Quote (-joey- @ Jun 4 2015 09:33am)
Ez csak következtetés, de szerintem az egész mitológia alapja a fagy-tűz szembenállás A fagyot a mások képviselik, a tüzet pedig a sárkányok.
lord of light r'hllor
de melisandre meg árnyékkal démon miaz ölte meg renlyt
mondjuk azt olvastam h azért tartozik az árny is a lord of lighthoz mert ahol fény van ott árnyék is (:XD)
na de nem az hanem h fény-sötétésg
élet-halál
ja, tüz-fagy
based cuccok és akkor mindenki ekörül kering
am ezért szar vezetőnek lenni mert ami majd jon snowra vár az fájdalom a seggben
mert nyilván jol csinalja h összefogni, emberek, együtt, közösen etc
de hát ott a sok fasztard meg olyanok akiknek esetleg jo okuk is van minta kisgyerek akinek kiirtották a családját a vadak de a vadak is akiknek szintén a vargyak
szóval itt is a körbeszopkodás mint az egész világon síita szunnita cigány magyar etc
és akkor egyik megbosszul másik szintén akkor a bosszu alatt sérül más is aki addig nem is ugyhogy már ö is bosszura szomjazik etc
és mivel egyszerü nyomi emberek nem fogják felfogni az egészet és csak ott fogják nyuzni egymást mert képtelenek már együtt élni
ezért felesleges az emberiséggel foglalkozni mert vki mindig lendit gördit egyet a gyűlölet kerekén
és még ha harcolsz is és jók a szavaid akkor is a sérülések bántalmak egyből azt hozzák elő hogy "dehát én nem is ártottam ők meg mégis etc nahát akkor én is leszarom hurrdurr"
ezért szar a világ ugy ahogy van