d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev16364656667129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 6,352.66
Jan 28 2017 10:21am
Quote (ToldiSenior @ 28 Jan 2017 18:17)
Vismajort vagy tíz éve ismerem (csak online ofc, nem személyesen) - együtt nyomtuk a Diablo ladder resetet 2008. júniusban Baressszal, Oberonnal... hmm... azok a régi szép idők ... akkor még középsulis volt, mondjuk azóta sokat változott, de szerintem pozitíve

tehat reszrehajlo vagy, ertjuk.
Member
Gold: 2,280.00
Jan 28 2017 10:24am
Quote (-joey- @ Jan 28 2017 05:18pm)
Nem érzed amúgy az ellentmondást? Eljutottál odáig, hogy fel tudod sorolni a negatívumokat (korrupt csaló kormány, mutyizás stb .), de mindezek ellenére támogatod a budapesti olimpiát.

Segítek, a legtöbb embernek ez bassza most a csőrét, a többi már csak felesleges mellébeszélés.

Igen, én jobban szeretem a hazámat, mint amennyire utálom a fideszt. Ez van. Inkább lopjanak még pár milliárdot fideszhaverék, de itt szóljon a himnusz a szomszédban.

Ráadásul ferencvárosi vagyok, párszáz méterre lenne a stadion. Bárcsak megérhetném, akár most, akár pár évtizeden belül. Én büszke lennék rá.

És igen, közben szomorúan olvasnám a tényfeltáró újságokban, hogy hány milliárdot loptak megint...
Member
Gold: 80.00
Jan 28 2017 10:29am
Quote (ToldiSenior @ 28 Jan 2017 17:53)
Az emberek nagy részének vitakultúrájára rossz hatással van, ha az internetes postolgatás névtelensége mögé bújhat. Ha szemtől szembe vitatkoznánk, szerintem nem mondanál ilyet, hogy "te demens fasz", mert ez Rólad árul el valamit...

Én tisztelem a Te véleményedet és elfogadom, hogy egy korrekt, koherens és képviselhető szempont. Harmadszor ismétlem, sok sikert kívánok a Momentum Mozgalomnak. Több ilyen kezdeményezés kellene.

csak hogy tisztázzuk, azért vagy demens fasz, mert egy inkoherens szar az érvelési rendszered és semmire nem válaszolsz, csak nyomsz egy szöveget amit hatszor megcáfoltunk és leszarod
szerinted ezzel van értelme vitatkozni?
Member
Gold: 122.92
Jan 28 2017 10:30am
Quote (ToldiSenior @ Jan 28 2017 06:24pm)
Igen, én jobban szeretem a hazámat, mint amennyire utálom a fideszt. Ez van. Inkább lopjanak még pár milliárdot fideszhaverék, de itt szóljon a himnusz a szomszédban.

Ráadásul ferencvárosi vagyok, párszáz méterre lenne a stadion. Bárcsak megérhetném, akár most, akár pár évtizeden belül. Én büszke lennék rá.

És igen, közben szomorúan olvasnám a tényfeltáró újságokban, hogy hány milliárdot loptak megint...

De mit szeretsz a hazadon? Igy ezt a szot? Mert gondolom nem az ehezo csoveseket, omlo korhazakat szar oktatast meg az uresen allo uszomedenceket a kovi x evben

Ezek eddig is megvoltak ja, de pld nekem az jott le eddig hogy azert mert nincs penz, nagy allamadossag van nyomorekok vagyunk ennyi telik
De ha egy ilyen luxus szart mint az olimpia vagy mondjuk a marsutazas ha most az lenne a hoho meg tudunk oldani ugy hogy kozbe meg mindenki szarralopja magat akkor azert felmerulnek kerdesek
Member
Jan 28 2017 10:40am
Quote (cowding @ Jan 28 2017 05:30pm)
De mit szeretsz a hazadon? Igy ezt a szot? Mert gondolom nem az ehezo csoveseket, omlo korhazakat szar oktatast meg az uresen allo uszomedenceket a kovi x evben

Ezek eddig is megvoltak ja, de pld nekem az jott le eddig hogy azert mert nincs penz, nagy allamadossag van nyomorekok vagyunk ennyi telik
De ha egy ilyen luxus szart mint az olimpia vagy mondjuk a marsutazas ha most az lenne a hoho meg tudunk oldani ugy hogy kozbe meg mindenki szarralopja magat akkor azert felmerulnek kerdesek

Szeretem a hazámat, ezért pl. most december 5-től január 3-ig a déli határon voltam mint toronyba felállított őr/járőr/mélységi elfogó vadász. Igen, a Karácsonyt is az őrtoronyban töltöttem. Éjszakánként nézegettem a hőkamerával meg az éjjellátóval az őzeket/vaddisznókat/kisnyuszikat/fácánokat. Láttam embercsempészeket is meg szegény szerencsétleneket, akiket átkísértek a tranzitzónába. Önkéntes műveleti tartalékos katona (is) vagyok.

Igen, szeretem a csöveseket is, a lepukkant kórházainkat/iskoláinkat is (angol nyelvtanár és osztályfőnök vagyok amúgy egy középsuliban).

És igen, a hódmezővásárhelyi laktanyából át tudtam menni az uszodába is (mikor épp nem őrködtem) és jót úsztam a fedett 50m-es medencében (amit Risztov Évának építettek, akire szintén büszke vagyok).

Igen én szeretem a hazámat. És támogatom a budapesti olimpiát, akár most, akár a jövőben.
Member
Gold: 0.00
Jan 28 2017 10:44am
Quote (ToldiSenior @ Jan 28 2017 04:09pm)
Engem is felháborít a fidesz korruptsága. Engem is felháborít a trafikmutyi, a földmutyi, a haverok, a családtagok, a szeretők és a kitartottak kitömése pénzzel/pozícióval/pályázattal. Mérhetetlenül felháborít a letelepedési kötvénybiznisz, offshore cégek kitömése tízmilliárdokkal. Kár, hogy a keresztény-jobboldali értékrendet ilyen gyarló emberek + agyatlan talpnyalók képviselik.

Engem is elszomorít a jelenlegi ellenzék tökkelütöttsége. Hiteltelen levitézlett kapzsi korrupt idióták marakodnak a tuti harminc befutó helyen. Egymást hátba szúrják egy kis sarzsiért bármikor. Gyakorlatilag a rendszer részei.

Nagy örömmel látom az ilyen friss fiatal lendületes csapatokat, mint a Momentum Mozgalom. Csak az ilyeneknek van jövője.

A budapesti olimpiát MINDEZEK ELLENÉRE támogatom.

de azt tudod, hogy ennek az aláírásával csak azt szeretnék elérni, hogy esélye legyen az embereknek dönteni, ugye?
mert vannak olyan témák, amikor én se kérném ki az emberek véleményét, de ez nem hiszem, hogy olyan lenne
Member
Gold: 80.00
Jan 28 2017 10:47am
Quote (ToldiSenior @ 28 Jan 2017 18:40)
Szeretem a hazámat, ezért pl. most december 5-től január 3-ig a déli határon voltam mint toronyba felállított őr/járőr/mélységi elfogó vadász. Igen, a Karácsonyt is az őrtoronyban töltöttem. Éjszakánként nézegettem a hőkamerával meg az éjjellátóval az őzeket/vaddisznókat/kisnyuszikat/fácánokat. Láttam embercsempészeket is meg szegény szerencsétleneket, akiket átkísértek a tranzitzónába. Önkéntes műveleti tartalékos katona (is) vagyok.

Igen, szeretem a csöveseket is, a lepukkant kórházainkat/iskoláinkat is (angol nyelvtanár és osztályfőnök vagyok amúgy egy középsuliban).

És igen, a hódmezővásárhelyi laktanyából át tudtam menni az uszodába is (mikor épp nem őrködtem) és jót úsztam a fedett 50m-es medencében (amit Risztov Évának építettek, akire szintén büszke vagyok).

Igen én szeretem a hazámat. És támogatom a budapesti olimpiát, akár most, akár a jövőben.

egyezzünk meg abban, hogy támogatjuk 20 év múlva egy normális 8 év kormányzás után
Member
Gold: 5,302.77
Jan 28 2017 10:48am
Quote (ToldiSenior @ Jan 28 2017 05:24pm)

Pont azzal ártasz a hazának - ha már hazaszeretetet hozol fel végső érvként - hogy behunyod a szemed és hagyod, hogy lopjanak. A hozzád hasonló emberek hazaszeretetét kiforgatja a kormány, mert azt hiszitek, hogy a lojalitásotokkal jót tesztek, holott pont ellenkezőleg, ezzel züllesztitek le még jobban ezt az országot. Ugyan mi értelme szépen felöltöztetni a gyereket, ha enni meg nem adsz neki? Amíg az alapvető dolgok a béka segge alatt vannak, addig ide olimpiát rendezni csak pózerkedés, Patyomkin falvak felhúzása. Nincs itt az ideje.
Member
Jan 28 2017 10:50am
Quote (llllllllllll @ Jan 28 2017 05:44pm)
de azt tudod, hogy ennek az aláírásával csak azt szeretnék elérni, hogy esélye legyen az embereknek dönteni, ugye?
mert vannak olyan témák, amikor én se kérném ki az emberek véleményét, de ez nem hiszem, hogy olyan lenne

Igen, teljes mértékben igazad van, Kemény Dénessel értek egyet, népszavazást kellett volna tartani MIELŐTT MEGPÁLYÁZZUK. De "nem illik a harmadik negyedben szabályt változtatni" (Kemény Dénes)
Member
Jan 28 2017 10:51am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 28 2017 05:47pm)
egyezzünk meg abban, hogy támogatjuk 20 év múlva egy normális 8 év kormányzás után

Végre valami, amiben tökéletesen egyetértünk.

De valószínűleg így is lesz: 24-re minimálisak az esélyeink. Másrészt a fidesz túlhatalmának az ellenzéke tökkelütöttsége is oka.

Nem örültem a fidesz kétharmadának, főleg a másodiknak (2014) nem. Jobb lenne, ha 2018-ban úgy nyerne a fidesz, hogy a hatalmat meg kelljen osztania. Akkor lenne kontroll és vége lenne a korlátlan lopásnak.

This post was edited by ToldiSenior on Jan 28 2017 10:55am
Go Back To Magyar Topic List
Prev16364656667129Next
Add Reply New Topic New Poll