Quote (Imdeth @ 4 Jan 2010 21:04)
a legolcsóbbat vettem ami létezik, egy behringer rand, igazából ha szar akkor eladom pesten, ha modddolható akkor lecserélem benne a kondikat és az erősítő chipeket. 9k+2k szállítás
http://www.gitarshop.hu/index.php?tart=apro_hirdetesek_rapattanok&erdekel=77932 ezért viszont kurvanagy kár, hogy nem vettem észre, 12k Boss, ez egyértelműen moddolható + fémházas, de ez igazából már gyárilag is jó.
amúgy újonnan ez a boss 20 felett van asszem, a behringer 9, igazából inkább vágásra vettem mint boostolásra, szóval talán nem tesz be annyira. mondjuk akinek van az ampjában egy tonestack a szokásos low-mid-treble potikkal ennek ez nem létszükséglet csak én visszaállítottam az ampom egy 60as évekbeli Fender állapotára amiben többek közt tone áramkör sincs.
Gondoltam be is írom astonnak h tuti Boss-t, mert az a legolcsóbb, megfizethető de valahogy szóló cucc. Berhingert 200% nem vettem volna, viccből sem. :/
Quote (TheStriker @ 4 Jan 2010 22:11)
Szükséges ez, kb annyira fontos szerepet játszik, mint a pickupváltó, csak ezzel nagyobb "skálán" is tudsz mozogni, mint csak a pickupváltóval...sok profi is használ ilyet koncerteken, nekik még nem kérdés hogy van-e low mid high tekerőjük az ampon^^
Egyébként basszameg, irigyellek, hogy te ennyire mélyen benne vagy + vágod az elektronikai részét a dolognak, én ahhoz segghülye vagyok.
Vagy ezt mondtam már?
Nemsokára fogok csinálni basszeros videót magamról (zenekart akarok keresni), lehet, hogy gityósat is, majd postolom!
őőőő... azért eq pedált és pu váltást nem keverném össze, egész más a kettő, nem helyettesíti egyik a másikat... Illetve, úgy mondanám hogy nem összehasonlítható a kettő.
This post was edited by Oberon_os on Jan 5 2010 04:27pm