Quote (cowding @ Jan 28 2017 05:30pm)
De mit szeretsz a hazadon? Igy ezt a szot? Mert gondolom nem az ehezo csoveseket, omlo korhazakat szar oktatast meg az uresen allo uszomedenceket a kovi x evben
Ezek eddig is megvoltak ja, de pld nekem az jott le eddig hogy azert mert nincs penz, nagy allamadossag van nyomorekok vagyunk ennyi telik
De ha egy ilyen luxus szart mint az olimpia vagy mondjuk a marsutazas ha most az lenne a hoho meg tudunk oldani ugy hogy kozbe meg mindenki szarralopja magat akkor azert felmerulnek kerdesek
Szeretem a hazámat, ezért pl. most december 5-től január 3-ig a déli határon voltam mint toronyba felállított őr/járőr/mélységi elfogó vadász. Igen, a Karácsonyt is az őrtoronyban töltöttem. Éjszakánként nézegettem a hőkamerával meg az éjjellátóval az őzeket/vaddisznókat/kisnyuszikat/fácánokat. Láttam embercsempészeket is meg szegény szerencsétleneket, akiket átkísértek a tranzitzónába. Önkéntes műveleti tartalékos katona (is) vagyok.
Igen, szeretem a csöveseket is, a lepukkant kórházainkat/iskoláinkat is (angol nyelvtanár és osztályfőnök vagyok amúgy egy középsuliban).
És igen, a hódmezővásárhelyi laktanyából át tudtam menni az uszodába is (mikor épp nem őrködtem) és jót úsztam a fedett 50m-es medencében (amit Risztov Évának építettek, akire szintén büszke vagyok).
Igen én szeretem a hazámat. És támogatom a budapesti olimpiát, akár most, akár a jövőben.