Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 24 2011 09:31pm)
miota nerfeltek morgana leginkabb semmi, ill legfeljebb counter nehany AP kari ellen, de igen a disablek+a shield miatt support es nem nuker
veigar ultija is kevesbe anti caster mint szokott volt lenni, es miutan elotte a stunjat nemsok haszna van...
fiddle skilljei semmik teamfightban? : D aoe silence, es fear? fasza lenne viszont jo csapat ellen ritkan fogsz tudni ultit bevinni, meg flasshel is
Ryzenak akkor van burstje, ha APt epitesz neki. ez az uj fajta ryze sztem elegge ket szek koze eses, mert kb egy skillje van ami igazan sebez, burstje meg alig van.
morde 5v5ben nem az igazi, csak az ultija igazan hasznos. ha nem feedelek/hagyjak farmolni, akkor nem fog se sokat sebezni, se tankolni, nincs diableje, megvedeni se nagyon tud senkit, egyedul az ultija hasznos.
ha te tenyleg hextexhet es lichbanet epitesz morden : DD..
se fiddlet, se ryzet nem a burst dmgert tartjak. ryzet igazabol nemis tudom miert, fiddlet meg az ultijaert es a disablekert.
Veigarnak épp most lett jobb a burstje ap carry ellen, mivel saját apjának sebzi nagyobb részét mint az ellenfél apjának, ha pedig veigarral kevesebb ap'd van mint bárkinek enemy teamböl akkor leave game
Ez igy jol hangzik ,hogy fiddle ulti fear +aoe silence csak a valóság az ,hogy 2 skill és halott. Ryzenek most nem kell apt építeni egyáltalán 0.1 ap scale a q egyedül e az ami talán hasznos lenne, én max rod of agest szoktam ,de azt is mana/hp ért és nem
ap ért, burstje elég jó q simán sebez 500 akat, tankokon kívül és ha jól kihasználod a cd csökkenést kb 3-4 et letudsz adni pár másodperc alatt. És fő előnye az ,hogy van 3k hpja banshee's veil, vagyis sok magic resist, és nem hal meg fél pillanat alatt
mint pl egy fiddlesticks akivel ha már egy bansheet veszel nincs sebzésed.
Mordének nincs sebzése? Miről beszélünk? Ha tankra van építve akkor is félhpról ulti ignital szinte bárkit megöl, és ha magára teszi a w skillt, nagyon erős tank.
Hextechest buildet nyilván te se meg naabz se próbálta még meg valószínű nem is láttátók ezért tartjátok hülyeségnek, de ha már van tank akkor mordéval arra kell menni, mint mondtam q skill 1-2k között sebez 2 hextech lichbanel single targetre ulti
meg 0 hpról feltölt, bárhol tud jungelezni farmolni 2 másodperc alatt clearer minion wawet.
Quote (N4aBz @ Apr 24 2011 09:33pm)
Eddig egy emberrel se találkoztam, aki ölt is volna Mordevel. Fiddle pedig nem jobb mint ryze, de ha megnézzük azt, legyen a példa mondjuk sion, szerintem inkább meghal a ryze, mint a fiddle Sion ellen (tök véletlen példa, ez jutott eszembe). Ryze elé kell egy tank, fiddle viszont meg tud ölni tankot sec perc alatt (life drainnek ugye most növelték ranget?). Effektíven nekem jobban bejön a fiddle, mint ryze, bár eddig csak pár casterrel voltam, de azokkal többször.
ja és wat, te Mordere hextechet raksz?
Megint hülyeségeket beszélsz , előző postokban irtam le ,hogy ryze az aki képes tankolni és nem kell elé tank, fiddle mellé viszont tényleg kell vagy egy stun/fear/taunt és halott, meg tud ölni egy tankot se perc alatt? Például kit? Valószínű egy 300 magic resistes 3.5k hps rammust aki egyböl tauntolja ahogy drainelni kezd és megöli , de ha nem tauntolná akkor se értem ,hogy tudna 1v1zni bármilyen tankot, fiddle senkit nem tud elkapni hacsak nem öli meg egy fear+drainből, és amint mondtam egy tankot nem ől meg így. Nem találkoztál még olyan mordéval aki ölt? 67 es oldalon a kép amit postoltál elárul egykét dolgot pl rammus bf sword, csodálkozol ,hogy level 5 ösön nem láttál még jó mordét? Kb 10 game-et játszottál összesen?
Igen van ,hogy mordéra hextechet rakok , akarod mehetünk egy 1v1 te bárkivel én meg hextech-lichbane es mordéval csak pm-elj bátran.
This post was edited by championmath on Apr 25 2011 04:46am