Quote (Psyclon @ Jun 2 2014 07:30pm)
Nem igazán értem miért vagyok szánalmas, ha diétás időszakban zsiregetot illetve izmok megőrzését segítő készítményt szednek.
Na meg egy raklap vitamint ami a diéta melle kb szükséges.
De mind1, ha szánalmas hat az.
Amig neked 5kg zsirtok kell megszabadulnod vagy meg annyitol se, nekem 20-25 es ugy, hogy ez mellett a lehető legkevesebb izmot egetem el.
Hidd el ha csak annyi lenne hogy fel kapom a súlyt es uccu neki akkor azt tennem. Bár ugy lenne.
Nem az a baj, hogy szeded ezeket, hanem azt hiszed, hogy ezekkel 5x olyan gyorsan fog menni, közbe meg esetleg 5%-ban számíthat az edzés/étkezés/alvás mellett, illetve naponta kérdezed, hogy melyik nitro-x gold premium zsírégetőt vagy akármit vegyél.
Az elég vicces, hogy félsz attól, hogy izmot veszítessz mikor van 20+ kg zsír felesleged, mellesleg az étrended amit linkeltél elég érdekes, szinte csak fehérje semmi szénhidrát/zsír, ha már nem akarsz zöldségeken kívül más cht enni, akkor teljesen fölösleges ennyi fehérje,
remélem tudod, hogy ha nem eszel elég szénhidrátot a fehérje egy részét fogod cukorrá alakítani, hacsak nem vagy ketozisban amit kétlek a nullához közeli zsírbevitel miatt.