Quote (inakwo)
már ne haragudj de ekkora barmoságot
nem azt mondtam hogy sajnálni kell, csak azt hogy ha akkor nem volt report akkor jo hogy megussza a dolgot, de attol még kurvára ne kapjon oylanért warnt amiért nem járna
sajnálni nem is kell....senki nem mondta
de ebben a dologban kurvára érdekes a felfogásod, lassan minden olyan postért suspi vagy warn jár amiben csunya szo van, rosszabb mint valami kibaszott ovoda...
régen kurva jo hely volt a sub, simán elküldhettek bárkit melegebb éghajlatra még sem volt semmi belőle és még is jo kis társaság volt, most egy nyomorultért suspi jár és csak a sirás megy minden topikban...
ez a baj
na mondom én hogy itt egyeseknek kajak szükségük van a flamelésre
Quote (CyberPunk666 @ Jun 20 2013 11:13am)
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=67947042&f=129&p=455219389örülök neki, hogy boldoggá tudlak tenni. (na jó nem, bevallom, hogy nem érdekel)
Viszont álszent nem vagyok, tényleg így is gondolom. Az, hogy régen nem ilyen voltam, nem jelent semmit. Sok ember változik idővel. Sok dolgot másként gondolok, mint anno. Szinte mindent. Akkor lennék álszent, ha a mai napig folyamatosan ugatnék és fröcsögnék én is, mint ahogy tettem régen, és bőven van amire nem vagyok büszke.
Persze nem várom el tőled, hogy érdekeljen. Már nem idegesítem magam rajta. Sőt meg is köszönöm neked, hogy segítettél nekem rengeteget fejlődni az önuralomban. Igen fontos pontja volt ennek a te folyamatos támadásod. Igen jó edző voltál.
Most pedig megyek vizsgázni. A reggeli vizsgám hármas, eddig 37 kredit megvan a 39-ből. Ez a kettő nem lesz, de legalább megírom a karót.
/e leszarom, hatszáz fok van, úgysem tudom, nem megyek sehová. vége a vizsgáknak. yeah4
sylke olyan, hogy ha te pl elloptál egy rágógumit a boltból akkor azért agyonlövetne
és hiába találod fel utána az űrutazást, fedezel fel élhető bolygókat vagy teszel bármi jót; te egy tolvaj maradsz akit el kellene égetni
fuck that logic
tárgyalóképesség,
kompromisszumkészség
ZÉRÓ