Quote (xGurke @ 28 May 2014 01:55)
hol a picsába lehet tejsavó fehérjét venni?
én a myproteinről szoktam rendelni, 15-16 egy 5 kilós ízesítetlen 80+%os fehérje, elég jó
Quote (RiNGiSpiLeR @ 28 May 2014 00:04)
Erről mondjuk nagyon megoszlanak a vélemények..

Mármint, hogy jót tesz-e / mennyit számít az este/éjszaka elfogyasztott táplálék. Volt egy haverom, aki 6 étkezést tolt / nap és fix. 4 óránkánt evett. Ha hajnal 2-re esett, akkor felkelt, megkajált, aztán ment vissza aludni. xD Kicsit túlzásnak érzem... ^^ De mondjuk látszott is rajta, hogy gyúr. Bár kokszolt is mint az állat. Egy igazi idióta, de bírom. ^^
hát mondjuk ez elég hülyeség
4 óra 2 étkezés között túl sok, 2-3 lenne az ideális, és így kelti fel magát éjszaka.. wtf

Quote (xGurke @ 27 May 2014 14:19)
bocsi, de most már nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá a témához
nem mindenkinek keresnek milliókat szülei, úgyhogy légyszíves hanyagold ezt a stílust, mert elég zavaró tud lenni
ha neked a saját fizetésedből kéne lakást fenntartani + kajára költeni, akkor lehet a második nap után már nem cigiznél, a második héttől meg már neked se lenne pénzed minden nap csirkére
nem beszólni akarok, mert engem is apám tart el jelenleg, csak néha zavaró tud lenni a stílusod
Annyiból igaza van, hogy rengeteg fölösleges szarra költ pénzt egy átlagember. Napi 2-300g csirkemell + rizs pedig nem egy luxuscikk, kijön egy kólacsipsz árából
This post was edited by fahrii on May 28 2014 12:36am