Quote (Vismajor @ 18 Feb 2013 15:16)
2.37 és 2.22
Most gondolkodom az ik set elhagyásán, kesztyűben kb mint ik csak iassal rajta, ik öv helyére wh(150 str, phys res, 9as,40+cd) sityak helyére mempo(cc nélkül, de sok EHP ellenben andyval)
Így nyernék kb 30k sebzést, de elvesztenék 3.00% ll-t beltről... Resist mempo miatt ugyanannyi, life kb ugyanannyi. Nem tudom, mennyivel lenne életképesebb a cucc.
mivel látom EF-et használsz, ezért mace+EF kombo. a baj az, hogy hiába nagy a dps az EF-en, OS+STR+INT roll miatt rengeteg ehp-t buksz. OS+STR+VITA roll kéne, vagy ha kurva sokat akarsz rábaszni, akkor OS+CRIT+STR. (ennyi ias-t kell összeszedned a EF AS-től függően -> 35% - 0.23, 34% - 0.24, 33% - 0.23), Mempo az EHP miatt alap, szerintem, még crit nélkül is. MH-nek 50+ crit + OS + stat - ~ 1k dps min. WH-t felejtsd el, felesleges, csak top tier barbnak jó, ha van egy ugyanilyen fegyvered csak LS-sel megtámogatva. Ringnek COLD SOJ a legnagyobb elite-tel, amit tudsz venni, mehet más kaszt prop is rá, senkit nem érdekel. Ringnek szerintem jó alternativa lehet a naty ring, str+high avg dammal támogatva, de ehhez egy str+vita boots is kéne, ami nem olcsó. Én mondjuk toltam egy darabig high dex str naty boot-sal is, szerintem baromi jó az avg dmg main stat, dex, vita, 8-9 ias 7 cc ring, amit a két set darabból kapsz. Beltből imo 3% ll IK az alap randomnak meg VITA.
Van egy naty cipőm és említett nati ringem is ha szeretnéd kipróbálni.
This post was edited by ecneB on Feb 18 2013 07:30am