Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Fri, 10 Apr 2009, 22:46)
mondjuk most hogy belegondolok jo annak is aki nem oathot hasznal
bar meg nem szamoltam ilyenekkel, nemlesz se barbom se palam ^^
igen, weapba jó, ezt írtam is. Egy mld bowba jó, egy olyan kardba amit gosu barnak/chargernek csinálsz talán, ias nem tudom hogy kell ott (eth selfrep HB jó ed/fools,nonethbe is persze, de annál már oath jobb lehet). Gond az, hogy az IGAZÁN gosu mld bowokba 30/15 ias kell, 7 fpa-hoz, és base bow ias is. Persze én is betenném bowomba, és sapiba tennék egy 30/15öt ias végett, mert nekem 8fpa buildom van (vagy kesztyűt szereznék másikat, pl megasét :D).
Szóval adott egy total perf jewel, ami pár spec buildba jó, és azok a buildok nem perfek. Ennél a jewelnél pl hasznosabb 99%ban egy 30/15 magic, vagy 30ed+stat+fhr rare, de egy 30/15max magic sem sokkal rosszabb, és olyat viszonylag olcsón lehet venni. Tehát lehet örömködni h totál perf, de annyira nem kerek.
Másrészt, fölösleges gizdulni egy WEST NL itemmel. Ráadásul olyan topicban, ahol _senki_ nem tudná kihasználni (na jó, bowomba elférne).
/e
Quote (Grim04 @ Sat, 21 Mar 2009, 23:48)
MLD, I need legend sword and it needs IAS.
Ennyi. tök jó jewel - egy kb megtalálhatatlan cuccba. HB-be valszeg ias jobb lenne, mert akkor azt használna. HB avg damja laza 9.5-el több, ami kevésnek tűnik, de ed% felszorozza.
Ettől még persze perf statos jewel, és mint perf muszáj kiverni rá, de...
Mellesleg, Megas_hero kesztyűjét meg lehet nézni. Ha hasznos majd nem perf itemet akarsz látni, chargerén megleled.
This post was edited by Oberon_os on Apr 10 2009 05:45pm