Quote (RiNGiSpiLeR @ 2 Jun 2014 18:07)
Srácok, komolyan... minek kell a rage?

Ez a topic az edzésről és az ehhez kapcsolódó eszmecseréről szól és nem egymás fikázásáról.
Szerintem, ha komolyabban foglalkozik valaki az edzéssel, akkor az megterheli a szervezetet és ezért plusz vitamint és ásványi anyagot kell bevinni a szervezetbe. De ez csak az én véleményem...
ez teljesen nyilvánvaló!
de van átmenet a semmi vitamin és a 9 kapszulás vitamin komplex között
nem értem miért kell egyből a legnagyobbat amikor a túlzott vitamin bevitel csak mégjobban megterheli a szervezetet az egyéb tápkiegek mellett
és ha már leírom a tapsztalatom akkor miért jön valaki (aki láthatóan csak kóstolgatja a testépítést( ezt a kitett képek alapján gondolom ugyanis ebben a sportban gondolom ez számít)) és mondja el, hogy de az kurvajó mert én sem pisáltam még kavicsokat
Quote (xGurke @ 2 Jun 2014 18:13)
megnézted azt a képet amit pár oldallal ezelőtt belinkeltem?
15 féle vitamin, mindegyik a napi ajánlott beviteli mennyiség 1000%-6000%-át tartalmazza
most erről vitatkozhatunk, hogy hülyeség e, de nem látom értelmét
btw én nem akarok senkinek az edzésébe meg a táplálkozásába beleszólni, de kicsit szánalmasnak tartom, hogy mindenkinek ott kezdődik az "edzés", hogy bevásárol 15 féle fehérjét, táplálék kiegészítőt meg vitamint, ahelyett hogy megfogna egy súlyzót és elkezdene edzeni
de ez csak az én véleményem
vouch
This post was edited by S4nyy on Jun 2 2014 11:16am