Tényleg sekélyes vagy, és baromira egyszerű.
Az a poén az egészben, hogy atm vagytok ugye ketten söndörrel, akik lépten-nyomon utálnak. Az egyik azt mondja bkv-ellenőr vagyok és egy csóró kis szardarab, te meg ugye jössz a 2 éves szaroddal, miszerint én nőket rontok meg és alázok ésatöbbi.
Igaz, hogy mindenki, aki valaha is találkozott velem meg tudja erősíteni, hogy se nem vagyok bkv-ellenőr és a nőügyeim sem az általad felvázolt dolgokról szólnak (mert mindnek ki volt nyalva a segge), de sebaj, ti ketten továbbra is lökitek ezt a szart, szerintem már csak azért is, mert így esik jól nektek, ha ilyennek láttok a kis fantáziátokban.

Kár, hogy én baromira nem az a joey vagyok... ;(
Ezzel csak azért fáradok most ennyit, hogy leírjam, mert unalmas már picit amit művelsz és kurvára gyerekes. Én ugyanaz az ember vagyok amióta csak neten vagyok, a hun1-es joey, a d2-ős joey stb-stb, mindig is ilyen voltam, tetszik vagy nem. Te elmondhatod ezt magadról? Egyszer ennek nyalsz segget, egy év múlva meg a kurva anyját, ugye RpR-Syl-Baleee híres triumvirátus? Csak egy példát mondok a sok közül. Meg Csucsy, Zk Rakanishu stb. Szal nemcsak hogy egy sekélyes birka vagy (amit a folytonos anyázásaidból leszűrtem), hanem még kibaszottul álszent is. És hidd el, sokan mondják ezt, max nem a képedbe. Én viszont ilyen 'arcbamondogatós' gyerek vagyok, tudod.
Szal lényeg a lényeg, én még mindig nem tudom mire vergődsz itt nekem már lassan 3 éve. Jó lenne, ha találnál más elfoglaltságot, mint a joeyzás, meg a gólem meg a néger meg a faszom...
Erre igazából azt írsz, amit akarsz, érzem mi lesz, mert nem akarsz leégni a haverok előtt, aztán kivágod magad valami frappáns plusz1-el, de szerintem sokan érzik majd azt, hogy savanyú a szőlő.
Ennyit erről, én többet nem hozom fel, azt csinálsz magaddal, amit akarsz, ez már kikívánkozott belőlem.

Most nem azért, de az előbb minket szidtál le, hogy kajnistás topic körül legyeskedünk, de ennek ellenére ti mégis mindig egymásra találtok Balival. ^^
close topic request here again...