d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev16606616626636641257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jun 2 2014 11:34am
Quote (Psyclon @ Jun 2 2014 06:30pm)
Nem igazán értem miért vagyok szánalmas, ha diétás időszakban zsiregetot illetve izmok megőrzését segítő készítményt szednek.
Na meg egy raklap vitamint ami a diéta melle kb szükséges.
De mind1, ha szánalmas hat az.

Amig neked 5kg zsirtok kell megszabadulnod vagy meg annyitol se, nekem 20-25 es ugy, hogy ez mellett a lehető legkevesebb izmot egetem el.
Hidd el ha csak annyi lenne hogy fel kapom a súlyt es uccu neki akkor azt tennem. Bár ugy lenne.

A vitamin az teljesen más mint az ilyen "készítmények" amik felszívódnak a vékonybélben
A vitamint viszont nem tudja felszívni az csak egy rövid szakaszon szívódik fel a vastagbélben, és ha valamiből ha tényleg rendszeresen és túlzott mennyiséget viszel be az tényleg kinyírhat, viccen kívül. Persze emberi testtől(a sajátodtól) is nagyban függ
Member
Gold: 190.30
Jun 2 2014 11:35am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 2 Jun 2014 18:33)
Úgy is lehet, csak rohadt sok ideig tart... :///

Nem vagyok egy türelmes fajta. :D
Member
Gold: 19,412.50
Trader: Trusted
Jun 2 2014 11:38am
Quote (Psyclon @ 2 Jun 2014 18:35)
Nem vagyok egy türelmes fajta. :D

Jó, meg itt azért évekre gondolok, szóval abszolút megértelek. :)

Felmerült bennem egy kérdés, nektek mi a véleményetek?

Az edzés utáni készítmények nagyrészét edzés után közvetlenül vagy max. 30 percig kell beszedni az optimális hatás eléréséért. De mondjuk ha ven egy súlyzós edzésem, amit letolok 1 óra alatt, de utána elkezdek még hasazni, nyújtani stb., ami több mint 30 perc, akkor az úgy nekem fura. Szerintetek nem lenne úgy jobb, ha letolom a súlyzós edzést, be a fehérjét és később csinálom meg a hasazást?

This post was edited by RiNGiSpiLeR on Jun 2 2014 11:39am
Member
Gold: 4.20
Jun 2 2014 11:41am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 2 Jun 2014 19:38)
Felmerült bennem egy kérdés, nektek mi a véleményetek?

Az edzés utáni készítmények nagyrészét edzés után közvetlenül vagy max. 30 percig kell beszedni az optimális hatás eléréséért. De mondjuk ha ven egy súlyzós edzésem, amit letolok 1 óra alatt, de utána elkezdek még hasazni, nyújtani stb., ami több mint 30 perc, akkor az úgy nekem fura. Szerintetek nem lenne úgy jobb, ha letolom a súlyzós edzést, be a fehérjét és később csinálom meg a hasazást?

mondjuk most meg ezt olvastam t-nationon:
"If the strength athlete is in a bulking cycle, the post-workout recommendations would include 2 servings of recommended formula, one immediately after training and one 30-60 minutes later. Normal eating could be resumed 2-3 hours later.

A couple of final factors need to be discussed. First, the research is very clear that if you wait to consume your post-workout nutrition, you lose (14). One study showed that if the post-workout beverage was consumed immediately after training, glycogen synthesis was three times higher than if the beverage was consumed just two hours later. So the sooner you drink the drink, the better the recovery rate."

This post was edited by GoreKnight9 on Jun 2 2014 12:02pm
Member
Gold: 0.00
Jun 2 2014 11:47am
Quote (Psyclon @ 2 Jun 2014 18:30)
Nem igazán értem miért vagyok szánalmas, ha diétás időszakban zsiregetot illetve izmok megőrzését segítő készítményt szednek.

Amig neked 5kg zsirtok kell megszabadulnod vagy meg annyitol se, nekem 20-25 es ugy, hogy ez mellett a lehető legkevesebb izmot egetem el.
Hidd el ha csak annyi lenne hogy fel kapom a súlyt es uccu neki akkor azt tennem. Bár ugy lenne.

mindjárt megsajnállak, légyszívesn egyél már egynap 5-6x úgy hogy gecire nem kívánod csak hogy felszedj 2-3 kg-t
nem csak fel kéne kapnod a súlyt, lekéne mondani a zabalásáról és nem csak 2 hétre...
nem vagy türelmes fajta? nagyon kíváncsi leszek 1-2 év múlva milyen "eredményeid" lesznek
igazából nem nagyon érdekelne hogy hogyan hajtod végre ezt az egészet, de az eléggé szemetszúr hogy az osztja az észt akinek maximum kérdeznie szabadna egy ilyen topicban
Member
Gold: 794.44
Jun 2 2014 11:59am
a vitaminokról csak annyit hogy , természetesen bizonyos vitaminokból minél többet beviszel annál jobb, bizonyos vitaminból meg egy határérték után káros a bevitelük. (pl ami érdekes az a c-vitamin: 100%os koncentrációban egy kockacukornyi 10 emberrel képes végezni. összehasonlításképp egy kockacukornyi lúg pl. 10 emberből 5 hal meg)
ez most nem jelenti azt hogy ne egyél c-vitamint, mert kb 100 levélnyi kapszulát kell bevenned hogy káros legyen (ezt pontosan nem tudom mennyit) de ha ebből is napi 5-6 kapszulát beveszel hónapokon át akkor az egészségedre is visszaüthet.
ezt most mint plusz info osztottam meg, aki akarja elhiszi aki nem akarja az nem hiszi.
Member
Gold: 0.16
Jun 2 2014 12:33pm
Quote (S4nyy @ Jun 2 2014 05:47pm)
mindjárt megsajnállak, légyszívesn egyél már egynap 5-6x úgy hogy gecire nem kívánod csak hogy felszedj 2-3 kg-t 
nem csak fel kéne kapnod a súlyt, lekéne mondani a zabalásáról és nem csak 2 hétre...
nem vagy türelmes fajta? nagyon kíváncsi leszek 1-2 év múlva milyen "eredményeid" lesznek
igazából nem nagyon érdekelne hogy hogyan hajtod végre ezt az egészet, de az eléggé szemetszúr hogy az osztja az észt akinek maximum kérdeznie szabadna egy ilyen topicban

azzal nincs baj hogy mond dolgokat, csak ne hülyeségeket.
okos gondolata meg lehet annak az embernek is, aki nem jár gyúrni..

mindegy, a legnagyobb baj a jspvel évek óta az, (és az emberek nagyrészével) hogy senki se képes igazat adni a másiknak xd

This post was edited by AngryBug on Jun 2 2014 12:33pm
Member
Gold: Locked
Jun 2 2014 12:55pm
Quote (Psyclon @ Jun 2 2014 07:30pm)

Nem az a baj, hogy szeded ezeket, hanem azt hiszed, hogy ezekkel 5x olyan gyorsan fog menni, közbe meg esetleg 5%-ban számíthat az edzés/étkezés/alvás mellett, illetve naponta kérdezed, hogy melyik nitro-x gold premium zsírégetőt vagy akármit vegyél.

Az elég vicces, hogy félsz attól, hogy izmot veszítessz mikor van 20+ kg zsír felesleged, mellesleg az étrended amit linkeltél elég érdekes, szinte csak fehérje semmi szénhidrát/zsír, ha már nem akarsz zöldségeken kívül más cht enni, akkor teljesen fölösleges ennyi fehérje,

remélem tudod, hogy ha nem eszel elég szénhidrátot a fehérje egy részét fogod cukorrá alakítani, hacsak nem vagy ketozisban amit kétlek a nullához közeli zsírbevitel miatt.
Member
Gold: 190.30
Jun 2 2014 02:31pm
Quote (S4nyy @ 2 Jun 2014 18:47)

Nem hiszem hogy türelem kell mind a fogyáshoz mind a gyuráshoz.
Sokkal inkább kitartás, akaraterő, elszántság. A türelem ahhoz kell neme hogy győzzem kivárni, hogy végre gyurós nap legyen, vagy hogy végre állhassak a futopadra és toljam az areobikot v kardiot.
Szóval elmehetsz a jó kurva anyádba 2 hetes faszságoddal. Nem két hete csinálom és nem is minden olvasott szart bemegolva okádok rátok.... gyere már nekem mert mertem azt állitani, hogy nem hülyeség annyi vitamint szedni...
Member
Gold: 279.00
Jun 2 2014 02:34pm
Szerintem kéne egy topik a sportoknak, ezt meg meghagyni a gyúrós kajálásnak és élje ki magát, aki szeretné. Kissé elkanyarodtunk szerintem az alaptémától..
Go Back To Magyar Topic List
Prev16606616626636641257Next
Add Reply New Topic New Poll