Jan 23 2014 04:56pm
Quote (bbaallaaggee @ 23 Jan 2014 23:50)
Azzal kezdtem 8 oldallal ezelőtt, hogy nem akarok ebbe belemenni, úgyhogy most nem is fogok. Már felkúrtam 300ra a vérnyomásom a keresztényezéssel. Fáradt vagyok. Majd máskor.

Na majd egyszer!
Member
Gold: 280.00
Jan 23 2014 04:57pm
Quote (josheide @ Jan 23 2014 11:47pm)
Akkor megis hogyan mered fel, hogy Magyaroroszagon jobb a Fidesz intezkedesei hatasara?

jo jo, anyd fasza megint nott par centit es gurke tovabbra is minden csajt megdug, de azert ennel kicsit tudomanyosabban kene megkozeliteni ezt, nemde ?

Member
Gold: 931.79
Jan 25 2014 11:28am
Most néztem meg ezt a riportot ajánlom mindenkinek a figyelmébe aki kigúnyol a "hurrdurr szar a rencer" kommentjeim miatt. Ja és Joshinak is! Egyszer azt mondtad, hogy aki Magyarországon ma bűnt követ el azt az igazságszolgáltatás megbünteti.

inb4 kurucinfo

nem onnan találtam rá és nem ovlasok kurucinfot.

This post was edited by iFeelAlone on Jan 25 2014 11:30am
Member
Jan 25 2014 11:39am
Quote (iFeelAlone @ 25 Jan 2014 18:28)
Most néztem meg ezt a riportot ajánlom mindenkinek a figyelmébe aki kigúnyol a "hurrdurr szar a rencer" kommentjeim miatt. Ja és Joshinak is! Egyszer azt mondtad, hogy aki Magyarországon ma bűnt követ el azt az igazságszolgáltatás megbünteti.

http://www.youtube.com/watch?v=KtRx_AqDce0

inb4 kurucinfo

nem onnan találtam rá és nem ovlasok kurucinfot.

Ha klasszikust idezel, pontosan idezd. Tudom, hogy vannak bunozok akik megusszak a dolgaikat de ez egy folyamatos trade-off a biztonsag es a privacy kozott.
Lehetne minden sarokra kamerat szerelni, megtriplazni a rendorseg allomanyat, de ez egyreszt sokba kerulne masreszt nem maradna az embereknek semmi maganeletuk.
Member
Gold: 3,747.73
Jan 25 2014 11:42am
Quote (josheide @ Jan 25 2014 06:39pm)
Ha klasszikust idezel, pontosan idezd. Tudom, hogy vannak bunozok akik megusszak a dolgaikat de ez egy folyamatos trade-off a biztonsag es a privacy kozott.
Lehetne minden sarokra kamerat szerelni, megtriplazni a rendorseg allomanyat, de ez egyreszt sokba kerulne masreszt nem maradna az embereknek semmi maganeletuk.

Aztán miért ne maradna magánéletünk, mert az utcán kamera van? A hálószobámban még mindig azt csapkodok a farkammal amit akarok, és ameddig ez így van, magánélet is van
Member
Jan 25 2014 11:46am
Quote (Vismajor @ 25 Jan 2014 18:42)
Aztán miért ne maradna magánéletünk, mert az utcán kamera van? A hálószobámban még mindig azt csapkodok a farkammal amit akarok, és ameddig ez így van, magánélet is van

Valoszinuleg minden adatforgalmad is kovetne a rendorseg, nem csak az utcakat. :D
Member
Jan 25 2014 11:48am
Quote (josheide @ Jan 25 2014 06:46pm)
Valoszinuleg minden adatforgalmad is kovetne a rendorseg, nem csak az utcakat. :D

Magyarországon legális torrentezni, úgyhogy én ezzel is oké vagyok. Viszonylag ritkán keresek rá a "how to make a bomb at home" címszavakra googlen, vagy "hogyan nyissunk ki egy lakatot kulcs nélkül"
Egy rendes közbiztonságért(és egy szigorú, hatékony bíróságért!) én ezt simán beáldoznám. Simán. (sőt, még talán a torrentet is.)

This post was edited by Vismajor on Jan 25 2014 11:48am
Member
Gold: 931.79
Jan 25 2014 11:48am
Quote (josheide @ Jan 25 2014 06:39pm)

Megnézted a videót? Nem azért engedték el mert nem volt bizonyítható a tette. Nem azért mert kevés a kamera vagy a rendőr.

A kis srác egy nap 2-szer rabolt, másodszor baltával és a rendőrség miután elfogta, elengedte. Mindennapos eset az ország minden városában. Engem amikor cigányok összevertek egy kocsmában megmondtam a rendőröknek a cigányok nevét és lakhelyüket mert kiderítettem. Mi volt a reakció a rendőrségen? Milyen forrásból derítettem ki. Mert ha nem hivatalos forrásból van meg akkor figyelmen kívül kell hagyniuk az információt. Soha nem kapták el őket. Ilyen egy jól működő rendszer? Felforr az agyam a dühtől és az undor kering bennem attól, hogy egy ilyen világban vagyok kénytelen élni.

Sok mindent lehetne... de szerintem először is lehetne észérvek és hátsó szándék nélkül irányítani az országot. Felpakolhatunk minden négyzetméterre egy kamerát az se fog segíteni amíg a rendszer romlott.
Member
Jan 25 2014 11:49am
Quote (iFeelAlone @ Jan 25 2014 06:48pm)
Megnézted a videót? Nem azért engedték el mert nem volt bizonyítható a tette. Nem azért mert kevés a kamera vagy a rendőr.

A kis srác egy nap 2-szer rabolt, másodszor baltával és a rendőrség miután elfogta, elengedte. Mindennapos eset az ország minden városában. Engem amikor cigányok összevertek egy kocsmában megmondtam a rendőröknek a cigányok nevét és lakhelyüket mert kiderítettem. Mi volt a reakció a rendőrségen? Milyen forrásból derítettem ki. Mert ha nem hivatalos forrásból van meg akkor figyelmen kívül kell hagyniuk az információt. Soha nem kapták el őket. Ilyen egy jól működő rendszer? Felforr az agyam a dühtől és az undor kering bennem attól, hogy egy ilyen világban vagyok kénytelen élni.

Sok mindent lehetne... de szerintem először is lehetne észérvek és hátsó szándék nélkül irányítani az országot. Felpakolhatunk minden négyzetméterre egy kamerát az se fog segíteni amíg a rendszer romlott.

Goodnews: Nem vagy.
Member
Jan 25 2014 11:53am
Quote (iFeelAlone @ 25 Jan 2014 18:48)

Koltozz az emiratusokba es elj rendorallamban akkor. Tudom hogy szar a rendszer es sokszor megussza az elkoveto de mi a faszt csinaljunk ?
Go Back To Magyar Topic List
Prev16768697071237Next
Add Reply New Topic New Poll