az enyémmel akkor mégis mi volt a gond?
Most nem azt szeretném neked feldobni, hogy én jobbnak érzem az enyémet prediénél, csak kíváncsi vagyok az érvelésedre a predi vs jozef sigre szűkítve.
Tudod, hogy miért is van az enyémnek mondanivalója, az enyém is közel áll a paint minőséghez, dirrect kevés a sharpen, a smudge, a millióegy layer, az ezeregy effekt stbstb. Szándékosan válogattam, alkottam így meg a színeket, a szereplőket, az autót, a szaladgáló ürgét, a felhőt, a szivárványt, a csillagokat, a zenés szövegdobozt, a beállós jelenetet, stbstb..
Minden egyes pixelnek van közölnivalója.... Persze a predi féle signek is biztos van mondanivalója, ott a név, ott a guildname, ott is vannak színek, formák, alakok, typo, kézmunka stbstb..
És nem is foglalkozok vele, csak leírom a jelenlegi gondolataim, nem sírok, és a nyertest is elfogadom, csak nem értem, miért van az, hogy minden egyes nap képesek egyesek más szarát visszadobni az arcába, erre ilyen apróságokat nem vesznek észre. Persze itt is tisztelet a kivételnek.. (Viszont eddig egyedül Fro volt akinek feltűnt, és jelezte is.. )
Lényegtelen, hagyjuk is, én tökéletesen elfogadom predit győztesnek, magamat vesztesnek ( mármint nem, nem vesztes, részt vettem, játék, szóval... ) csak nem értem így az érvelést tőletek, akik predit ezért hozzák ki a sub legszebb, legjobb sigjét viselőjévé..
Amúgy az első mondatodra.."A nyertes egyértelműen az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapja, és
büszkén viselheti a sub többsége által legszebbnek, legjobbnak ítélt Siget"