Quote (josheide @ Jan 25 2014 06:39pm)
Ha klasszikust idezel, pontosan idezd. Tudom, hogy vannak bunozok akik megusszak a dolgaikat de ez egy folyamatos trade-off a biztonsag es a privacy kozott.
Lehetne minden sarokra kamerat szerelni, megtriplazni a rendorseg allomanyat, de ez egyreszt sokba kerulne masreszt nem maradna az embereknek semmi maganeletuk.
Megnézted a videót? Nem azért engedték el mert nem volt bizonyítható a tette. Nem azért mert kevés a kamera vagy a rendőr.
A kis srác egy nap 2-szer rabolt, másodszor baltával és a rendőrség miután elfogta, elengedte. Mindennapos eset az ország minden városában. Engem amikor cigányok összevertek egy kocsmában megmondtam a rendőröknek a cigányok nevét és lakhelyüket mert kiderítettem. Mi volt a reakció a rendőrségen? Milyen forrásból derítettem ki. Mert ha nem hivatalos forrásból van meg akkor figyelmen kívül kell hagyniuk az információt. Soha nem kapták el őket. Ilyen egy jól működő rendszer? Felforr az agyam a dühtől és az undor kering bennem attól, hogy egy ilyen világban vagyok kénytelen élni.
Sok mindent lehetne... de szerintem először is lehetne észérvek és hátsó szándék nélkül irányítani az országot. Felpakolhatunk minden négyzetméterre egy kamerát az se fog segíteni amíg a rendszer romlott.