Quote (Karan2_Returned @ 30 Aug 2016 09:31)
Mi voltunk falat maszni, meg kell biznod a munkatarsaidban hogy tartjak rendesen a kötelet.
Erről eszembe jut egy sztori. Mikor még toronyra is kellett másznom, kötelező volt a mentési gyakorlatolból levizsgázni.
5 méter magasban lógott egy kolléga, le kellett hozzá ereszkedni kötélen kb 8 méterről, átfogni a lábaimmal, magamhoz húzni és összekapcsolni a beülőjét az enyémmel, majd elvágni a kötelet amin lógot.
Amikor leereszkedtem hozzá nem kattanásig rögztettem a riglit és amikor rámzuhant elindultunk lefele

Ő a lámaim között hanyadt fekve és meg reflexből megmarkoltam a kötelet, ami ugye megégete a kezem, majd a föld előtt 20 centivel behúztam a riglit

Kb 5 másodperc néma csend, majd előrelép az oktató, tök nyugisan elkezdi sorolni, hogy mi volt a hiba :DDDDDDDD Kb mindenki le volt fehéredve és kuss volt, de főleg az alattam fekvő srác

Quote (TresholdOfUniverse @ 30 Aug 2016 09:53)
a nagyfonok szereti az extremebb dolgokat, legutoljara wakeboardozni akarta vinni a acsapatot
amivel csak az a baj, hogy a csapat alapvetoen 50 es 60 kozotti, pocakos mernokokbol all
vegul inkabb strandroplabdaztunk a wakeboard palya mellett, de annal is rezgett a lec
:DDDDDDDDDDDDDD az én öltetemből "vacsora" lett ebéd helyett

ferdék nem tudnak vezetni btw
This post was edited by Akizk on Aug 30 2016 08:33am