Quote (Moonflow @ Apr 24 2011 07:24pm)
Most ossze fogod hasonlitani az osszes AP championt, es eldontod, hogy melyik a "legjobb"? Ennyire ne legyel noob pls. Mindegyik mast tud, masra valo. Veigar egy anti-caster caster. Morgana egy off-tank, support-fele disabler. Fiddle meg egy szimpla nuker, akinek igazabol teamfightban atalaban csak az ultija hasznos. Ryze pedig szimplan egy AP carry akinek jo a burstje. Semmiben nem hasonlithatoak ossze, szerintem.
miota nerfeltek morgana leginkabb semmi, ill legfeljebb counter nehany AP kari ellen, de igen a disablek+a shield miatt support es nem nuker
veigar ultija is kevesbe anti caster mint szokott volt lenni, es miutan elotte a stunjat nemsok haszna van...
fiddle skilljei semmik teamfightban? : D aoe silence, es fear? fasza lenne viszont jo csapat ellen ritkan fogsz tudni ultit bevinni, meg flasshel is
Ryzenak akkor van burstje, ha APt epitesz neki. ez az uj fajta ryze sztem elegge ket szek koze eses, mert kb egy skillje van ami igazan sebez, burstje meg alig van.
Quote (championmath @ Apr 24 2011 08:19pm)
Morde ultija nem ér semmit teamfightba? Elég egy stun egy ad carryre morde már öli is ultijával ha tank akkor is, és ha megszerzi ghostját szinte biztosan nyerik a teamfightot. skillek szart se érnek, ?????? w rengeteg armor magic resist, ha creepwaweben áll folyamatosan max pajzsa lesz töle+ 80 at sebez másodpercenként, q skillje meg simán 1-1.5kt sebez single targetre 2 hextechel meg egy lichbane-el
Az meg ,hogy fiddle jobb mint ryze már tényleg nc, mikor ryze rengeteget tud tankolni és így is több burstdmg mint fiddle.
morde 5v5ben nem az igazi, csak az ultija igazan hasznos. ha nem feedelek/hagyjak farmolni, akkor nem fog se sokat sebezni, se tankolni, nincs diableje, megvedeni se nagyon tud senkit, egyedul az ultija hasznos.
ha te tenyleg hextexhet es lichbanet epitesz morden : DD..
se fiddlet, se ryzet nem a burst dmgert tartjak. ryzet igazabol nemis tudom miert, fiddlet meg az ultijaert es a disablekert.