Quote (Floodban @ Mar 4 2012 04:14pm)
kimaxoltam mind az 5 karit, eszrevetelek
nyilvan beta and shit like that
fun fact: egyik karival se sikerult meghalnom. de persze ez csak a game eleje, easy as fuck
wizard aoeje volt a legjobb mindenki kozul eddig, kesobb lehet kapnak majd jobb aoeket a tobbiek de tbh nem neztem annyira korul
singletarget skillje annyira nem eros, legalabbis wizarddal tobb ido nekem megolni skeleton kinget mint massal
barb leapje egyik legfunabb cucc a gameben, kar hogy van rajta cd, az aoe stun is fasza, kicsit wowosra vettem es pl mobok castolasat interruptoltam veluk : dd
singletarget skillje is egesz turheto, de pl mikor legeloszor mentem le kinghez majdnem agyonbaszott (kicsit be is fostam, 1hitbol ilyen 80% hpm lement)
demon hunter, so far neki a leggyengebb az aoeje szerintem, a bola shot nemtetszik hogy csak a loves utan damol kesobb, ezert a masikkal toltam, az pedig atmegy mas mobokon de azert nem a legjobb
singletargetre az impale gecistrong, bosst is stunolja ha runas
monk, neki is kicsit gyengebb az aoe, mert pl az elso skill 3at damolhat, a masikon nincs limit de ilyen trident alakban damol es ha szarul vannak a mobok elhelyezkedve akkor siman nem fog mindenkit eltalalni
a dashon (kb mint charge) nincs cd, lehet spamelni mint allat, ez meg a barb leapnel is funabb sztem, tok faszan felporgeti a gamet
aurakat 2-3 percenkent refreshelni kell, de nincs cdjuk tehat 24 7 rajtad lehet, csak figyelni kell a timerjet
wd, ha nem valtoztatnak mar sokmindenen szerintem ez lesz a legjobb hcra, nagyon durva passziv skilljei vannak (akit erdekel es utananezne ezek: Jungle Fortitude, Death Trance, Spirit Vessel illetve zombikutyak life link runaval)
aoe fearje is van, ami megintcsak fasza lehet hcra
singletarget dam, hat nemtom, igazabol semleges, se nem szar se nem jo
par aoe skilljet viszont utalom mint a szart mert nem lehet normalisan kezelni, pl a bekak elmennek a kurva anyamba csak pont nem a mobra, meg a rangeje is kicsi sztem, de a legelso aoe skillje (grasp of the dead) az rendben van
sot sztem ez siman veri az osszes tobbit amit elerhettem a betaban, mindvegig ezzel aoeztem, tobbit kiprobaltam, aztan rogton valtottam is vissza
:DDDDDD
amugy wdnél az aoe skillek tényleg elég furcsák, remélem runákkal jobbak lesznek majd
mondjuk az a baj, hogy nemtudom mennyire lesz életképes egy caster wd, mer ahogy néztem a skilleket a summonok sokkal erösebbek, meg jobb combot össze lehet vele hozni