Quote (josheide @ Nov 17 2014 08:44am)
Nalam okosabb emberek mondtak, hogy kiegyensulyozott a magyar media.
Gondolj bele az online hirportalok amik napont tobb szazezer emberhez jutnak el foleg liberalis beallitottsaguak, de ott a kurucinfo is ami meg szelsojobbos.
A nyomtatott sajto kb egal bal es jobboldal kozott.
A teveben ott az RTL ami most rendszerkritikus, a TV2 es az MTV amik jobboldaliak, a Hirt TV ami Fidesz es onnan jobbra, az ATV ami kifejezetten bal oldali.
Szoval nagyjabol egyensuly van.
Es Szombathelyen nem volt nagy jobbik sarozas. (bar mivel eleg nyugat, viszonylag gyenge is a Jobbik felenk)
Pont azt mondtad, amit én is : mindenütt az erősebb ellenzéki párt sározása megy, te most olyan helyen élsz, ahol a baloldal az, pestet lehet követni jobban
Kelet-Magyarországon meg abszolút nem ez a helyzet
oszd meg és uralkodj kb...
A tv-re meg azt tudom mondani, hogy szerinted hányan néznek egy hírtvt meg egy atvt? mondjuk az előbbi hárommal összehasonlítva
megmondom őszintén, nem követem a nézettségi adatokat, egy olyat olvastam <1 hónapja, ahol az rtl és a tv2 megy fej-fej mellett haladva, szerintem kb feleannyi lehet az mtvt nézők száma, ezeknek meg a töredéke az atv/hírtv
kurucot meg szerintem nem néznek, követnek sokan, meg úgy egyáltalán, szerintem a főbb hírcsatorna Magyarországon még mindig magasan a tv, mint az online hírportálok
írott sajtót nem követem, azt elhiszem neked