d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev16364656667105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 47.25
Jul 26 2014 09:20am
Quote (szabika @ 26 Jul 2014 16:13)
Mindjárt assisstancera lesz szükségem. Kéne egy black gf és nagyváradon már nem először látok egyet. Csak az a gond h lehet 20 de 30 éves is.

De lehet elég lenne egy 200ftos borsodi kurva is h lieljem a colorful fetism

black don't crack
Member
Gold: 59.00
Jul 26 2014 10:20am
Quote (szabika @ 26 Jul 2014 16:13)
Mindjárt assisstancera lesz szükségem. Kéne egy black gf és nagyváradon már nem először látok egyet. Csak az a gond h lehet 20 de 30 éves is.

De lehet elég lenne egy 200ftos borsodi kurva is h lieljem a colorful fetism

szabolcs
Member
Gold: 834.97
Jul 26 2014 10:40am
miért vagyok ilyen jo?
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 26 2014 10:46am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 26 2014 06:40pm)
miért vagyok ilyen jo?

Miert vagy ilyen jo mate?
Member
Gold: 95.00
Jul 26 2014 10:51am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 26 2014 06:40pm)
miért vagyok ilyen jo?

Na mondjad mi tortent)))
Remelem megdugtal minimum ket 10/10 lanyt csak ma))))))
Member
Jul 26 2014 10:57am
tfw olivér befenyített tegnap hogy nem áll velem szóba többé ha soon nem csinálok valamit szóval muszáj volt :S

meg most ezt a csajozást ilyen nr1 priority státuszba raktam és addig nem mehetek gyurni meg nem csinálhatok mást amíg ezt megnem csináltam, és így már egész nagy nyomást bírtam végre magamrarakni hogy csináljak is valamit

szóval a mai nap összefoglalva az volt hogy tegnap megcsípett 1 méh, aztán reggelre lett 1 ilyen pattanásszerű cucc a karomon. aztán azt hittem hogy ha kinyomom akkor gyorsabban kitisztul, NA MOST EHELYETT mint kiderült visszanyomkodtam a mérget magamba és lett 1 rohadt nagy kankós rohadás a karomon elég undorító, viszket van 1 10 centis piros gyulladás a karomon a közepén egy ilyen gennyes ponttal + még a nyirokcsomóim is gecire beduzzadtak a méreg miatt és sajgott a hónaljam szóval ELÉG NICE

szóval lefeküdtem aludni 1 körül miután kajáltam hogy hátha múlik 1 kicsit, nagyon kicsit múlt is de aztán visszajött toplel, belehalni talán nem fogok remélem.

aztán úgy volt ma hogy kimegyek, de emiatt eléggé hezitáltam hogy várok még hogy múljon. végül fél6 körül kimentem

vicces volt, az alleenál láttam 3 ilyen 30-40 éves csávót akik ugyanezt csinálták :XD:xD:XD:XD

folyt köv még véletlenül az add replyra nyomtam

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 26 2014 10:58am
Member
Gold: 33,265.80
Jul 26 2014 10:59am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 26 Jul 2014 17:57)
tfw olivér befenyített tegnap hogy nem áll velem szóba többé ha soon nem csinálok valamit szóval muszáj volt :S

meg most ezt a csajozást ilyen nr1 priority státuszba raktam és addig nem mehetek gyurni meg nem csinálhatok mást amíg ezt megnem csináltam, és így már egész nagy nyomást bírtam végre magamrarakni hogy csináljak is valamit

szóval a mai nap összefoglalva az volt hogy tegnap megcsípett 1 méh, aztán reggelre lett 1 ilyen pattanásszerű cucc a karomon. aztán azt hittem hogy ha kinyomom akkor gyorsabban kitisztul, NA MOST EHELYETT mint kiderült visszanyomkodtam a mérget magamba és lett 1 rohadt nagy kankós rohadás a karomon elég undorító, viszket van 1 10 centis piros gyulladás a karomon a közepén egy ilyen gennyes ponttal + még a nyirokcsomóim is gecire beduzzadtak a méreg miatt és sajgott a hónaljam szóval ELÉG NICE

szóval lefeküdtem aludni 1 körül miután kajáltam hogy hátha múlik 1 kicsit, nagyon kicsit múlt is de aztán visszajött toplel, belehalni talán nem fogok remélem.

aztán úgy volt ma hogy kimegyek, de emiatt eléggé hezitáltam hogy várok még hogy múljon. végül fél6 körül kimentem

vicces volt, az alleenál láttam 3 ilyen 30-40 éves csávót akik ugyanezt csinálták :XD:xD:XD:XD

folyt köv még véletlenül az add replyra nyomtam

A herpesszel mi van ?
Member
Jul 26 2014 11:15am
aztán bóklászoltam kicsit a móricon nemnagyon láttam csajokat, 1 volt miután leültem nagyon nézett amikor elment mellettem a barátnőjével de nemsikerült összeszednem magam sajnos

aztán elsétáltam kosztolányi fele közben járt az agyam hogy nehogymár ne bírjam megcsinálni meg miez meg wtf, meg hogy gecire mennék már gyúrni szóval csinálni kéne valamit. de amúgy elég pangás volt csajok terén megint. aztán eldöntöttem a next csajhoz akit meglátok odamegyek ha törik ha szakad, az volt ma a célom hogy legalább 1hez odamenjek

aztán messziről megláttam 1 csajt ahogy ment át a zebrán, mondom THE TIME IS NOW, aztán megláttam hogy bemegy a boltba mondom FUG:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

így elkezdtem gyártani az excusest hogy NA MAJD A KÖVETKEZŐ, de közben megfordult a fejemben hogy bemegyek utána a boltba és ott leszólítom. aztán végülis bementem, már ez se ment magától, aztán megláttam egész qtnak tűnt, de végülis nem szóltam hozzá ilyen nagyon kis lófasz bolt volt, tré lett volna a közepén elkezdeni beszélgetni szóval nem mertem

vettem kiflit mert azért is indultam el otthonról egyrészt, aztán így pénztárnál mondom magamban hogy NAJÓ ha megyek kifele és ottlesz még akkor leszólítom. ofc ottált a buszmegállóban, OH SHIT

aztán kimentem és alfa módba kapcsoltam valahogy, megkerültem a buszmegállót és köszöntem neki hogy "szia". éreztem azért a feszültséget magamban meg hogy kicsit megremegett a hangom de csak nekem volt észrevehető szerintem, ezenkívül egészen smooth volt, elis múlt hamar ez a minimális idegesség is

erre azzal nyit így elfordulva hogy "nem kívánok semmiféle kommunikációban résztvenni" :ddddddddd

ofc mátépapa nem adja fel olyan könnyen, elkezdtem neki nyomni ilyen faszságokat hogy rosszkedve van-e meg hogy miért ilyen zárkózott, mesélje el nekem én most meghallgatom őt. aztán végülis mondott valami olyasmit hogy olyannal van együtt aki nemnagyon tolerálja ha másokkal beszélget. kérdeztem hogy "de most ő nincs itt nem?" meg ilyen faszságokat hogy ne hagyja hogy lekorlátozzák, engedje a lelkét szabadon szárnyalni meg minden gyökérséget ami az eszembejutott, elég jól szórakoztam az egészen. aztán már így nevetett is meg kezdett kicsit megnyílni, és akkor odajött 1 csöves kunyerálni lel

még jól is jött igazából utána a csövest is bevontam a beszélgetésbe (ikszdélol), egész sokat nevetett már a csaj de igazából nemis nagyon akartam már vele kezdeni semmit mert közelről annyira nem jött be, csak gondoltam húzom a dolgot amíg csak lehet, amíg ottmarad és hallgatja a hülyeségeimet addig úgysem utasít el valójában. de most nem akarok leírni mindent amit mondtam mert kurvahosszú lenne, az alényeg hogy gecijól szórakoztam az egészen, 10/10 élmény volt overall és utána 10x jobb kedvem lett.

amúgy végülis elment mert jött a busza, nem volt kedvem ott tartani utána hogy várja meg a következőt vagy felszállni vele 1részt mert gondolom volt barátja másrészt meg nemis jött be annyira meg mert rengeteg másik csaj van

azzal abszolut semmi problémám nem volt hogy mit mondjak, ömlött belőlem a faszság amit csak gondoltam mondtam egyből szóval ez tökjó volt, de biztos lehet még fejlődni sokat. meg a nagyszámok törvénye alapján 3ból 1 bejön amúgyis szóval semmit nemjelent hogy ez most kivételesen fail lett, ígyis teljesen jó volt

rengeteget segítettek ezek a pua cuccok amiket néztem amúgy, ezeknélkül sokkal szarabb lett volna az egész szerintem, egyrészt nemis tudtam volna mit mondani, lehet oda se mentem volna, elmentem volna már akkor amikor aztmondta hogy nem akar beszélgetni, leblokkoltam volna etc, szóval mindenképp érdemes ha valaki ezt akarja nyomni

holnapi cél az lesz hogy 2höz odamenjek, aztán 3hoz aztán megpróbálok olyanokhoz akik nem egyedül vannak meg etc meglátom

Quote (josheide @ Jul 26 2014 05:59pm)
A herpesszel mi van ?

nem herpesz volt hanem tényleg csak valami vízhólyag, mostmár csak 1 kis seb van ott alig látszik

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 26 2014 11:15am
Member
Jul 26 2014 11:19am
ja meg láttam messziről az 1ik csávót aki ugyanezt nyomta, kurvára awkward meg furcsa volt és kurvagyorsan feladta pedig sztem már rég nyomhatja mert odamenni simán odament. ehhez képest én ilyen masterpua szinten nyomtam szinte sztem a sok video miatt amit néztem, persze még van sokat fejlődni

egy másik srác aki meg ezt nyomta elmentem mellette és épp arról magyarázott a csajnak hogy ő egyébként nem a vörös pandák megmentésére gyűjt meg nem jehova tanúja meg mittomén, ő kicsit tapasztaltabbnak tűnt de ő se volt az igazi
Member
Jul 26 2014 11:22am
ja meg most arra rájöttem hogy sokkal jobb ha csak addig gondolkozol a dologgal hogy odamenj és annyit mondj hogy szia, és azon nem gondolkozol hogy utána mit fogsz mondani, úgyis adja majd magát a szitu és ahhoz lehet alkalmazkodni

meg abban reményekedek hogy ezután az odamenés dologgal már nemlehet különösebb probléma és akkor onnan már egyenesben vagyok ha minden nap kimegyek, de majd holnap kiderül igazából

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 26 2014 11:26am
Go Back To Magyar Topic List
Prev16364656667105Next
Add Reply New Topic New Poll