Quote (TresholdOfUniverse @ 28 May 2014 08:51)
ha hasznalod az izmaidat, es rendesen kajalsz nem izombol fogsz fogyni
2 nap melo 2 nap szabadnapban dolgozom.
Mi a melom? Ülök állok 12 orát. Szóval nem végzek fizikai munkát. Itthon is max össze takaritok de az is mi? semmi

Diétám rendben van teljes mértékben. Azt kajálok amit kell semmi mást.
Quote (fahrii @ 28 May 2014 08:49)
De mi az hogy nem akarsz izomból fogyni, ezt most úgy mondod mintha sok évnyi edzés lenne mögötted és félnél hogy veszítesz a nehezen felszedett izmodból.
Amúgy is hamar visszajön az diéta után.. föleg ha normálisan táplálkozol. Amúgy most nézem tényleg elég durván megereszkedett a bőröd, túl gyorsan dobtad le a kilókat.
Ami izom látszik a képen az 2 hónap eredménye. Előtte semmi nem volt sehol.
Próbálom kihozni magamból a maximumot, persze normális keretek között.
Talán abbol le fog jönni ez, hogy ahogy láthato volt itt is a topicban kiröhögnek mások hogy hogy nézek ki, de számomra kurvanagy "büszkeség" hogy már ennyit is elértem.

Szóval igen féltem ezt a kevés izmot is, hisz ha hiszitek ha nem számomra kemény küzdelem volt ez is és még keményebb lesz később.
Melo + kocka élet miatt eléggé elkényelmesedtem szóval szopoka. Ami másnak gyerek játék azzal én még van hogy szenvedek.
/ ha gyuros napra esik melos nap akkor az ugy néz ki: reggel 6kor kelés - fél8ra meloba be, 8kor végzem - uszás - haza jövök - gyurás - majd aerobik szóval nem egyszerű, mert hiába ülök melohelyen szellemileg kivesz néha kurvára ez a melo /
A bőröm pedig igen... szánalmas, de mindig is ilyen "puhos" voltam.
Meg igazság szerint mikor általános iskolás voltam 7ikes koromban közel 100 kg voltam, akkor egy év alatt lement 25 kg kb.
Ebből is láthatjátok hogy mindig is kövér voltam.
Utánna olvastam / nem egy napot töltöttem el ezzel, hanem ~ 2 hónapot mielőtt bele vágtam / és az olvasott tanácsok/tippek/tapasztalatok alapján állitottam össze mind étrendet, mind pedig edzéstervet és kardio ill aerobik tervet.
bazd mi trld szövegeket irok oO
This post was edited by Psyclon on May 28 2014 02:36am