Quote (CyberPunk666 @ 1 Feb 2011 22:46)
sztem meg kurvamind1, mindenki eldönti, hogy neki mi a jó. Van aki inkább bugos szerveren játszik ingyen, van aki meg fizeti a havidíjat a megfelelő szolgáltatásért. totál felesleges állandóan azon lovagolni, hogy húúú ti hülyék képesek vagytok fizetni ezért... Ha nekünk megér ennyi pénzt ez a szórakozás akkor ennyi. Fejezzük már be az óvodát. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy valami 110 forint naponta....
/e btw mi sem fikázunk téged, hogy mennyi költesz narkóra, ami drágább sokkal és még az egészségedet is tönkrebassza.
a wow is károsít

a rengeteg(gondolok itt napi 4-12óra) ülés rosszat tesz a deréknak/gerincnek/lapockának/csuklónak hosszú távon, mellette az ember hajlamos meghízni, mert többet is eszik, és keveset mozog.
Amúgy meg nem értem... miért ugrott erre mindenki, amikor csak szimplán megkérdeztem, hogy mennyit basztatok el rá??? Kíváncsi nem lehet az ember?
btw én kevesebbet költöttem, és kevesebbet is költök "narkóra", mint ti wowra, és szerintem jobban is éreztem magam a haverokkal szétcsapva, mint instában a guildtársakkal.
kíváncsi voltam mennyit költötök rá havonta bazdmeg, te meg itt jössz, a narkóval... jézus.
vegyél már vissza.