Quote (Klontar @ Sat, 11 Apr 2009, 09:12)
Anno volt egy rabies druid bug, ami szerintem még mindig megvan...
nyomkodni kell a swapet, mintha desynchelnel bowazzonnal, és közbe rabiesezni
switchre 6 shaeles fegyver
masik kezbe pedig valami 6 facetes, vagy plague bearer, vagy akármi.
Nagy sebességgel megcsinalja a nagy damot, csak nem lesz más swap weapon akkor, pl insight/harmony
vagy oath persze ^^
ennek flash switch a neve, és igen. Nem ütés közben kell nyomogatni, hanem miután bepirosodott (/e és elég egyszer oda váltani majd vissza, onnantól már működik azon aki lemérgeződött). Odébb sétálsz, váltasz fegyvert, és onnanról !-resben-! úgy számolódik, mintha a váltáson levő (illeve a nagyobbik, de ugyi váltáson nagyobb van :D) weap+shield -rese lenne érvényben. Ezt hld rabiesnél death webbel csináltuk, mert annak -55rese van, itt mld-n x/-5facetekkel telepakolt sword+shield.
De van ennél jobb megoldás is, ami viszont műhelytitok, meg lehet nem is működik szal tesztelni kell majd.

Quote (hun_jozef @ Sat, 11 Apr 2009, 07:32)
Thx.Skillerek csak frw vagy dex mert már így is van 12 darab vegyesen.3frw sc ugyszint van pár de jöhetne jó stattal.Treachery armor meg harmony bow jöhetne.6 sox cs meg vagy 10 shael.árban tuti megegyezünk,ma adakozó vagyok nagyon

teachery minek?

Higgyetek nekem, ha van másik teamben fizdamos kari, shaft>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>all. Ezt Laci vócsolhatja. shaft nélkül ode sem ért, shaftal együtt is 1 hit vagyok.

Ias annyira nem kell ide, legalábbis rabies drunak. de ha ennyire aggódsz miatta, sapiba+armba ias jewel, fegyverbe nem hel hanem shael, és jó vagy.

Quote (TresholdOfUniverse @ Sat, 11 Apr 2009, 07:11)
egyre jobban gondolkodok rajta h jovok enis. elvileg vanis egy felkesz fissure druidam vhol.
hamarost kész lesz pár pub kari, ha csak kipróbálás szintjén kell, megadhatom a pw-m (bár Neked a bowerét is megadom ha kő)
/e
Quote (GoreKnight9 @ Sat, 11 Apr 2009, 07:39)
na most akkor ki is a fail?
értem én hogy ehhez olyan cucc kell de alapból a jewel _nem szar_
olyan vagy mint a szektások. Azok is kiragadnak egy egy részt, és azt hangoztatják. Kérlek, olvasd el az egészet, és értelmezd úgy.
This post was edited by Oberon_os on Apr 11 2009 03:27am