d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev166676869704303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 47.25
Apr 24 2011 12:05pm
Quote (Xrd @ 19 Apr 2011 15:37)
ryzen v mi a fene, elég jó hero tud lenni, csak tudni kell vele játszani, rövid pályafutásom alatt, nem 1 olyat láttam, aki elég jól tolta vele..

Hogy tudod, baszki.

Ryze gecijo caster. Kb olyan a jatekstilusa, mint egy AP Ashe.
Member
Gold: 0.00
Apr 24 2011 12:17pm
Quote (Moonflow @ Apr 24 2011 07:05pm)
Hogy tudod, baszki.

Ryze gecijo caster. Kb olyan a jatekstilusa, mint egy AP Ashe.

nekem is nagyon bejön, egy jobb morgana/veigar no és fiddle tud sokkal jobb is lenni nála.
Member
Apr 24 2011 12:24pm
Quote (N4aBz @ 24 Apr 2011 19:17)
nekem is nagyon bejön, egy jobb morgana/veigar no és fiddle tud sokkal jobb is lenni nála.

Most ossze fogod hasonlitani az osszes AP championt, es eldontod, hogy melyik a "legjobb"? Ennyire ne legyel noob pls. Mindegyik mast tud, masra valo. Veigar egy anti-caster caster. Morgana egy off-tank, support-fele disabler. Fiddle meg egy szimpla nuker, akinek igazabol teamfightban atalaban csak az ultija hasznos. Ryze pedig szimplan egy AP carry akinek jo a burstje. Semmiben nem hasonlithatoak ossze, szerintem.
Member
Apr 24 2011 12:30pm
Quote (Moonflow @ Apr 24 2011 07:24pm)
Most ossze fogod hasonlitani az osszes AP championt, es eldontod, hogy melyik a "legjobb"? Ennyire ne legyel noob pls. Mindegyik mast tud, masra valo. Veigar egy anti-caster caster. Morgana egy off-tank, support-fele disabler. Fiddle meg egy szimpla nuker, akinek igazabol teamfightban atalaban csak az ultija hasznos. Ryze pedig szimplan egy AP carry akinek jo a burstje. Semmiben nem hasonlithatoak ossze, szerintem.

szerintem pedig igen is vannak úgymond jobb karik, mint "társaik". Igazából nem látom egy Morde értelmét esetleges teamfightba. Szar ulti, skillek is szinte szart se érnek. Minden kari másban jobb, de például trapban össze lehet hasonlítani Morganat/Ryzet/Veigart. Én ezek alapján viszonyítok egy karit a másikhoz.

elolvastam, igazán furcsán fogalmaztam meg saját gondolataim :D

This post was edited by N4aBz on Apr 24 2011 12:30pm
Member
Gold: Locked
Apr 24 2011 01:19pm
Quote (N4aBz @ Apr 24 2011 08:30pm)
szerintem pedig igen is vannak úgymond jobb karik, mint "társaik". Igazából nem látom egy Morde értelmét esetleges teamfightba. Szar ulti, skillek is szinte szart se érnek. Minden kari másban jobb, de például trapban össze lehet hasonlítani Morganat/Ryzet/Veigart. Én ezek alapján viszonyítok egy karit a másikhoz.

elolvastam, igazán furcsán fogalmaztam meg saját gondolataim :D

Morde ultija nem ér semmit teamfightba? Elég egy stun egy ad carryre morde már öli is ultijával ha tank akkor is, és ha megszerzi ghostját szinte biztosan nyerik a teamfightot. skillek szart se érnek, ?????? w rengeteg armor magic resist, ha creepwaweben áll folyamatosan max pajzsa lesz töle+ 80 at sebez másodpercenként, q skillje meg simán 1-1.5kt sebez single targetre 2 hextechel meg egy lichbane-el

Az meg ,hogy fiddle jobb mint ryze már tényleg nc, mikor ryze rengeteget tud tankolni és így is több burstdmg mint fiddle.
Member
Gold: 2,496.00
Apr 24 2011 01:31pm
Quote (Moonflow @ Apr 24 2011 07:24pm)

miota nerfeltek morgana leginkabb semmi, ill legfeljebb counter nehany AP kari ellen, de igen a disablek+a shield miatt support es nem nuker
veigar ultija is kevesbe anti caster mint szokott volt lenni, es miutan elotte a stunjat nemsok haszna van...
fiddle skilljei semmik teamfightban? : D aoe silence, es fear? fasza lenne viszont jo csapat ellen ritkan fogsz tudni ultit bevinni, meg flasshel is
Ryzenak akkor van burstje, ha APt epitesz neki. ez az uj fajta ryze sztem elegge ket szek koze eses, mert kb egy skillje van ami igazan sebez, burstje meg alig van.

Quote (championmath @ Apr 24 2011 08:19pm)
Morde ultija nem ér semmit teamfightba? Elég egy stun egy ad carryre morde már öli is ultijával ha tank akkor is, és ha megszerzi ghostját szinte biztosan nyerik a teamfightot. skillek szart se érnek, ?????? w rengeteg armor magic resist, ha creepwaweben áll folyamatosan max pajzsa lesz töle+ 80 at sebez másodpercenként, q skillje meg simán 1-1.5kt sebez single targetre 2 hextechel meg egy lichbane-el

Az meg ,hogy fiddle jobb mint ryze már tényleg nc, mikor ryze rengeteget tud tankolni és így is több burstdmg mint fiddle.

morde 5v5ben nem az igazi, csak az ultija igazan hasznos. ha nem feedelek/hagyjak farmolni, akkor nem fog se sokat sebezni, se tankolni, nincs diableje, megvedeni se nagyon tud senkit, egyedul az ultija hasznos.

ha te tenyleg hextexhet es lichbanet epitesz morden : DD..

se fiddlet, se ryzet nem a burst dmgert tartjak. ryzet igazabol nemis tudom miert, fiddlet meg az ultijaert es a disablekert.
Member
Apr 24 2011 01:33pm
Quote (championmath @ Apr 24 2011 08:19pm)

Az meg ,hogyfiddle jobb mint ryze már tényleg nc, mikor ryze rengeteget tud tankolni és így is több burstdmg mint fiddle.

Eddig egy emberrel se találkoztam, aki ölt is volna Mordevel. Fiddle pedig nem jobb mint ryze, de ha megnézzük azt, legyen a példa mondjuk sion, szerintem inkább meghal a ryze, mint a fiddle Sion ellen (tök véletlen példa, ez jutott eszembe). Ryze elé kell egy tank, fiddle viszont meg tud ölni tankot sec perc alatt (life drainnek ugye most növelték ranget?). Effektíven nekem jobban bejön a fiddle, mint ryze, bár eddig csak pár casterrel voltam, de azokkal többször.

ja és wat, te Mordere hextechet raksz?

This post was edited by N4aBz on Apr 24 2011 01:36pm
Member
Gold: 2,496.00
Apr 24 2011 01:35pm
Quote (N4aBz @ Apr 24 2011 08:33pm)
Eddig egy emberrel se találkoztam, aki ölt is volna Mordevel. Fiddle pedig nem jobb mint ryze, de ha megnézzük azt, legyen a példa mondjuk sion, szerintem inkább meghal a ryze, mint a fiddle Sion ellen (tök véletlen példa, ez jutott eszembe). Ryze elé kell egy tank, fiddle viszont meg tud ölni tankot sec perc alatt (life drainnek ugye most növelték ranget?). Effektíven nekem jobban bejön a fiddle, mint ryze, bár eddig csak pár casterrel voltam, de azokkal többször.

fiddle megol egy tankot?

nem leszolni akarlak, de majd akkor okositsal ki masokat ha elojottel coop vs aibol, es tudod mirol beszelsz : )
Member
Apr 24 2011 01:36pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 24 2011 08:35pm)
fiddle megol egy tankot?

nem leszolni akarlak, de majd akkor okositsal ki masokat ha elojottel coop vs aibol, es tudod mirol beszelsz : )

holnap akarom azt is kipróbálni, megnézzük az milyen game ^^

btw csinálni kéne ilyen hunsubos teamot, bár nekem nem sok esélyem lenne benne :D

This post was edited by N4aBz on Apr 24 2011 02:02pm
Member
Apr 24 2011 04:23pm
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Apr 2011 20:31)
miota nerfeltek morgana leginkabb semmi, ill legfeljebb counter nehany AP kari ellen, de igen a disablek+a shield miatt support es nem nuker
veigar ultija is kevesbe anti caster mint szokott volt lenni, es miutan elotte a stunjat nemsok haszna van...
fiddle skilljei semmik teamfightban? : D aoe silence, es fear? fasza lenne viszont jo csapat ellen ritkan fogsz tudni ultit bevinni, meg flasshel is
Ryzenak akkor van burstje, ha APt epitesz neki. ez az uj fajta ryze sztem elegge ket szek koze eses, mert kb egy skillje van ami igazan sebez, burstje meg alig van.

Fiddle-lal mire eltolod az egesz combodat, regen lefocusoltak, es drain-re sincsen idod. Meg a legtobb team fight, ha nem drag vagy baron kornyeken, akkor lane-en tortenik, ott pedig vannak minionok, igy higabb a silence hatasa. A Terrify mondjuk oke, elmegy hasznos skillnek, de a silence sztem nem.
Bar tény, hogy a regebbi ryze, aki 1v3-ban siman szetkapta mind a 3-at masfel combobol ultival az tenyleg jobb volt burst szempontjabol.

Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Apr 2011 20:35)
fiddle megol egy tankot?

Meg this. Naabz ugy dumalsz, mintha jatszottal mar volna ranked-et :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev166676869704303Next
Add Reply New Topic New Poll