Quote (TresholdOfUniverse @ Jan 3 2015 03:45pm)
Igazabol elkezdtem valaszolni, de aztan ugy dontottem hogy csak annyit irok hogy nem tunsz kompetensnek a ekrdesben.
Ebben igazad van, en nem autozok es igy konnyen beszelek, sot ezt az uj utdijjat se tamogatom - csak arra utaltam hogy masik oldala is van a adolgoknak.
Amerikaban nem jartam de ennek az ellenkezojet hallottam rola, de azert nagy orszag az ahhoz hogy mindenutt jo legyen... Hasonlithatjuk a szabolcsi utakat az osztrak utakhoz, de azzal sokkal elorebb nem leszunk

Nyilvan nem tokeletesek a magyar utak, de en majdnem mindenutt csak szarabbat lattam, ha a lenyegesen gazdagabb orszagoktol eltekintek. Kedvencem az a lengyel autopalya amin ~5 kmerenkent lampa nelkuli zebra volt es 2kmel elotte mindig 80as tabla, ez kb a hatartol Krakkóig.
Lengyelországban egyszer vezettem, de nem is emlékszem ilyesmire. Viszont Törökországban meg annyi kutya volt, hogy háromszor majdnem (szinte szó szerint) elütöttem egyet. Persze tudom, hogy ez nem az útminőség jelzője (talán autópályán az lenne) de eszembe jutott.
Quote (Senee @ Jan 3 2015 03:43pm)
milyen jo h nincs jogsim legalabb emiatt nem kell fajjon a fejem
Látom te tényleg nem akarsz semmit az élettől