Quote (RedBlueDevils @ 5 Feb 2011 12:59)
én viszont kezdem úgy érezni hogy nekem meg a palám lesz a main nem a sámi ^^
csalóka, mert high level egészen mások lesznek a karik, mint addig voltak. Értem ez alatt a kezelést, illetve, hogy mit mennyire bírnak, amikor megkapod a 85-ös cuccokat, akkor telejesen átrendeződik a balance.
bár igazából, már amikor átmész az új területre, egészen megváltozik az egész. Ha abba belegondolsz, hogy 5 szint alatt kb meg 8-10szereződik a life, meg a dmg. Igen drasztikus változás. ráadásul a szintemnek megfelelő insták kibaszott könnyűek voltak catáig. Mindenhol csak minél több mobot kellett behúzni, mással nem is kellett nagyon törődni. Itt egy egészen új játék kezdődött. A karakter kezelése már most nehéz, pedig még csak normál instából a két kicsibe járok, de sok mindenre kell figyelni, és ez még csak normál. Nem szégyenlem beismerni, hogy nekem most még kurva nehéz a normal insta is. kurvára koncentrálnom kell, hogy miközben tartom az aggrot, még életben is maradjak, mert bizony dknak a selfheal annyira alap dolog, hogy csak healerrel nem lehet mindent mindig megoldani...
mageval ez a része a játéknak sokkal könnyebb volt. dpsnek lófasz a normal instázás.
Mielőtt valaki azt hinné sírok, most mondom, hogy ez csupa csupa jó dolog volt, mert ezt kerestem a játékban. Nagyon élvezem vele a játékot, és nem szeretnék váltani, ha nem megy, akkor majd farmolok, és gyakorolok.
btw ha jól gondolom, a tanknak nem gond ha leghátul (persze healert kivéve) van a dmg / dps listákon? Mert 80ig nem nagyon volt olyan, hogy ne az első lettem volna, itt meg hirtelen visszaestem 3.-4. helyre, de elvileg tanknak nem is ez a lényege. jól gondolom?
/e jah meg azért is a dk, mert poczokot másolom!
This post was edited by CyberPunk666 on Feb 5 2011 06:23am