d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev16536546556566574114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10,543.00
Mar 3 2012 04:30pm
Quote (Genthor @ 3 Mar 2012 23:14)
http://diablo3.hu/2012/03/03/felejtsuk-el-a-boss-run-okat

Diablo 2-ben régi szokás volt, hogy boss run-ok alkalmával tehettünk szert a legjobb cuccokra. Ez kicsit másképp lesz a 3. részben:
Az olyan különleges főellenségek, mint például a Skeleton King, jobb minőségű tárgyakkal fogja meghálálni halálát, de erre csak karakterenként egyszer számíthatunk, amikor éppen az adott bosshoz küldetésünk vezet. Hogy mit kell tennünk ez esetben a jobb tárgyakért? Minél nagyobb területet bejárnunk a játékban és random bossokat ölnünk, legalábbis ez a terv:

Az, hogy random tulajdonságokkal rendelkező bossokkal kell megküzdenünk, mindenképpen érdekes karakter builedeket és hosszas kísérletezgetést jelent majd Inferno fokozaton. De vajon mi vezethetett oda, hogy a Blizzard megpróbálja elejét venni a “legjobb” karakter buildeknek? Régebben egy rajongó Twitteren érdeklődött is Bashioktól a legjobb class buildek iránt.

Később egy másik rajongó feltette ugyanezt a kérdést a battle.net fórumon, de immáron egy sokkal hosszabb és kimerítőbb választ kapott:

Bár a Hack & Slash műfaj magában hordoz némi monotonitást, de bízzunk benne, hogy mindez nemcsak nehezebbé, hanem sokkal érdekesebbé is fogja tenni a játékot.

hát az nem lesz valami nagy újdonság IMO, én d2ben is lvl85 areákat runoltam inkább, nem actbossokat meg mittomén

deamúgy már a bétában is első killre dobott csak egy sárga cuccot skeleton king, többire már csupa kék szar
Member
Gold: 7,149.00
Mar 3 2012 04:33pm
Quote (bajcli @ 4 Mar 2012 00:30)
hát az nem lesz valami nagy újdonság IMO, én d2ben is lvl85 areákat runoltam inkább, nem actbossokat meg mittomén

deamúgy már a bétában is első killre dobott csak egy sárga cuccot skeleton king, többire már csupa kék szar

D2ben is Quest killre sokkal jobb/több cuccokat dobtak a bossok mellesleg, ott is megvolt ez a system, és igen, 85 areakban a sima bossok dobták a legtöbb hr-t mindig is imo

This post was edited by hedgehogsword on Mar 3 2012 04:33pm
Member
Gold: 85,930.00
Mar 4 2012 10:14am
kimaxoltam mind az 5 karit, eszrevetelek
nyilvan beta and shit like that
fun fact: egyik karival se sikerult meghalnom. de persze ez csak a game eleje, easy as fuck

wizard aoeje volt a legjobb mindenki kozul eddig, kesobb lehet kapnak majd jobb aoeket a tobbiek de tbh nem neztem annyira korul
singletarget skillje annyira nem eros, legalabbis wizarddal tobb ido nekem megolni skeleton kinget mint massal

barb leapje egyik legfunabb cucc a gameben, kar hogy van rajta cd, az aoe stun is fasza, kicsit wowosra vettem es pl mobok castolasat interruptoltam veluk : dd
singletarget skillje is egesz turheto, de pl mikor legeloszor mentem le kinghez majdnem agyonbaszott (kicsit be is fostam, 1hitbol ilyen 80% hpm lement)

demon hunter, so far neki a leggyengebb az aoeje szerintem, a bola shot nemtetszik hogy csak a loves utan damol kesobb, ezert a masikkal toltam, az pedig atmegy mas mobokon de azert nem a legjobb
singletargetre az impale gecistrong, bosst is stunolja ha runas

monk, neki is kicsit gyengebb az aoe, mert pl az elso skill 3at damolhat, a masikon nincs limit de ilyen trident alakban damol es ha szarul vannak a mobok elhelyezkedve akkor siman nem fog mindenkit eltalalni
a dashon (kb mint charge) nincs cd, lehet spamelni mint allat, ez meg a barb leapnel is funabb sztem, tok faszan felporgeti a gamet
aurakat 2-3 percenkent refreshelni kell, de nincs cdjuk tehat 24 7 rajtad lehet, csak figyelni kell a timerjet

wd, ha nem valtoztatnak mar sokmindenen szerintem ez lesz a legjobb hcra, nagyon durva passziv skilljei vannak (akit erdekel es utananezne ezek: Jungle Fortitude, Death Trance, Spirit Vessel illetve zombikutyak life link runaval)
aoe fearje is van, ami megintcsak fasza lehet hcra
singletarget dam, hat nemtom, igazabol semleges, se nem szar se nem jo
par aoe skilljet viszont utalom mint a szart mert nem lehet normalisan kezelni, pl a bekak elmennek a kurva anyamba csak pont nem a mobra, meg a rangeje is kicsi sztem, de a legelso aoe skillje (grasp of the dead) az rendben van
sot sztem ez siman veri az osszes tobbit amit elerhettem a betaban, mindvegig ezzel aoeztem, tobbit kiprobaltam, aztan rogton valtottam is vissza

Member
Gold: 710.00
Mar 4 2012 10:18am
Quote (Floodban @ Mar 4 2012 04:14pm)
fun fact: egyik karival se sikerult meghalnom. de persze ez csak a game eleje, easy as fuck

wizard aoeje volt a legjobb mindenki kozul eddig, kesobb lehet kapnak majd jobb aoeket a tobbiek de tbh nem neztem annyira korul
singletarget skillje annyira nem eros, legalabbis wizarddal tobb ido nekem megolni skeleton kinget mint massal

barb leapje egyik legfunabb cucc a gameben, kar hogy van rajta cd, az aoe stun is fasza, kicsit wowosra vettem es pl mobok castolasat interruptoltam veluk : dd
singletarget skillje is egesz turheto, de pl mikor legeloszor mentem le kinghez majdnem agyonbaszott (kicsit be is fostam, 1hitbol ilyen 80% hpm lement)

demon hunter, so far neki a leggyengebb az aoeje szerintem, a bola shot nemtetszik hogy csak a loves utan damol kesobb, ezert a masikkal toltam, az pedig atmegy mas mobokon de azert nem a legjobb

monk, neki is kicsit gyengebb az aoe, mert pl az elso skill 3at damolhat, a masikon nincs limit de ilyen trident alakban damol es ha szarul vannak a mobok elhelyezkedve akkor siman nem fog mindenkit eltalalni
a dashon (kb mint charge) nincs cd, lehet spamelni mint allat, ez meg a barb leapnel is funabb sztem, tok faszan felporgeti a gamet
aurakat 2-3 percenkent refreshelni kell, de nincs cdjuk tehat 24 7 rajtad lehet, csak figyelni kell a timerjet

wd, ha nem valtoztatnak mar sokmindenen szerintem ez lesz a legjobb hcra, nagyon durva passziv skilljei vannak (akit erdekel es utananezne ezek: Jungle Fortitude, Death Trance, Spirit Vessel illetve zombikutyak life link runaval)
par aoe skilljet viszont utalom mint a szart mert nem lehet normalisan kezelni, pl a bekak elmennek a kurva anyamba csak pont nem a mobra, meg a rangeje is kicsi sztem, de a legelso aoe skillje (grasp of the dead) az rendben van
sot sztem ez siman veri az osszes tobbit amit elerhettem a betaban, mindvegig ezzel aoeztem, tobbit kiprobaltam, aztan rogton valtottam is vissza

:DDDDDD
amugy wdnél az aoe skillek tényleg elég furcsák, remélem runákkal jobbak lesznek majd
mondjuk az a baj, hogy nemtudom mennyire lesz életképes egy caster wd, mer ahogy néztem a skilleket a summonok sokkal erösebbek, meg jobb combot össze lehet vele hozni
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 4 2012 10:38am
Quote (Floodban @ 4 Mar 2012 17:14)

MOST MÁR AZTÁN nagyon kéne access bétához :( teljesen felpörgetett ez az összefoglaló
Member
Mar 4 2012 10:54am
Quote (Anarkin @ 4 Mar 2012 17:38)
MOST MÁR AZTÁN nagyon kéne access bétához :( teljesen felpörgetett ez az összefoglaló

mier nem veszel mondjuk 1 hetet jspn?
nekem van egy good guy greg ismerosom azert probalhattam ki (U KNOW WHO LOL also id like to fuck you<3)
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 4 2012 10:58am
Quote (Floodban @ 4 Mar 2012 17:54)
nekem van egy good guy greg ismerosom azert probalhattam ki (U KNOW WHO LOL also id like to fuck you<3)

Pazarlás, mivel nem igazán van income mióta nem játszom :P
Member
Mar 4 2012 10:59am
Quote (Anarkin @ 4 Mar 2012 17:58)
Pazarlás, mivel nem igazán van income mióta nem játszom :P

parszaz szaros fgert menozhetnel majd a 1.05 spawnoknak hogy te bizony betat is toltad
Member
Gold: 10,543.00
Mar 4 2012 10:59am
Quote (Floodban @ 4 Mar 2012 18:54)

meg mert egy valag wowgoldot offereltel
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Mar 4 2012 11:09am
noob pöczök
nekem is wd tunt a legerosebbnek !
Go Back To Magyar Topic List
Prev16536546556566574114Next
Closed New Topic New Poll