Quote (Jancsipapa @ 24 Oct 2014 17:29)
Félreértés ne essék, nem egy 5 éves doktortanári képzésre gondoltam, csak mondjuk egy alapvető szűrő, ahol az ilyen szódásszifon-szemüveg, dadogós (de csillagos ötösre tudós) emberek kikerüljenek a felsőoktatásból. Mondjuk amíg hálóval kell vadászni az egyetemi oktatókat, gyakorlati tanárokat, addig nincs miről beszélni.
A pedagógia, tanári tantárgyak nem arról szólnak, hogy hogyan kell fegyelmezni. Ezt tulajdonképpen sehol nem tanítják. A fegyelmezésbeli különbség tök jogos észrevétel persze.
Alapvetően egy szar tanár megmaradhat a felsőoktatásban, mivel nincs, aki jönne helyette, senkinek nem tartozik beszámolóval, ha 90% bukik, akkor annyi bukik. No questions asked
jó mondjuk dadogóst még nem láttam

viszont kaptunk egy kínait (elnézést neki ha nem az) dimat 2 gyakorlatra, és szó szerint semmit sem értettünk belőle még az első sorban sem, az kurva jó volt. inkább dadogott volna
--
btw nem hiszem hogy a bukási arányhoz közvetlenül vissza lehetne ezt vezetni
most belenéztem egy régi neptun-exportomba, 50 tárgyból 5-öt látok ahol konkrétan tudom hogy 85-95%-os bukás a jellemző (dimatok, formális nyelvek, logika és számításelmélet, lineáris algebra, ... még talán hálózatok is, ilyenek) /e
http://i.imgur.com/sYADc9x.png> több tanár is tartja ezeket, tanártól függetlenül jön ki ez a szám; legyen az nappali vagy esti
tehát most így visszavezetve, nem hiszem hogy mind a (nagyságrendileg) ~15 tanár rosszul tartaná az órákat
engem is megbaszott ezek közül kettő btw, pedig a tanárok mindent elmondtak..
This post was edited by Anarkin on Oct 24 2014 11:01am