d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev16416426436446451141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jun 4 2015 03:55am
Quote (-joey- @ Jun 4 2015 09:33am)
Ez csak következtetés, de szerintem az egész mitológia alapja a fagy-tűz szembenállás A fagyot a mások képviselik, a tüzet pedig a sárkányok.

lord of light r'hllor
de melisandre meg árnyékkal démon miaz ölte meg renlyt
mondjuk azt olvastam h azért tartozik az árny is a lord of lighthoz mert ahol fény van ott árnyék is (:XD)

na de nem az hanem h fény-sötétésg
élet-halál
ja, tüz-fagy

based cuccok és akkor mindenki ekörül kering

am ezért szar vezetőnek lenni mert ami majd jon snowra vár az fájdalom a seggben
mert nyilván jol csinalja h összefogni, emberek, együtt, közösen etc

de hát ott a sok fasztard meg olyanok akiknek esetleg jo okuk is van minta kisgyerek akinek kiirtották a családját a vadak de a vadak is akiknek szintén a vargyak
szóval itt is a körbeszopkodás mint az egész világon síita szunnita cigány magyar etc
és akkor egyik megbosszul másik szintén akkor a bosszu alatt sérül más is aki addig nem is ugyhogy már ö is bosszura szomjazik etc

és mivel egyszerü nyomi emberek nem fogják felfogni az egészet és csak ott fogják nyuzni egymást mert képtelenek már együtt élni

ezért felesleges az emberiséggel foglalkozni mert vki mindig lendit gördit egyet a gyűlölet kerekén
és még ha harcolsz is és jók a szavaid akkor is a sérülések bántalmak egyből azt hozzák elő hogy "dehát én nem is ártottam ők meg mégis etc nahát akkor én is leszarom hurrdurr"
ezért szar a világ ugy ahogy van
Member
Gold: 0.00
Jun 4 2015 05:02am
Quote (Senee @ Jun 4 2015 09:29am)
a great other teremtette őket
r'hllor ellenségei

spoiler:

viszont a night king egy nights watch parancsnok volt

mért ő lett a királyuk, mért tud feltámasztani, amikor nem "született white-walker"

This post was edited by TrollBoss on Jun 4 2015 05:03am
Member
Gold: 5,302.77
Jun 4 2015 05:07am
Quote (Senee @ Jun 4 2015 10:55am)
lord of light r'hllor
de melisandre meg árnyékkal démon miaz ölte meg renlyt
mondjuk azt olvastam h azért tartozik az árny is a lord of lighthoz mert ahol fény van ott árnyék is (:XD)

na de nem az hanem h fény-sötétésg
élet-halál
ja, tüz-fagy

based cuccok és akkor mindenki ekörül kering

am ezért szar vezetőnek lenni mert ami majd jon snowra vár az fájdalom a seggben
mert nyilván jol csinalja h összefogni, emberek, együtt, közösen etc

de hát ott a sok fasztard meg olyanok akiknek esetleg jo okuk is van minta kisgyerek akinek kiirtották a családját a vadak de a vadak is akiknek szintén a vargyak
szóval itt is a körbeszopkodás mint az egész világon síita szunnita cigány magyar etc
és akkor egyik megbosszul másik szintén akkor a bosszu alatt sérül más is aki addig nem is ugyhogy már ö is bosszura szomjazik etc

és mivel egyszerü nyomi emberek nem fogják felfogni az egészet és csak ott fogják nyuzni egymást mert képtelenek már együtt élni

ezért felesleges az emberiséggel foglalkozni mert vki mindig lendit gördit egyet a gyűlölet kerekén
és még ha harcolsz is és jók a szavaid akkor is a sérülések bántalmak egyből azt hozzák elő hogy "dehát én nem is ártottam ők meg mégis etc nahát akkor én is leszarom hurrdurr"
ezért szar a világ ugy ahogy van

Hát ezt remekül levezetted. :D

Quote (TrollBoss @ Jun 4 2015 12:02pm)
spoiler:

viszont a night king egy nights watch parancsnok volt

mért ő lett a királyuk, mért tud feltámasztani, amikor nem "született white-walker"

Ez a könyvben is így volt, vagy csak a filmben? Már nem emlékszem tisztán.
Member
Gold: 0.00
Jun 4 2015 05:10am
Quote (-joey- @ Jun 4 2015 12:07pm)
Hát ezt remekül levezetted. :D

Ez a könyvben is így volt, vagy csak a filmben? Már nem emlékszem tisztán.

könyvben említik pár helyen, bár régebben olvastam el

3. parancsnok volt, brannek is amikor mesélik ki lehet ő: lehet Bolton felmenő, de lehet Stark felmenő is

ezekbe vagyok almost 100%-ig biztos

This post was edited by TrollBoss on Jun 4 2015 05:10am
Member
Gold: 69.85
Jun 4 2015 05:37am
Elkezdtem nezni a Smallvillet, ha mar ugy is kovetem kb az osszes sorozatot, ami azzal kapcsolatos.

Hat dunno, nyilvan regebben csinaltak, szoval nem is az effektek, de ez az amcsi tini vilag/elet hangulat amit ala raktak kicsit neha zavaro. Mondjuk igy mar ertheto, miert keszult ennyi evad belole. : DD

Ettol fuggetlenul Kristin Kreuk meg Erica Durance elegge doable.

Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 4 2015 06:06am
Quote (Baleee @ 4 Jun 2015 12:37)
Elkezdtem nezni a Smallvillet, ha mar ugy is kovetem kb az osszes sorozatot, ami azzal kapcsolatos.

Hat dunno, nyilvan regebben csinaltak, szoval nem is az effektek, de ez az amcsi tini vilag/elet hangulat amit ala raktak kicsit neha zavaro. Mondjuk igy mar ertheto, miert keszult ennyi evad belole. : DD

Ettol fuggetlenul Kristin Kreuk meg Erica Durance elegge doable.

Smallville elég jó lesz a közepe után
besötétedik, teljesen más lesz a színvilág, stb
első pár évad azért szar, mert ilyen retard meteor, metahuman, stb standalone részek
Member
Jun 4 2015 12:02pm
Quote (Anarkin @ 4 Jun 2015 14:06)
első pár évad azért szar, mert ilyen retard meteor, metahuman, stb standalone részek

Ebben bizom en is.
Member
Gold: 33,265.80
Jun 4 2015 12:05pm
Quote (Anarkin @ 4 Jun 2015 13:06)

Ja, kicsit nehezen indul be de aztan eleg faja lesz.
Member
Jun 4 2015 12:28pm
Quote (josheide @ 4 Jun 2015 20:05)
Ja, kicsit nehezen indul be de aztan eleg faja lesz.

Egy resz remlik 'kesobbi' evadokbol, amit meg tvben lathattam. Amikor Lex mar Clark ellen fordul marmint nem csak a hata mogott, hanem nyiltan es felszedi Lanat es mar o is valami kielt gyaszos picsanak nez ki.
Na mindegy.

Member
Gold: 0.92
Jun 4 2015 01:40pm
én most értem ismét a végére a spartacusnak ( axn-en lefekvés előtt mindig ment) , hát még mindig a kedvenc sorozatom
Go Back To Magyar Topic List
Prev16416426436446451141Next
Add Reply New Topic New Poll