d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev16596606616626631257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 2 2014 11:05am
Quote (GoreKnight9 @ 2 Jun 2014 18:00)
sok vitamint eszek hurr durr
leall a vesem hurr durr
meg jo hogy alapjaraton megiszok napi 3-4 liter vizet

én arra vagyok kíváncsi, hogy mire veszel be ennyi vitamint, főleg ha olyan a fizikai állapotod mint a képeiden ( bocs ha azota felszedtél 30 kg szín ízmot)
arra meg pláne hogy miért magaddal ellen példálkozol( annak ellenére, hogy nem tűnsz még hobbi testépítőnek sem) amikor, le akarom beszélni valamiről ami pénzkidobás és káros lehet a szervezetére

This post was edited by S4nyy on Jun 2 2014 11:06am
Member
Gold: 19,415.50
Trader: Trusted
Jun 2 2014 11:07am
Srácok, komolyan... minek kell a rage? :)

Ez a topic az edzésről és az ehhez kapcsolódó eszmecseréről szól és nem egymás fikázásáról.

Szerintem, ha komolyabban foglalkozik valaki az edzéssel, akkor az megterheli a szervezetet és ezért plusz vitamint és ásványi anyagot kell bevinni a szervezetbe. De ez csak az én véleményem...
Member
Jun 2 2014 11:10am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 2 Jun 2014 19:07)

Ez a topic az edzésről és az ehhez kapcsolódó eszmecseréről szól és nem egymás fikázásáról.

Szerintem, ha komolyabban foglalkozik valaki az edzéssel, akkor az megterheli a szervezetet és ezért plusz vitamint és ásványi anyagot kell bevinni a szervezetbe. De ez csak az én véleményem...

nem, ez a topik faszméregetésről szól
fáhri kivételével mindenki löki a brosciencet
Member
Jun 2 2014 11:13am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Jun 2 2014 05:07pm)

megnézted azt a képet amit pár oldallal ezelőtt belinkeltem?
15 féle vitamin, mindegyik a napi ajánlott beviteli mennyiség 1000%-6000%-át tartalmazza
most erről vitatkozhatunk, hogy hülyeség e, de nem látom értelmét
btw én nem akarok senkinek az edzésébe meg a táplálkozásába beleszólni, de kicsit szánalmasnak tartom, hogy mindenkinek ott kezdődik az "edzés", hogy bevásárol 15 féle fehérjét, táplálék kiegészítőt meg vitamint, ahelyett hogy megfogna egy súlyzót és elkezdene edzeni
de ez csak az én véleményem
Member
Jun 2 2014 11:15am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 2 Jun 2014 18:07)

ez teljesen nyilvánvaló!
de van átmenet a semmi vitamin és a 9 kapszulás vitamin komplex között
nem értem miért kell egyből a legnagyobbat amikor a túlzott vitamin bevitel csak mégjobban megterheli a szervezetet az egyéb tápkiegek mellett
és ha már leírom a tapsztalatom akkor miért jön valaki (aki láthatóan csak kóstolgatja a testépítést( ezt a kitett képek alapján gondolom ugyanis ebben a sportban gondolom ez számít)) és mondja el, hogy de az kurvajó mert én sem pisáltam még kavicsokat

Quote (xGurke @ 2 Jun 2014 18:13)
15 féle vitamin, mindegyik a napi ajánlott beviteli mennyiség 1000%-6000%-át tartalmazza
btw én nem akarok senkinek az edzésébe meg a táplálkozásába beleszólni, de kicsit szánalmasnak tartom, hogy mindenkinek ott kezdődik az "edzés", hogy bevásárol 15 féle fehérjét, táplálék kiegészítőt meg vitamint, ahelyett hogy megfogna egy súlyzót és elkezdene edzeni

vouch

This post was edited by S4nyy on Jun 2 2014 11:16am
Member
Jun 2 2014 11:27am
Quote (xGurke @ 2 Jun 2014 18:13)

Hát én elég régóta edzek... csak mindig abbahagyom 1-2 évre... -.-'

Eddig csak és kizárólag fehérjét ittam, de van, amikor még azt sem. Gondoltam most kipróbálom, hogy milyen az, ha az ember feccöl is a dologba... lesz eredmény vagy sem(?).

Megkövezhettek érte, de én úgy gondolom, hogy megér egy próbát. Adok neki mondjuk 3 hónapot és meglátjuk. :) Ha lesz bármi negatív tünet, akkor abbahagyom / lecsökkentem a bevitelt.
Member
Gold: 3,747.73
Jun 2 2014 11:29am
Quote (Psyclon @ Jun 2 2014 05:38pm)
Nem igazán, csak próbálom maximalizálni a dolgokat.
Emellett rendesen kajalok es edzek. :)
Egy kis plusz (nokox) meg sose árt.

Koss mar bele mert sok vitamint szed be :D

A túlzott vitamin bevétel súlyos veseelégtelenségeket tud okozni. Persze nem mind1 milyen vitamin valami egyszerűen csak kimosódik a szervezetből( a többlet)
Member
Gold: 4.20
Jun 2 2014 11:30am
Quote (xGurke @ 2 Jun 2014 19:13)

akkor hagyjuk is

de akkor szedjen 1 daily onet es talan nem lesz veseelegtelensege
Member
Gold: 190.30
Jun 2 2014 11:30am
Nem igazán értem miért vagyok szánalmas, ha diétás időszakban zsiregetot illetve izmok megőrzését segítő készítményt szednek.
Na meg egy raklap vitamint ami a diéta melle kb szükséges.
De mind1, ha szánalmas hat az.

Amig neked 5kg zsirtok kell megszabadulnod vagy meg annyitol se, nekem 20-25 es ugy, hogy ez mellett a lehető legkevesebb izmot egetem el.
Hidd el ha csak annyi lenne hogy fel kapom a súlyt es uccu neki akkor azt tennem. Bár ugy lenne.
Member
Jun 2 2014 11:33am
Quote (Psyclon @ 2 Jun 2014 18:30)
Nem igazán értem miért vagyok szánalmas, ha diétás időszakban zsiregetot illetve izmok megőrzését segítő készítményt szednek.
Na meg egy raklap vitamint ami a diéta melle kb szükséges.
De mind1, ha szánalmas hat az.

Amig neked 5kg zsirtok kell megszabadulnod vagy meg annyitol se, nekem 20-25 es ugy, hogy ez mellett a lehető legkevesebb izmot egetem el.
Hidd el ha csak annyi lenne hogy fel kapom a súlyt es uccu neki akkor azt tennem. Bár ugy lenne.

Úgy is lehet, csak rohadt sok ideig tart... :///
Go Back To Magyar Topic List
Prev16596606616626631257Next
Add Reply New Topic New Poll