Quote (cowding @ 1 Mar 2013 11:17)
egy ranged/summoner karival kezdj ha az elején nem akarsz halni imo, ha sc akkor utána mindegy ha hc akkor meg mindent kicsit tankosra kell rakni
Kiesett az első cartographer chisel zászlóktól

Nekem mar esett 2!!!!!
Quote (Ghostmasterq @ 1 Mar 2013 11:14)
csak letöltöm már ezt a játékot, kipróbálom hátha tecik. Rangeren, és duelisten gondolkozok, nem tudom melyik legyen.
Duelistel is eleg jol lehet menni, passziv-agresszivan vegul is, cleave/lightning strike life on hit gemmel alap + viper strike single target ellen. Anger + Hatred legyen azert, attol fuggoen milyen immun teruleten haladsz.
Wepre ele dam foleg, ha phys nincs az se baj, tobbi cuccra meg ha tudsz life meg wep ele dmg. Eleinte ilyen 3SL cuccokkal is el lehet lenni. Skillezesbe foleg life% passzivokat tolni, meg accuracy sem art. Hatranya, hogy vegul is int sem art ha van ~100 korul, akar cuccokbol, akar passzivbol, bar nekem passzivbol jon 60+ asszem dex/str most 130 korul.
Wepnek minel nagyobb speed meg ha tudod, ha nincs phys dam%, csak mondjuk jo avgben a cold/light/fire damokbol 2 legalabb + attack speed, mar kurvajo vagy. A masik fontos, resiket szarasig, de annal meg megoldas a 30-40 allresis sapi (Goldrim), meg majd kesobb Shieldekbol Etched, vagy Ceremonial Kite 3SL raret craftolsz ki, vagy probalsz venni/esik, az alabol ad allresistet.
Cuccokon nalam valtozo, hogy mi van, only energy shield csak cipon kb, egyebkent ugy vettem eszre jobban kijon a dolog, ha 1 cuccon csak egyfele dolog van (armor/evasion/energy shield), Szal lenyegeben a cuccokon is igy vannak nalam. Mennyisegre meg Armor>Evasion>ES.
De majd meglatod.
Jah es ingame se tradenal, se semminel ne emlitsd jsp-t.