Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 3 2014 11:48am)
http://liamrosen.com/fitness.htmla starting strenghten kívül minden legit ami levan benne írva, ennél többre ilyen amatőröknek mint mi abszolut semmi szüksége nincsen
a kaloria ki kaloria be-ről meg annyit hogy lestat itt úgy osztja az észt mintha bármi fogalma is lenne az egész témáról, aztán csak rákell nézni hogy hogy az istenbe néz ki, vicc
volt lakótársam leakart fogyni és tőlem kért tanácsot hogy wat do, mondtam neki hogy egyen kevesebb kalóriát mint amennyi a napi igénye (-500-800) + eddzen/kardiozzon valamit és ennél több nemkell ahhoz hogy fogyjon, na most fél év alatt lefogyott 100 kilóról 80ra, pedig minden szart összeevett, csak éppen kevesebbet. én meg úgyanígy híztam 10 kilót (1-2 év alatt), aminek 1 része nyilván zsír, de nem olyan sok jött fel, ugyanúgy kockás hasam van. egyedül fehérjét nyomtam de aztis rendszertelenül, emellett ettem csokit meg kekszet meg minden szart. olyan meg nincs hogy valaki könnyen hízik valaki meg nehezen, a termodinamika mindenkire vonatkozik
na erről ennyit, vitatkozni szerintem nemfogok az ilyen bodybuilder.hu-n felnőtt broscientistekkel szoval írhattok bármit
agreed
Én is mikor fogyni akartam nem tettem mást, csak próbáltam rendszeresíteni az étkezéseim és az adagokat normális méretre csökkenteni. Lemondtam dolgokról? Igen. Nem eszek csokit, túrórudit, próbálok kevés finomított lisztet bevinni (péksütik), nem iszom alkoholt. Viszont megnézem mi mennyi kalória és kevesebbet viszek be mint amennyit elégetek. Erdélyben mikor voltunk (május legeleje) 86.6 kiló voltam.
Most 82 vagyok. Még mindig geci kövér mert ezeknek a kilóknak az izomhoz nem sok köze van, de egy hónap alatt lenyomtam 6 kilót.
Most abban bízom, hogy ki megyek finnországba 2 hónapra és ez még jobb lesz: Fizikai munkát fogok végezni, minden nap fogok úszni és futni+a kaja ott sokkal egészségesebb mint itt (fehérkenyér konkrétan nincs csak teljeskiörlésű rozs vagy búzalisztből készült)
Én nem akarok hurkagyurka lenni csak simán lefogyni hogy HÁJAM ne legyen de a 40es karra meg a kockahasra nem vágyom (igazából de, de tudom h elég nekem lefogyni ahhoz [sajnos] kurva lusta vagyok, hogy még ilyenekre rámelózzak)
Aztán kitudja lehet h szeptembertől kezdem az egyetemet, újra lesz rendszer az életembe és akkor a kondi is belefog férni, tökjó lenne.