d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Heroes Of Might And Magic Topic
Prev16465666768118Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Feb 9 2011 08:37am
Quote (Baleee @ Feb 9 2011 03:36pm)
Chain lightning nélkül lófaszt nem ér ez tény. :/

expert tactics >>
Member
Gold: 2,366.74
Feb 9 2011 08:39am
Quote (Baleee @ 9 Feb 2011 15:36)
Chain lightning nélkül lófaszt nem ér ez tény. :/

*Masszív Chain Lightning dam*

meg ugy alapbol szar :)

majd össze futsz egy jol fejlesztett harcossal és kb meg sem birod ütni :D
Member
Gold: 69.85
Feb 9 2011 08:43am
Quote (Inakwo @ 9 Feb 2011 16:39)
meg ugy alapbol szar :)

majd össze futsz egy jol fejlesztett harcossal és kb meg sem birod ütni :D

Csak ha resistanceja van.. Btw én alapból masszív deffensre húzom a castereim... ^^ A cuccok is adjanak amennyit csak lehet. Anélkül nem ér lófaszt sem, ez tény. Defensem majdnem legnagyobb mindig.

Btw én is jobban szeretem az only harcolóst. De az a bah, annak is muszáj egy expert earth és az már kilő egy normális fighter skillt. :(

Leadership - Tactics
Armorer - Resistance
Archery - Offens
Logistic/Pathfinding/Luck - Earth Magic
Member
Feb 9 2011 08:45am
Quote (Baleee @ 9 Feb 2011 15:43)
Csak ha resistanceja van.. Btw én alapból masszív deffensre húzom a castereim... ^^ A cuccok is adjanak amennyit csak lehet. Anélkül nem ér lófaszt sem, ez tény. Defensem majdnem legnagyobb mindig.

Btw én is jobban szeretem az only harcolóst. De az a bah, annak is muszáj egy expert earth és az már kilő egy normális fighter skillt. :(

Leadership - Tactics
Armorer - Resistance
Archery - Offens

Offens, armorer, Air earth, Logistic ezek nálam alapok

Moralt és Luckot lehet szedni artifactbol fölös luck és leadershipet berakni
Member
Feb 9 2011 08:48am
Quote (Baleee @ Feb 9 2011 03:43pm)

Leadership - Tactics
Armorer - Resistance
Archery - Offens

archery mijafasznak? nekroknak csak 1 fajta ijasza van, annyinak meg nem eri meg skillt venni. en eladershipet meg luckot se szoktam, foleg ha talalok olyan kinullazos vmit.
Member
Feb 9 2011 08:51am
Quote (Inakwo @ 9 Feb 2011 16:45)
Offens, armorer, Air earth, Logistic ezek nálam alapok

Moralt és Luckot lehet szedni artifactbol fölös luck és leadershipet berakni

Lehet, de amit beszéltünk Pendant of Courage az ritka szerintem eléggé ahhoz. Leadership/luck mondhatni alap így. Ladership sok fighter heroenál alap, szóval az van, bár imo a luck jobb mint az.

Air Magiccel meg nem szoktam szarakodni, mert viszont a Cape of Velocityt, meg Necklace of Swiftnesst sokszor kifogom. Meg a Tactics kiváltja a hastet úgy is.

Btw:
Equipped in a misc. slot, theBadge of Courageactually is the most powerful of the treasure artifacts. In addition to the +1 to your morale, it also gives you immunity to all mind spells. (This latter power was never documented in the game).

When your hero has this artifact equipped:

* If you target your own troops the drum symbol appears but Berserk does not take effect.
* You cannot cast Mirth nor Frenzy on your own troops.

When the opposing hero has this artifact equipped:

* If you target enemy troops the drum symbol appears but Berserk does not take effect.

Quote (TresholdOfUniverse @ 9 Feb 2011 16:48)
archery mijafasznak? nekroknak csak 1 fajta ijasza van, annyinak meg nem eri meg skillt venni. en eladershipet meg luckot se szoktam, foleg ha talalok olyan kinullazos vmit.

Castel/Dungeon/Stronghold amivel leggyakrabban megyek manapság, azoknak alap.

Meg én plm hajtok a Bow of Sharshooterre, az meg archery skill nélkül nem adja a bonus %-okat.

This post was edited by Baleee on Feb 9 2011 08:54am
Member
Feb 9 2011 08:52am
Quote (TresholdOfUniverse @ 9 Feb 2011 15:48)

én sem választanám mint leirtam

bár nem csak necroval

amugy mindenki ugy csinálja ahogy jonak látja én csak azt mondom ahogy a sok éves tapasztalat során csináltam
Member
Gold: 0.00
Feb 9 2011 08:54am
Quote (Baleee @ 9 Feb 2011 15:51)
Lehet, de amit beszéltünk Pendant of Courage az ritka szerintem eléggé ahhoz. Leadership/luck mondhatni alap így. Ladership sok fighter heroenál alap, szóval az van, bár imo a luck jobb mint az.

Air Magiccel meg nem szoktam szarakodni, mert viszont a Cape of Velocityt, meg Necklace of Swiftnesst sokszor kifogom. Meg a Tactics kiváltja a hastet úgy is.

Btw:
Equipped in a misc. slot, theBadge of Courageactually is the most powerful of the treasure artifacts. In addition to the +1 to your morale, it also gives you immunity to all mind spells. (This latter power was never documented in the game).

When your hero has this artifact equipped:

* If you target your own troops the drum symbol appears but Berserk does not take effect.
    * You cannot cast Mirth nor Frenzy on your own troops.

When the opposing hero has this artifact equipped:

* If you target enemy troops the drum symbol appears but Berserk does not take effect.

Castel/Dungeon/Stronghold amivel leggyakrabban megyek manapság, azoknak alap.

tactics kiváltja a hastet? :D
sose használtam az a képzettséget air magic mass haste sokkal jobb vagy water magic prayer

This post was edited by palacsinta on Feb 9 2011 08:54am
Member
Feb 9 2011 08:55am
luck es moral kiszamithatatlan, tehat egy igazi hadvezer nem szamol vele, hanem kikuszoboli!

nekem nincs sok eves tapasztalatom, es nekrokon kivul semmivel se vagyok hajlando jatszani : (
Member
Feb 9 2011 08:56am
Quote (palacsinta @ 9 Feb 2011 16:54)
tactics kiváltja a hastet? :D
sose használtam az a  képzettséget  air magic mass haste sokkal jobb vagy water magic prayer

Igen, mert az karakterfüggetlenül küldi előre és a low speedek is kevesebb lépésből jutnak át a túloldalra. Mert kapásból fele mapra mindenki el tud menni.

Részemről tactics > haste. Ha fighterről van szó.. Casternél meg nem azt használom air skillből.
Go Back To Magyar Topic List
Prev16465666768118Next
Add Reply New Topic New Poll