d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev167686970714303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 25 2011 02:58am
Quote (Moonflow @ Apr 24 2011 11:23pm)
Fiddle-lal mire eltolod az egesz combodat, regen lefocusoltak, es drain-re sincsen idod. Meg a legtobb team fight, ha nem drag vagy baron kornyeken, akkor lane-en tortenik, ott pedig vannak minionok, igy higabb a silence hatasa. A Terrify mondjuk oke, elmegy hasznos skillnek, de a silence sztem nem.
Bar tény, hogy a regebbi ryze, aki 1v3-ban siman szetkapta mind a 3-at masfel combobol ultival az tenyleg jobb volt burst szempontjabol.

Meg this. Naabz ugy dumalsz, mintha jatszottal mar volna ranked-et :D

mondtam, noob vagyok még, nem sokat játszottam eddig, csak az eddigi tapasztalat alapján beszélek :D
Member
Gold: Locked
Apr 25 2011 04:38am
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 24 2011 09:31pm)
miota nerfeltek morgana leginkabb semmi, ill legfeljebb counter nehany AP kari ellen, de igen a disablek+a shield miatt support es nem nuker
veigar ultija is kevesbe anti caster mint szokott volt lenni, es miutan elotte a stunjat nemsok haszna van...
fiddle skilljei semmik teamfightban? : D aoe silence, es fear? fasza lenne viszont jo csapat ellen ritkan fogsz tudni ultit bevinni, meg flasshel is
Ryzenak akkor van burstje, ha APt epitesz neki. ez az uj fajta ryze sztem elegge ket szek koze eses, mert kb egy skillje van ami igazan sebez, burstje meg alig van.

morde 5v5ben nem az igazi, csak az ultija igazan hasznos. ha nem feedelek/hagyjak farmolni, akkor nem fog se sokat sebezni, se tankolni, nincs diableje, megvedeni se nagyon tud senkit, egyedul az ultija hasznos.

ha te tenyleg hextexhet es lichbanet epitesz morden : DD..

se fiddlet, se ryzet nem a burst dmgert tartjak. ryzet igazabol nemis tudom miert, fiddlet meg az ultijaert es a disablekert.

Veigarnak épp most lett jobb a burstje ap carry ellen, mivel saját apjának sebzi nagyobb részét mint az ellenfél apjának, ha pedig veigarral kevesebb ap'd van mint bárkinek enemy teamböl akkor leave game

Ez igy jol hangzik ,hogy fiddle ulti fear +aoe silence csak a valóság az ,hogy 2 skill és halott. Ryzenek most nem kell apt építeni egyáltalán 0.1 ap scale a q egyedül e az ami talán hasznos lenne, én max rod of agest szoktam ,de azt is mana/hp ért és nem

ap ért, burstje elég jó q simán sebez 500 akat, tankokon kívül és ha jól kihasználod a cd csökkenést kb 3-4 et letudsz adni pár másodperc alatt. És fő előnye az ,hogy van 3k hpja banshee's veil, vagyis sok magic resist, és nem hal meg fél pillanat alatt

mint pl egy fiddlesticks akivel ha már egy bansheet veszel nincs sebzésed.

Mordének nincs sebzése? Miről beszélünk? Ha tankra van építve akkor is félhpról ulti ignital szinte bárkit megöl, és ha magára teszi a w skillt, nagyon erős tank.

Hextechest buildet nyilván te se meg naabz se próbálta még meg valószínű nem is láttátók ezért tartjátok hülyeségnek, de ha már van tank akkor mordéval arra kell menni, mint mondtam q skill 1-2k között sebez 2 hextech lichbanel single targetre ulti

meg 0 hpról feltölt, bárhol tud jungelezni farmolni 2 másodperc alatt clearer minion wawet.

Quote (N4aBz @ Apr 24 2011 09:33pm)
Eddig egy emberrel se találkoztam, aki ölt is volna Mordevel. Fiddle pedig nem jobb mint ryze, de ha megnézzük azt, legyen a példa mondjuk sion, szerintem inkább meghal a ryze, mint a fiddle Sion ellen (tök véletlen példa, ez jutott eszembe). Ryze elé kell egy tank, fiddle viszont meg tud ölni tankot sec perc alatt (life drainnek ugye most növelték ranget?). Effektíven nekem jobban bejön a fiddle, mint ryze, bár eddig csak pár casterrel voltam, de azokkal többször.

ja és wat, te Mordere hextechet raksz?

Megint hülyeségeket beszélsz , előző postokban irtam le ,hogy ryze az aki képes tankolni és nem kell elé tank, fiddle mellé viszont tényleg kell vagy egy stun/fear/taunt és halott, meg tud ölni egy tankot se perc alatt? Például kit? Valószínű egy 300 magic resistes 3.5k hps rammust aki egyböl tauntolja ahogy drainelni kezd és megöli , de ha nem tauntolná akkor se értem ,hogy tudna 1v1zni bármilyen tankot, fiddle senkit nem tud elkapni hacsak nem öli meg egy fear+drainből, és amint mondtam egy tankot nem ől meg így. Nem találkoztál még olyan mordéval aki ölt? 67 es oldalon a kép amit postoltál elárul egykét dolgot pl rammus bf sword, csodálkozol ,hogy level 5 ösön nem láttál még jó mordét? Kb 10 game-et játszottál összesen?

Igen van ,hogy mordéra hextechet rakok , akarod mehetünk egy 1v1 te bárkivel én meg hextech-lichbane es mordéval csak pm-elj bátran.

This post was edited by championmath on Apr 25 2011 04:46am
Member
Apr 25 2011 05:09am
Quote (championmath @ Apr 25 2011 11:38am)
Veigarnak épp most lett jobb a burstje ap carry ellen, mivel saját apjának sebzi nagyobb részét mint az ellenfél apjának, ha pedig veigarral kevesebb ap'd van mint bárkinek enemy teamböl akkor leave game

Ez igy jol hangzik ,hogy fiddle ulti fear +aoe silence csak a valóság az ,hogy 2 skill és halott. Ryzenek most nem kell apt építeni egyáltalán 0.1 ap scale a q egyedül e az ami talán hasznos lenne, én max rod of agest szoktam ,de azt is mana/hp ért és nem

ap ért, burstje elég jó q simán sebez 500 akat, tankokon kívül és ha jól kihasználod a cd csökkenést kb 3-4 et letudsz adni pár másodperc alatt. És fő előnye az ,hogy van 3k hpja banshee's veil, vagyis sok magic resist, és nem hal meg fél pillanat alatt

mint pl egy fiddlesticks akivel ha már egy bansheet veszel nincs sebzésed.

Mordének nincs sebzése? Miről beszélünk? Ha tankra van építve akkor is félhpról ulti ignital szinte bárkit megöl, és ha magára teszi a w skillt, nagyon erős tank.

Hextechest buildet nyilván te se meg naabz se próbálta még meg valószínű nem is láttátók ezért tartjátok hülyeségnek, de ha már van tank akkor mordéval arra kell menni, mint mondtam q skill 1-2k között sebez 2 hextech lichbanel single targetre ulti

meg 0 hpról feltölt, bárhol tud jungelezni farmolni 2 másodperc alatt clearer minion wawet.

Megint hülyeségeket beszélsz , előző postokban irtam le ,hogy ryze az aki képes tankolni és nem kell elé tank, fiddle mellé viszont tényleg kell vagy egy stun/fear/taunt és halott, meg tud ölni egy tankot se perc alatt? Például kit? Valószínű egy 300 magic resistes 3.5k hps rammust aki egyböl tauntolja ahogy drainelni kezd és megöli , de ha nem tauntolná akkor se értem ,hogy tudna 1v1zni bármilyen tankot, fiddle senkit nem tud elkapni hacsak nem öli meg egy fear+drainből, és amint mondtam egy tankot nem ől meg így. Nem találkoztál még olyan mordéval aki ölt? 67 es oldalon a kép amit postoltál elárul egykét dolgot pl rammus bf sword, csodálkozol ,hogy level 5 ösön nem láttál még jó mordét? Kb 10 game-et játszottál összesen?

Igen van ,hogy mordéra hextechet rakok , akarod mehetünk egy 1v1 te bárkivel én meg hextech-lichbane es mordéval csak pm-elj bátran.

Nem azért, ha a ryze képes tankolni, mint a Te példáddal élek, hogy tudna megölni egy 300 magic resistes 3.5k hps rammust? Az oké, prison, ulti, de ha van egy 300 magic rese, akkor a ryze se tudja megölni. De ha azt vesszük, fiddle jungleből ráultizik rammusra, fear, majd egy drain, szerintem több eséllyel öli meg, mint a ryze.

ja, és bizonyára megvernél, mivel 1 hónapja játszok még csak. Csak furcsa volt, hogy hextechet raksz Mordera.

Ja és mondjátok már meg, nekem mért nem számolja win/lostot? :c

This post was edited by N4aBz on Apr 25 2011 05:12am
Member
Gold: 0.71
Apr 25 2011 06:39am
Quote (N4aBz @ 25 Apr 2011 13:09)
Nem azért, ha a ryze képes tankolni, mint a Te példáddal élek, hogy tudna megölni egy 300 magic resistes 3.5k hps rammust? Az oké, prison, ulti, de ha van egy 300 magic rese, akkor a ryze se tudja megölni. De ha azt vesszük, fiddle jungleből ráultizik rammusra, fear, majd egy drain, szerintem több eséllyel öli meg, mint a ryze.

ja, és bizonyára megvernél, mivel 1 hónapja játszok még csak. Csak furcsa volt, hogy hextechet raksz Mordera.

ai ellen nem számol
Member
Gold: 47.25
Apr 25 2011 06:43am
Quote (N4aBz @ 25 Apr 2011 12:09)

Jaj, ne kezdd mar el ezt a "mindenre van counter" gondolkodasmoddal valo postcsinalast. En is tudok mondani anti-caster peldat, vagy mondhatom, hogy a mittomenmekkora crites tryndamere nem oli meg a 250 armoros thornmail-es rammust aki betauntolja. De most nem errol van szo. Csak arrol, hogy Ryze nem olyan squishy, mint Veigar vagy Fiddle.

Az meg, hogy fiddle jobb esellyel oli meg, az lol. Fear az 2.5 sec, rammusrol azalatt lesziv mondjuk 500 hpt, de akkor sokat mondtam. Aztan utana mig fiddlenek cd a fear, nincs damage outputja, mivel drain kozben rammus ratauntol, vagy Q-zik egyet, es tehetetlen a fiddle. Ne beszelj butasagokat pls :(

This post was edited by Moonflow on Apr 25 2011 06:45am
Member
Apr 25 2011 07:05am
Quote (Moonflow @ Apr 25 2011 01:43pm)
Jaj, ne kezdd mar el ezt a "mindenre van counter" gondolkodasmoddal valo postcsinalast. En is tudok mondani anti-caster peldat, vagy mondhatom, hogy a mittomenmekkora crites tryndamere nem oli meg a 250 armoros thornmail-es rammust aki betauntolja. De most nem errol van szo. Csak arrol, hogy Ryze nem olyan squishy, mint Veigar vagy Fiddle.

Az meg, hogy fiddle jobb esellyel oli meg, az lol. Fear az 2.5 sec, rammusrol azalatt lesziv mondjuk 500 hpt, de akkor sokat mondtam. Aztan utana mig fiddlenek cd a fear, nincs damage outputja, mivel drain kozben rammus ratauntol, vagy Q-zik egyet, es tehetetlen a fiddle. Ne beszelj butasagokat pls :(

ha már felhoztad tyrandemeret, rá crit damot kell rakni nem?
Member
Gold: Locked
Apr 25 2011 10:27am
Quote (N4aBz @ Apr 25 2011 01:09pm)

Hol mondtam ,hogy ryze több eséllyel öli meg rammust mint fiddle? Ilyen baromságokat ,hogy melyik caster tud tankot 1v1zni csak te mondtál, erre most azt kezded el fejtegetni nekem ,hogy ryze se tudja megölni, amit én soha nem is mondtam, de még mindig tartod magad a faszsághoz aminek semmi értelme ,hogy fiddle megöli ha ráultizik bokorból fear + drainel. Mostantól kb ignorálom a postjaid itt mert nem veszed figyelembe mások postjait akik már kicsit jobban ismerik a játékot csak mondod folyamatosan a balfaszságaid megállás nélkül. Játszottál 10 game-et botok ellen ,de már megmondod melyik karakter jobb mint a másik , hülyeség egy item egy karira amit még kise próbáltál és azt se tudod mit tud, innentől fogva nincs értelme veled vitatkozni bocs.
Member
Gold: 47.25
Apr 25 2011 10:30am
Quote (N4aBz @ 25 Apr 2011 14:05)
ha már felhoztad tyrandemeret, rá crit damot kell rakni nem?

Igen.

Quote (championmath @ 25 Apr 2011 17:27)
Hol mondtam ,hogy ryze több eséllyel öli meg rammust mint fiddle? Ilyen baromságokat ,hogy melyik caster tud tankot 1v1zni csak te mondtál, erre most azt kezded el  fejtegetni nekem ,hogy ryze se tudja megölni, amit én soha nem is mondtam, de még mindig tartod magad a faszsághoz aminek semmi értelme  ,hogy fiddle megöli ha ráultizik bokorból  fear + drainel. Mostantól kb ignorálom a postjaid itt mert nem veszed figyelembe mások postjait akik már kicsit jobban ismerik a játékot csak mondod folyamatosan a balfaszságaid megállás nélkül. Játszottál 10 game-et botok ellen ,de már megmondod melyik karakter jobb mint a másik , hülyeség egy item egy karira amit még kise próbáltál és azt se tudod mit tud, innentől fogva nincs értelme veled vitatkozni bocs.

This, amugy. Majd ha postoltad, hogy level30 vagy, megint szoba allok veled.
Member
Apr 25 2011 11:08am
Quote (championmath @ Apr 25 2011 05:27pm)
Hol mondtam ,hogy ryze több eséllyel öli meg rammust mint fiddle? Ilyen baromságokat ,hogy melyik caster tud tankot 1v1zni csak te mondtál, erre most azt kezded el  fejtegetni nekem ,hogy ryze se tudja megölni, amit én soha nem is mondtam, de még mindig tartod magad a faszsághoz aminek semmi értelme  ,hogy fiddle megöli ha ráultizik bokorból  fear + drainel. Mostantól kb ignorálom a postjaid itt mert nem veszed figyelembe mások postjait akik már kicsit jobban ismerik a játékot csak mondod folyamatosan a balfaszságaid megállás nélkül. Játszottál 10 game-et botok ellen ,de már megmondod melyik karakter jobb mint a másik , hülyeség egy item egy karira amit még kise próbáltál és azt se tudod mit tud, innentől fogva nincs értelme veled vitatkozni bocs.

igenis figyelembe veszem, próbálom csiszolni a tudásomat, és ha valamit rosszul tudok, a jobbak megmondják és ebből próbálok megélni.

Csak különböző feltevéseket teszek, de akkor rendben, nem írok többször ide.
Member
Gold: 7,149.00
Apr 25 2011 11:08am
Quote (N4aBz @ 25 Apr 2011 19:08)
igenis figyelembe veszem, próbálom csiszolni a tudásomat, és ha valamit rosszul tudok, a jobbak megmondják és ebből próbálok megélni.

Csak különböző feltevéseket teszek, de akkor rendben, nem írok többször ide.

én se értem hogy lehet véleményed a játékról ha még egyetlen partyt se játszottál playerek ellen
na majd 20-25 környékén mikor egy rakás 30körüli elpicsáz visszavonod amit most jónak tartasz.. :D

This post was edited by hedgehogsword on Apr 25 2011 11:09am
Go Back To Magyar Topic List
Prev167686970714303Next
Add Reply New Topic New Poll