Quote (bbaallaaggee @ Tue, 13 Oct 2009, 23:11)
jó...most értem haza, be vagyok baszva elég csúnyán, 17 oldalt végigolvastam, a többire nem vagyok kíváncsi
odamentünk imdeth-tel, vártunk 5 percet, megjött rici, felhívtam mesht hogy jön-e egyáltalán, mondta hogy igen, 5 perccel később megjelent ő is...
imdeth-tel nem akartunk beleszólni ebbe az egészbe, csak látni akartuk ricit irl
mesh megjött, azzal kezdte, hogy jelzés értékűen, elismerem, télleg nem erőből, de odabaszta ricit a falhoz, meg gyomorszájon vágta
mesh, én bírlak, meg meg is értem ezt az egészet, hogy miért volt, de nem gondolom, hogy az erőfitoktatás helyretenné ricit, vannak itt más bajok is.
odarohantam a gyomrosnál, mert nem akartam hogy összeverje ricit
nem is verte össze végül, de elmentem onnan, hogy "meg tudják beszélni"
az, hogy rici sírt, túlzás, valóban könnyezett, de zokogásról szó sem volt, igen, ez is gáz, meg nem kéne így viselkedni, meg szerezz már egy kis életet rici bazdmeg, de akkor sem megoldás a verekedés, meg nem is tartoznak a fórumra rici könnyei
mesh lelépett mikor rici elsírta magát, utána rici is elment
nem volt nagy élmény végignézni ezt az egészet, amennyire meg van a véleményem rici szánalmaskodásáról, annyira sajnáltam is ezért az egészért, télleg kb olyan volt a jelenet, mint mikor egy profi boxoló nekimegy egy 6éves kislánynak... még ha nem is volt tényleges "bántalmazás"
dac it
/thread
utni utni utni meg a mentoben is
lololol
666. post!
me=gozi!!4
This post was edited by InfamousMythos on Oct 13 2009 03:18pm