aztán bóklászoltam kicsit a móricon nemnagyon láttam csajokat, 1 volt miután leültem nagyon nézett amikor elment mellettem a barátnőjével de nemsikerült összeszednem magam sajnos
aztán elsétáltam kosztolányi fele közben járt az agyam hogy nehogymár ne bírjam megcsinálni meg miez meg wtf, meg hogy gecire mennék már gyúrni szóval csinálni kéne valamit. de amúgy elég pangás volt csajok terén megint. aztán eldöntöttem a next csajhoz akit meglátok odamegyek ha törik ha szakad, az volt ma a célom hogy legalább 1hez odamenjek
aztán messziről megláttam 1 csajt ahogy ment át a zebrán, mondom THE TIME IS NOW, aztán megláttam hogy bemegy a boltba mondom FUG:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
így elkezdtem gyártani az excusest hogy NA MAJD A KÖVETKEZŐ, de közben megfordult a fejemben hogy bemegyek utána a boltba és ott leszólítom. aztán végülis bementem, már ez se ment magától, aztán megláttam egész qtnak tűnt, de végülis nem szóltam hozzá ilyen nagyon kis lófasz bolt volt, tré lett volna a közepén elkezdeni beszélgetni szóval nem mertem
vettem kiflit mert azért is indultam el otthonról egyrészt, aztán így pénztárnál mondom magamban hogy NAJÓ ha megyek kifele és ottlesz még akkor leszólítom. ofc ottált a buszmegállóban, OH SHIT
aztán kimentem és alfa módba kapcsoltam valahogy, megkerültem a buszmegállót és köszöntem neki hogy "szia". éreztem azért a feszültséget magamban meg hogy kicsit megremegett a hangom de csak nekem volt észrevehető szerintem, ezenkívül egészen smooth volt, elis múlt hamar ez a minimális idegesség is
erre azzal nyit így elfordulva hogy "nem kívánok semmiféle kommunikációban résztvenni" :ddddddddd
ofc mátépapa nem adja fel olyan könnyen, elkezdtem neki nyomni ilyen faszságokat hogy rosszkedve van-e meg hogy miért ilyen zárkózott, mesélje el nekem én most meghallgatom őt. aztán végülis mondott valami olyasmit hogy olyannal van együtt aki nemnagyon tolerálja ha másokkal beszélget. kérdeztem hogy "de most ő nincs itt nem?" meg ilyen faszságokat hogy ne hagyja hogy lekorlátozzák, engedje a lelkét szabadon szárnyalni meg minden gyökérséget ami az eszembejutott, elég jól szórakoztam az egészen. aztán már így nevetett is meg kezdett kicsit megnyílni, és akkor odajött 1 csöves kunyerálni lel
még jól is jött igazából utána a csövest is bevontam a beszélgetésbe (ikszdélol), egész sokat nevetett már a csaj de igazából nemis nagyon akartam már vele kezdeni semmit mert közelről annyira nem jött be, csak gondoltam húzom a dolgot amíg csak lehet, amíg ottmarad és hallgatja a hülyeségeimet addig úgysem utasít el valójában. de most nem akarok leírni mindent amit mondtam mert kurvahosszú lenne, az alényeg hogy gecijól szórakoztam az egészen, 10/10 élmény volt overall és utána 10x jobb kedvem lett.
amúgy végülis elment mert jött a busza, nem volt kedvem ott tartani utána hogy várja meg a következőt vagy felszállni vele 1részt mert gondolom volt barátja másrészt meg nemis jött be annyira meg mert rengeteg másik csaj van
azzal abszolut semmi problémám nem volt hogy mit mondjak, ömlött belőlem a faszság amit csak gondoltam mondtam egyből szóval ez tökjó volt, de biztos lehet még fejlődni sokat. meg a nagyszámok törvénye alapján 3ból 1 bejön amúgyis szóval semmit nemjelent hogy ez most kivételesen fail lett, ígyis teljesen jó volt
rengeteget segítettek ezek a pua cuccok amiket néztem amúgy, ezeknélkül sokkal szarabb lett volna az egész szerintem, egyrészt nemis tudtam volna mit mondani, lehet oda se mentem volna, elmentem volna már akkor amikor aztmondta hogy nem akar beszélgetni, leblokkoltam volna etc, szóval mindenképp érdemes ha valaki ezt akarja nyomni
holnapi cél az lesz hogy 2höz odamenjek, aztán 3hoz aztán megpróbálok olyanokhoz akik nem egyedül vannak meg etc meglátom
Quote (josheide @ Jul 26 2014 05:59pm)
A herpesszel mi van ?
nem herpesz volt hanem tényleg csak valami vízhólyag, mostmár csak 1 kis seb van ott alig látszik
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 26 2014 11:15am