d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev166676869703310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,694.20
Mar 1 2013 03:14am
csak letöltöm már ezt a játékot, kipróbálom hátha tecik. Rangeren, és duelisten gondolkozok, nem tudom melyik legyen.
Member
Gold: 122.92
Mar 1 2013 03:17am
Quote (Ghostmasterq @ Mar 1 2013 11:14am)
csak letöltöm már ezt a játékot, kipróbálom hátha tecik. Rangeren, és duelisten gondolkozok, nem tudom melyik legyen.

egy ranged/summoner karival kezdj ha az elején nem akarsz halni imo, ha sc akkor utána mindegy ha hc akkor meg mindent kicsit tankosra kell rakni

Kiesett az első cartographer chisel zászlóktól :D
Member
Mar 1 2013 03:18am
Quote (cowding @ 1 Mar 2013 10:17)
egy ranged/summoner karival kezdj ha az elején nem akarsz halni imo, ha sc akkor utána mindegy ha hc akkor meg mindent kicsit tankosra kell rakni

akkor rámegyek egy Witch-re szerintem, gondolom az a summoner
Member
Mar 1 2013 03:20am
Quote (Ghostmasterq @ Mar 1 2013 11:18am)
akkor rámegyek egy Witch-re szerintem, gondolom az a summoner

Bármi lehet summoner, de az kapja elején meg a gemeket meg közel van a talent hozzá y
Member
Gold: 69.85
Mar 1 2013 03:26am
Quote (cowding @ 1 Mar 2013 11:17)

Nekem mar esett 2!!!!!

Quote (Ghostmasterq @ 1 Mar 2013 11:14)

Duelistel is eleg jol lehet menni, passziv-agresszivan vegul is, cleave/lightning strike life on hit gemmel alap + viper strike single target ellen. Anger + Hatred legyen azert, attol fuggoen milyen immun teruleten haladsz.

Wepre ele dam foleg, ha phys nincs az se baj, tobbi cuccra meg ha tudsz life meg wep ele dmg. Eleinte ilyen 3SL cuccokkal is el lehet lenni. Skillezesbe foleg life% passzivokat tolni, meg accuracy sem art. Hatranya, hogy vegul is int sem art ha van ~100 korul, akar cuccokbol, akar passzivbol, bar nekem passzivbol jon 60+ asszem dex/str most 130 korul.

Wepnek minel nagyobb speed meg ha tudod, ha nincs phys dam%, csak mondjuk jo avgben a cold/light/fire damokbol 2 legalabb + attack speed, mar kurvajo vagy. A masik fontos, resiket szarasig, de annal meg megoldas a 30-40 allresis sapi (Goldrim), meg majd kesobb Shieldekbol Etched, vagy Ceremonial Kite 3SL raret craftolsz ki, vagy probalsz venni/esik, az alabol ad allresistet.

Cuccokon nalam valtozo, hogy mi van, only energy shield csak cipon kb, egyebkent ugy vettem eszre jobban kijon a dolog, ha 1 cuccon csak egyfele dolog van (armor/evasion/energy shield), Szal lenyegeben a cuccokon is igy vannak nalam. Mennyisegre meg Armor>Evasion>ES.

De majd meglatod.

Jah es ingame se tradenal, se semminel ne emlitsd jsp-t.
Member
Mar 1 2013 03:27am
Quote (cowding @ 1 Mar 2013 11:20)
Bármi lehet summoner, de az kapja elején meg a gemeket meg közel van a talent hozzá y

Jha Witchel a leggyorsabb, de a Templar stabilabban eletben marad mondjuk, szerintem. meg legelejen a summonok ugy is hasznalhatatlanok, valami dam kell, az meg legyen szerintem ice nova, ameddig a summonok lowok, kb azzal lehet a legjobban haladni.

Amugy van HC-ban (is, meg Defaultban is) rakas gemem, amit tudom, hog ugysem fogok eladni, ha kellenek. SC-ben van minion life, minion speed, minion dmg, dmg-bol van quality is, meg hasonlok.

This post was edited by Baleee on Mar 1 2013 03:32am
Member
Gold: 0.00
Mar 1 2013 03:32am

van ötletetek kb, mit érhet? (sc)
Member
Mar 1 2013 03:37am
Jha meg annyi, hogy fetid pool es tidal island vagy hova a rakba HC-ban ne menj a legelejen..

Terrace - Mud Flats - Submerge Psg - Ledge (itt par kort mesz, eleinte totemet kerulod, ott ovatosan). Ledgen meg ugy, hogy passage lejarattol, rocky atjaroig, ha atmentel, akkor ctrl-click a ledge-re es 'New' aztan mehetsz ujra telt kort.

Tidalon lefagyaszt a gecibe az a nyomorek, fetidbe meg szetchargeolnak. :C
Member
Mar 1 2013 03:40am
Quote (Baleee @ Mar 1 2013 11:37am)
Jha meg annyi, hogy fetid pool es tidal island vagy hova a rakba HC-ban ne menj a legelejen..

Terrace - Mud Flats - Submerge Psg - Ledge (itt par kort mesz, eleinte totemet kerulod, ott ovatosan). Ledgen meg ugy, hogy passage lejarattol, rocky atjaroig, ha atmentel, akkor ctrl-click a ledge-re es 'New' aztan mehetsz ujra telt kort.

imo nem event runt akar tolni, és ha megöl kb minden mobot prológusban meg tidalig akkor kb lvl 3-4 lesz, azzal már simán ölhető a jeges
kapott silverflaskot
aztán meg mudba, megcsinálja a tojásokat, lvl 5-6, azzal már simán oké fetid
ha meg lehal legközelebb tudni fogja, mi üt nagyot, máshogy nem nagyon lehet ezt játszani :D
Member
Mar 1 2013 03:41am
Quote (Baleee @ 1 Mar 2013 10:26)
Nekem mar esett 2!!!!!

Duelistel is eleg jol lehet menni, passziv-agresszivan vegul is, cleave/lightning strike life on hit gemmel alap + viper strike single target ellen. Anger + Hatred legyen azert, attol fuggoen milyen immun teruleten haladsz.

Wepre ele dam foleg, ha phys nincs az se baj, tobbi cuccra meg ha tudsz life meg wep ele dmg. Eleinte ilyen 3SL cuccokkal is el lehet lenni. Skillezesbe foleg life% passzivokat tolni, meg accuracy sem art. Hatranya, hogy vegul is int sem art ha van ~100 korul, akar cuccokbol, akar passzivbol, bar nekem passzivbol jon 60+ asszem dex/str most 130 korul.

Wepnek minel nagyobb speed meg ha tudod, ha nincs phys dam%, csak mondjuk jo avgben a cold/light/fire damokbol 2 legalabb + attack speed, mar kurvajo vagy. A masik fontos, resiket szarasig, de annal meg megoldas a 30-40 allresis sapi (Goldrim), meg majd kesobb Shieldekbol Etched, vagy Ceremonial Kite 3SL raret craftolsz ki, vagy probalsz venni/esik, az alabol ad allresistet.

Cuccokon nalam valtozo, hogy mi van, only energy shield csak cipon kb, egyebkent ugy vettem eszre jobban kijon a dolog, ha 1 cuccon csak egyfele dolog van (armor/evasion/energy shield), Szal lenyegeben a cuccokon is igy vannak nalam. Mennyisegre meg Armor>Evasion>ES.

De majd meglatod.

Jah es ingame se tradenal, se semminel ne emlitsd jsp-t.

Quote (Baleee @ 1 Mar 2013 10:37)

akkor csak duelistet kezdek, az szimpi nekem :D
köszi, mondjuk ezekből körülbelül egy kukkot sem értek (még) majd ha elkezdem még átolvasom :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev166676869703310Next
Add Reply New Topic New Poll