Quote (subnyaralas @ Oct 24 2015 02:51pm)
ceo lenni
amugy e mellé ~~ 3. félév fele el akarok kezdeni intenziven programozni tanulni külön tanfolyamon, és akkor igy nézne ki:
msc alatt elmenni egy céghez (mint pld ahol apám fejes :~) ) programozni/gyakornokoskodni -> aztán ha tudok előrébb lépni akkor infos eu/bármilyen pályázatok vezetése aka tudnám, hogy milyen prgramozói képességek kellenek a megvalósításához, olyan embereket foglalkoztani 1-1 projektre (fél-2 éves projektek) akik arra a területre szakosodtak
Magamtol nem tudnám megcsiálni, de mivel lesz programozási ismeretem a kész dologba belelátok majd, hogy mennyire effektiv/azt csinálják.e amit én kértem
és a gazdasági rész meg ugye az egész "vezetés"/szervezés keretét adja
kicsit wacko lett a post de egész jól tudom mik a terveim
aztán majd alakul ha valami nem úgy jön ahogy akartam
Quote (subnyaralas @ Oct 24 2015 07:14pm)
Van xy ceg aki megpalyaz barmilyen informatikai projektet pld mobilos indoor navigacio aruhazakban(apamek csinaltak egy ilyet par szaz millio palyazati penzbol)
Ennek a projektnek a vezetoje lenni, szerezni olyat aki kepekkel meg tudja csinalni az indoor navigaciot
Szerezni 2-2 embert minden platformramegirni a programot
Szerezni meg 2 embert aki ezeket egyberakja
Es az ezzel kapcsolatos dolgokat vezenyelni/egyeztetni/osszehozni az embereket / forrast gyujteni ra
De ofc nem itt akarok kezdeni, hanem ennek egy reszekent es ugy feljutni oda h en tartom ossze a munkat
tldr: patrik soon milliardos