Quote (uberpro123 @ 19 Jun 2010 18:27)
megszakérted nekem 1 picit?

hogy mit érdemes rá venni, mi az ami egy ilyen márkájú bringán könnyen tönkremehet etc. ^^
köszi.

Há így látatlanban nehéz... Amit érdemes magadnak megpróbálni:
-agyat szétszedni és kitisztogatni, és baszottsok zsírral visszatenni a golyókat. Kónuszt, golyókat, "tengelyt" könnyű/olcsó cserélni, ha gond lenne, de eddig ami bringát felújítottam, abban használható volt (favorit, meg bca).
-ugyanezt izi a kormánnyal is megcsinálni... Szétszeded, tisztítod, és zsírozva vissza a csapágyakat.
-Bowdenek lehetnek még szarok, és az veszélyes is lehet. Érdemes kicserélni őket, ha rozsdásodás jelei láthatók. Én a helyi boltban 490é vettem bowden darabját, bp-en tuti olcsóbban is lehet. Fékbowdent pl nem is kellett volna kicserélni.... bowdenvezető házba érdemes ilyenkor fújni wd40-et, és mikor visszarakod a bowdent, megkenni zsírral esetleg (főleg fékbowdeneket, amik végig házban futnak - váltó bowdeneket nem is zsíroztam, csak wd40 házba).
-Fékeknél fékpofa csere is esedékes lehet. Ha bowdent nem is cserélsz/szedsz le zsírozni, akkor is érdemes lehet meghúzni, ha hosszú a féktáv.
-Ha 8as van benne, küllőket meghúzni megfelelő oldalon, bár ezt lehet érdemesebb szervízben megcsináltatnod, ha még nem tettél ilyesmit.
-középrész: ezt igazából szétszedni sem tudod, ha nincs ehhez célszerszámod. amúgy ugyanaz mint agynál/kormánynál: szétszeded, lemosod a régi rászáradt zsírt a csapágyakról, és jól bezsírozva visszateszed. ha valami bibi van, csere.
-láncot sokan első ránézésre kidobnák, pedig gyakran nem olyan vészes mint az elsőnek tűnik. De ha nagyon rozsdás, mindenképp érdemes kicserélni.
Ezeket el lehet végezni kis kreativitással és odafigyeléssel. A lényeg az, hogy ha rakod össze a gépet akkor figyelj oda rendesen, mert egy rossz alkatész/laza csavar is gondokat okozhat. Ám megijedni nem kell, csak odafigyelni, és jól meghúzni a csavarokat.

[baleeeee]FÉKVÁLTÓKART KÉNE RÁTENNI[/baleeeeeee]