d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > World Of Warcraft > Magyar Módra
Prev16716726736746751887Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Feb 4 2011 10:47am
Quote (RedBlueDevils @ 4 Feb 2011 11:15)
te CP te átnézted már a ptr-t mage miatt? eddig a mana miatt panaszkodtál. na hát most úgyérzem azzal nem lesz bajoad: )

most megnéztem, és az irány jó, de ez szerintem még mindig egy picit kevés. Majd kipróbálom, de a dk marad a main karim.
Member
Gold: 343.00
Feb 4 2011 10:49am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 1 2011 09:50pm)
annak mi értelme, hogy a racialom miatt 540ig tudom húzni a herbalismet? van ennek bármi értelme?

Ezen én is elgondolkodtam.. 79es szinten csak kiszúrás volt worgen druidomnak, hogy skinning-et 540ig kellett (volna) húzni az 525 helyett, hogy kaphassak még 40 crit ratingot bg-zni.. Akkor jó lenne, ha lenne valami főboss szörnyeteg amit csak azzal a +15 racial bonussal lehetne megnyúzni.. Vagy herba esetén olyan szörny mint burning crusadeben azok a nagy herbalizálható fa szörnyetegek :d
Member
Gold: 87,265.00
Feb 4 2011 02:37pm
Quote (Christine21 @ 4 Feb 2011 17:49)
Ezen én is elgondolkodtam.. 79es szinten csak kiszúrás volt worgen druidomnak, hogy skinning-et 540ig kellett (volna) húzni az 525 helyett, hogy kaphassak még 40 crit ratingot bg-zni.. Akkor jó lenne, ha lenne valami főboss szörnyeteg amit csak azzal a +15 racial bonussal lehetne megnyúzni.. Vagy herba esetén olyan szörny mint burning crusadeben azok a nagy herbalizálható fa szörnyetegek :d

van ilyen, omorokhoz 530as mining kell
Member
Gold: 343.00
Feb 4 2011 05:36pm
Quote (dihep @ Feb 4 2011 08:37pm)
van ilyen, omorokhoz 530as mining kell

Az ki? :D
Ormorok a Nexusban?:s

De skinninges vagy herbás is kéne akkor, hogy legyen értelme ennek a racial képességnek, mert így semmi előny nincs belőle.
Member
Gold: 85,550.00
Feb 4 2011 06:15pm
Quote (Christine21 @ 5 Feb 2011 00:36)
Az ki? :D
Ormorok a Nexusban?:s

De skinninges vagy herbás is kéne akkor, hogy legyen értelme ennek a racial képességnek, mert így semmi előny nincs belőle.

levelingnel mindig 10el elorebb vagy, olyan mitn a gatherer gloves ench, azis azert jo mert elobb le lehet lepni az adott helyrol a kovire

This post was edited by Floodban on Feb 4 2011 06:16pm
Member
Gold: 252.12
Feb 5 2011 05:59am
Quote (CyberPunk666 @ 4 Feb 2011 18:47)
most megnéztem, és az irány jó, de ez szerintem még mindig egy picit kevés. Majd kipróbálom, de a dk marad a main karim.

én viszont kezdem úgy érezni hogy nekem meg a palám lesz a main nem a sámi ^^
Member
Feb 5 2011 06:12am
Quote (RedBlueDevils @ 5 Feb 2011 12:59)
én viszont kezdem úgy érezni hogy nekem meg a palám lesz a main nem a sámi ^^

csalóka, mert high level egészen mások lesznek a karik, mint addig voltak. Értem ez alatt a kezelést, illetve, hogy mit mennyire bírnak, amikor megkapod a 85-ös cuccokat, akkor telejesen átrendeződik a balance.

bár igazából, már amikor átmész az új területre, egészen megváltozik az egész. Ha abba belegondolsz, hogy 5 szint alatt kb meg 8-10szereződik a life, meg a dmg. Igen drasztikus változás. ráadásul a szintemnek megfelelő insták kibaszott könnyűek voltak catáig. Mindenhol csak minél több mobot kellett behúzni, mással nem is kellett nagyon törődni. Itt egy egészen új játék kezdődött. A karakter kezelése már most nehéz, pedig még csak normál instából a két kicsibe járok, de sok mindenre kell figyelni, és ez még csak normál. Nem szégyenlem beismerni, hogy nekem most még kurva nehéz a normal insta is. kurvára koncentrálnom kell, hogy miközben tartom az aggrot, még életben is maradjak, mert bizony dknak a selfheal annyira alap dolog, hogy csak healerrel nem lehet mindent mindig megoldani...

mageval ez a része a játéknak sokkal könnyebb volt. dpsnek lófasz a normal instázás.

Mielőtt valaki azt hinné sírok, most mondom, hogy ez csupa csupa jó dolog volt, mert ezt kerestem a játékban. Nagyon élvezem vele a játékot, és nem szeretnék váltani, ha nem megy, akkor majd farmolok, és gyakorolok.

btw ha jól gondolom, a tanknak nem gond ha leghátul (persze healert kivéve) van a dmg / dps listákon? Mert 80ig nem nagyon volt olyan, hogy ne az első lettem volna, itt meg hirtelen visszaestem 3.-4. helyre, de elvileg tanknak nem is ez a lényege. jól gondolom?

/e jah meg azért is a dk, mert poczokot másolom!

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 5 2011 06:23am
Member
Gold: 252.12
Feb 5 2011 06:15am
Quote (CyberPunk666 @ 5 Feb 2011 14:12)
csalóka, mert high level egészen mások lesznek a karik, mint addig voltak. Értem ez alatt a kezelést, illetve, hogy mit mennyire bírnak, amikor megkapod a 85-ös cuccokat, akkor telejesen átrendeződik a balance.

bár igazából, már amikor átmész az új területre, egészen megváltozik az egész. Ha abba belegondolsz, hogy 5 szint alatt kb meg 8-10szereződik a life, meg a dmg. Igen drasztikus változás. ráadásul a szintemnek megfelelő insták kibaszott könnyűek voltak catáig. Mindenhol csak minél több mobot kellett behúzni, mással nem is kellett nagyon törődni. Itt egy egészen új játék kezdődött. A karakter kezelése már most nehéz, pedig még csak normál instából a két kicsibe járok, de sok mindenre kell figyelni, és ez még csak normál. Nem szégyenlem beismerni, hogy nekem most még kurva nehéz a normal insta is. kurvára koncentrálnom kell, hogy miközben tartom az aggrot, még életben is maradjak, mert bizony dknak a selfheal annyira alap dolog, hogy csak healerrel nem lehet mindent mindig megoldani...

mageval ez a része a játéknak sokkal könnyebb volt. dpsnek lófasz.

Mielőtt valaki azt hinné sírok, most mondom, hogy ez csupa csupa jó dolog volt, mert ezt kerestem a játékban. Nagyon élvezem vele a játékot, és nem szeretnék váltani, ha nem megy, akkor majd farmolok, és gyakorolok.

btw ha jól gondolom, a tanknak nem gond ha leghátul (persze healert kivéve) van a dmg / dps listákon? Mert 80ig nem nagyon volt olyan, hogy ne az első lettem volna, itt meg hirtelen visszaestem 3.-4. helyre, de elvileg tanknak nem is ez a lényege. jól gondolom?

hát a tank nem is azért van h első legyen dps ben :D
btw azt irtam hogy szerintem. tehát még semmi sem biztos. eddig nekem is kurvára tetszik mind a pala, mind maga a tankolás. perszee lehet h később ez szarabb lesz. de majdcsak megtalálom a nekem való karit :D.
Member
Gold: 80.00
Feb 5 2011 06:21am
Quote (CyberPunk666 @ 5 Feb 2011 13:12)

mageval ez a része a játéknak sokkal könnyebb volt. dpsnek lófasz.

/e jah meg azért is a dk, mert poczokot másolom!

de azért ifeeléknél mage volt a TOP dps raiden, valami 70k-val
most akkor miről beszélünK?
Member
Feb 5 2011 06:21am
Quote (RedBlueDevils @ 5 Feb 2011 13:15)
hát a tank nem is azért van h első legyen dps ben :D
btw azt irtam hogy szerintem. tehát még semmi sem biztos. eddig nekem is kurvára tetszik mind a pala, mind maga a tankolás. perszee lehet h később ez szarabb lesz. de majdcsak megtalálom a nekem való karit :D.

először a tankolásnál meg kell ismerni hogyan is megy ez a dolog, utána 80ig csak arról szól, hogy futsz és minden mobot húzol össze ami csak van...

itt pedig arról szól, hogy hogyan támadjanak a legkevesebben, hogy tudod minél kisebb részletekben összegyűjteni őket, és mivel olyan komoly healerek vannak, azt is mindig figyelni kell, hogy mindig a két castert kell először leölni.

van olyan insta, ahol kettesével kell letankolni őket, mert olyanokat ütnek.
Go Back To Magyar Topic List
Prev16716726736746751887Next
Add Reply New Topic New Poll