d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev16364656667397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.18
Apr 10 2008 01:00pm
Quote (HuNooB @ Thu, Apr 10 2008, 07:55pm)
A tanyasi asszony elhatározza, hogy kakas pörköltet csinál vacsorára. Azonban a hentesmunkát mindig a férje szokta végezni, de a férj éppen a városban van. Így hát AZ asszony kimegy a baromfiudvarra, elkapja a kakast, kupán vágja és elkezdi kopasztani. Amikor már AZ összes tollat kitépte, a kakas magához tér és elkezd keservesen kukorékolni. Az asszony megsajnálja és mivel szegény kakason egy szál toll se maradt, hát gyorsan varr neki egy kis ruhát. Délután jön haza a férj és éktelenül röhögve nyit be a házba.
- Hát te mit röhögsz ennyire? - kérdi AZ asszony.
- Ilyet még nem láttam. - mondja a férfi a könnyeit törölgetve - A kakasunk AZ udvaron AZ egyik lábával tartja a tyúkot, a másikkal meg a sliccén a zipzárat próbálja lehúzni.

Egy férfi egy álláshirdetésre jelentkezik AZ állatkertben. Kiderül, hogy AZ állatkert legfőbb látványossága, a gorilla, nemrég pusztult el, és attól félnek, ha ez kiderül, nem jönnek majd a látogatók. Az állatkert igazgatója magas fizetést igér a férfinak, ha jól eljátssza a gorilla szerepét jelmezbe öltözve.
A jelentkező megdöbben AZ ajánlaton, de mivel nagyon kell neki a pénz, elfogadja AZ állást. Beöltözik és bezárják a ketrecbe. A produkciója egészen jól sikerül, a látogatók odavannak a gorilláért. A férfi egyre jobban belejön a mókába, Le-fel ugrál, mászik, hintázik. Egyszer azonban egy akrobata mutatvány rosszul sül el, a magasban ugorva nem tud elkapni egy kötelet, és áttörve a rácsokat átzuhan AZ oroszlán ketrecébe. Míg a földön fekszik, AZ oroszlán egy hatalmasat üvölt. A férfi rémülten kiabálni kezd: "Segítség! Segítség!" Erre AZ oroszlán közel hajol hozzá és a fülébe súgja:
- Ne ordíts, te őrült! Mindkettőnket ki fognak rúgni!

Felébred a medve a téli álomból:
- Olyan kanos vagyok, hogy AZ első élőlényt, aki velem szembe jön AZ erdőben, azonnal megb.szom!
Elindul AZ ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást.
Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni:
- Hol a p.nád, hol a p.nád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!Nekem nincsen!
- Mivel mondtad?!?!? Mivel mondtad?!?!?!

Beszól a farkas a gidáék házába:
- Nyissatok ajtót, én vagyok a it mamátok, tele van friss tejjel a tőgyem.
- Hazudsz farkas, MI a mamát sörért küldtük!

Nyuszika találkozik AZ erdőben a medvével és így szól:
- Képzeld medve. Tegnap találkoztam a discoban a rókalánnyal. Az egész estét végigtáncoltuk és miután hazakísértem, bevitt a hálószobájába és azt mondta: "Nyuszikám, mindenem a tiéd!". Medve hallod, ha ott lettél volna, még a hűtőt is el tudtuk volna hozni!

Három sün megy AZ erdőben és eltévednek. Nagyon fáznak. Arra jár egy tündér és azt mondja:
- Teljesítem három kívánságotokat , mivel hárman vagytok, mindegyikőtöknek egyet.
Az első azt kéri a tündértől, hogy juttassa haza. A második is azt kéri:
- Nagyon fázom, juttass haza.
A harmadik azt mondja:
- Nagyon fázom, egyedül vagyok, bárcsak ITT lennének a testvéreim!

miért emelted ki az AZ okat? rohadt idegesitő

Minek a mértékegysége a partizán/négyzetméter?
Az ellenállásé.

Member
Gold: 35,000.00
Trader: Trusted
Apr 11 2008 08:39am
Képzeld az anyósom túl van a krízisen! Igen? Ez nagyon jó hír, hogy hogy? Meghalt...
Member
Gold: 0.00
Apr 12 2008 12:41pm
Két kamera ül a fán. Az egyik leesik. Kérdezi a másik : felvegyelek?
Member
Gold: 10.49
Apr 12 2008 01:13pm
Quote (Magyar @ Sat, 12 Apr 2008, 19:41)
Két kamera ül a fán. Az egyik leesik. Kérdezi a másik : felvegyelek?

báxy te noob biggrin.gif

Member
Gold: 85,930.00
Apr 12 2008 01:55pm
Quote (Fuxy0415 @ Sat, 12 Apr 2008, 21:13)
báxy te noob biggrin.gif

haverod multizik?
Member
Gold: 1,985.43
Apr 13 2008 01:06am
Quote (HuNooB @ Thu, Apr 10 2008, 06:55pm)
A tanyasi asszony elhatározza, hogy kakas pörköltet csinál vacsorára. Azonban a hentesmunkát mindig a férje szokta végezni, de a férj éppen a városban van. Így hát AZ asszony kimegy a baromfiudvarra, elkapja a kakast, kupán vágja és elkezdi kopasztani. Amikor már AZ összes tollat kitépte, a kakas magához tér és elkezd keservesen kukorékolni. Az asszony megsajnálja és mivel szegény kakason egy szál toll se maradt, hát gyorsan varr neki egy kis ruhát. Délután jön haza a férj és éktelenül röhögve nyit be a házba.
- Hát te mit röhögsz ennyire? - kérdi AZ asszony.
- Ilyet még nem láttam. - mondja a férfi a könnyeit törölgetve - A kakasunk AZ udvaron AZ egyik lábával tartja a tyúkot, a másikkal meg a sliccén a zipzárat próbálja lehúzni.

Egy férfi egy álláshirdetésre jelentkezik AZ állatkertben. Kiderül, hogy AZ állatkert legfőbb látványossága, a gorilla, nemrég pusztult el, és attól félnek, ha ez kiderül, nem jönnek majd a látogatók. Az állatkert igazgatója magas fizetést igér a férfinak, ha jól eljátssza a gorilla szerepét jelmezbe öltözve.
A jelentkező megdöbben AZ ajánlaton, de mivel nagyon kell neki a pénz, elfogadja AZ állást. Beöltözik és bezárják a ketrecbe. A produkciója egészen jól sikerül, a látogatók odavannak a gorilláért. A férfi egyre jobban belejön a mókába, Le-fel ugrál, mászik, hintázik. Egyszer azonban egy akrobata mutatvány rosszul sül el, a magasban ugorva nem tud elkapni egy kötelet, és áttörve a rácsokat átzuhan AZ oroszlán ketrecébe. Míg a földön fekszik, AZ oroszlán egy hatalmasat üvölt. A férfi rémülten kiabálni kezd: "Segítség! Segítség!" Erre AZ oroszlán közel hajol hozzá és a fülébe súgja:
- Ne ordíts, te őrült! Mindkettőnket ki fognak rúgni!

Felébred a medve a téli álomból:
- Olyan kanos vagyok, hogy AZ első élőlényt, aki velem szembe jön AZ erdőben, azonnal megb.szom!
Elindul AZ ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást.
Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni:
- Hol a p.nád, hol a p.nád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!Nekem nincsen!
- Mivel mondtad?!?!? Mivel mondtad?!?!?!

Beszól a farkas a gidáék házába:
- Nyissatok ajtót, én vagyok a it mamátok, tele van friss tejjel a tőgyem.
- Hazudsz farkas, MI a mamát sörért küldtük!

Nyuszika találkozik AZ erdőben a medvével és így szól:
- Képzeld medve. Tegnap találkoztam a discoban a rókalánnyal. Az egész estét végigtáncoltuk és miután hazakísértem, bevitt a hálószobájába és azt mondta: "Nyuszikám, mindenem a tiéd!". Medve hallod, ha ott lettél volna, még a hűtőt is el tudtuk volna hozni!

Három sün megy AZ erdőben és eltévednek. Nagyon fáznak. Arra jár egy tündér és azt mondja:
- Teljesítem három kívánságotokat , mivel hárman vagytok, mindegyikőtöknek egyet.
Az első azt kéri a tündértől, hogy juttassa haza. A második is azt kéri:
- Nagyon fázom, juttass haza.
A harmadik azt mondja:
- Nagyon fázom, egyedül vagyok, bárcsak ITT lennének a testvéreim!

Nekem tetszett ,jöhet még ! wink.gif
Member
Gold: 69.85
Apr 13 2008 08:34am
- Szörnyű az én férjem - panaszkodik Csicsókáné a barátnőjének. - Ahányszor nyaralni akarok menni, tudod, mit mond?
- Nem...
- De szó szerint!

Kohn eltemeti a feleseget. Másnap kimegy a temetőbe, és siránkozik a friss sírhalom mellett:
- Sara, Sara! Bárcsak meg egyszer láthatnálak és hallhatnám a hangodat!
Megmozdul egy göröngy a síron... Khon gyorsan rátapos:
- Ejnye Sara, ennyi év után sem érted a tréfát?

Két rendőr jön ki véresen a vasúti alagútból.
Megszólal az egyik:
-Te, ez nem barlang volt!
Mire a másik:
-És nem a bagoly huhogott!

Halála után egy férfi a Mennyország kapujában találja magát.
Szent Péter fogadja:
- Fiam, úgy látom, te nem voltál túl jó életedben. Tudsz mondani valami jó cselekedetet, ami indokolttá tenné, hogy
beengedjünk?
- Igen. Egyszer egy motoros társulat molesztálni kezdett egy csapat apácát. Én odamentem a főnökükhöz, aki egy nagydarab, szőrös fickó volt, tetoválásokkal a karján, karikával az orrában, megfogtam a karikáját, magamhoz húztam a fejét és azt mondtam neki: - \"Most szépen bocsánatot kérsz a hölgyektől!\"
Szent Péter elkezdi lapozgatni a könyvét:
- Akárhogyan is nézem, itt semmi ilyet nem találok. Mikor történt ez az eset?
- Úgy két perce..

Elnézést uram, volna szíves segíteni egy szegény, szerencsétlen, éhező munkanélküli emberen, akinek nincs egy fillérje sem, és minden vagyona ez a rövid csövű vadászpuska?

Egy férfi régóta bibliákkal házal amikor oda jön hozzá egy másik férfi
- Jó na-na-napot u-uram...Le-le-ne e-egy k-kis mun-munka a sz-szá-számomra?
- No de ember maga dadog, ebben a szakmában pedig jó sokat kell beszélni. Sajnálom.
No ez így megy addig-addig amig a fickó megunja, és alkalmazza a dadogóst. Eltelik egy hét, és a dadogós a több évnyi raktárkészletet kiárulj. A főnök nem érti, hisz évekig ezt csinálta és alig-alig adott el a szent könyvől. Hát úgy dönt szégyen ide, szégyen oda megkérdi a dadogóst, hogyan adott el ennyi könyvet.
- jö-jö-jöjjön cs-csak v-velem megm-m-mutatom.- válaszol a kérdésére
Bemennek egy házba a dadogós becsönget az egyik lakásba, a tulaj kinyitja az ajtót ekkor a dadogós megszólal:
-j-jó na-na-napot! V-vesz bi-bi-bibliát va-va-vagy felol-va-va-assam?

Mit csinál a börtönbe az internetező rab?
Letölti a büntetését!

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról, és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát. Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a WC?

Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit!
Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
- Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
- Sajnos mind rákot okoz.
Erre ő szintén faarccal:
- Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
- Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
- Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
- Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!
Member
Apr 13 2008 08:44am
Sportriporterek

Külföldi sportriporterek érdekes mondásai:
És itt jön Moses Kiptanui, a 19 éves kenyai, aki pár hete töltötte be huszadik életévét.
(David Coleman)

Nagy előnyt jelent neki, hogy a gátat mindkét lábával képes átugrani.
(David Coleman)

És most pont ugyanaz a sorrend mint a startnál, csak a versenyzők mások.
(Murray Walker)

Esélytelen helyzetben voltam, így büszke vagyok hogy nyertem, ahelyett hogy vesztettem volna.
(Frank Bruno)

Ott van Brendan Foster egyedül, 20000 emberrel.
(David Coleman)

Szeretném megköszönni a szüleimnek, különösen anyámnak és apámnak.
(Greg Norman)

Előfordulnak sérülések és halálesetek a boxban, de egyik sem súlyos.
(Alan Minter)

Figyeld az időt. Ez visszajelzést ad, hogy milyen gyorsan futsz.
(Ron Pickering)

Csak centikre volt attól, hogy milliméterre pontos legyen.
(Ted Lowe)

A Queen's Park oválpálya, mint a neve is sugallja, teljesen kerek.
(Tony Crozier)

---

- Feküdjetek hátra, emeljétek fel a lábatokat, és úgy mozgassátok, mintha kerékpároznátok! - mondja a tornatanár.
- Béla, te miért nem csinálod azt, amit a többiek?
- Tanár úr én lefelé megyek a lejtőn.

A repülőtéren néhány utas elhelyezte csomagjait a 35. kapunál, és várták, hogy bejelentsék a Delta 570-es járat indulását. Hamarosan megszólalt a hangosbemondó:
- Elnézést kérünk kedves utasainktól, de a Delta Airlines 570-es járatára a felszállás a 41-es kapunál történik.
Az utasok erre felszedelőzködtek, és átköltöztették csomagjaikat a 41-es kapuhoz. Hamarosan azonban ismét megszólalt a hangosbemondó:
- Elnézést kérünk, de a Delta Airlines 570-es járatára a 35. kapunál lehet majd felszállni.
Az utasok visszacihelődtek eredeti helyükre. Rövid idő múlva azonban megszólalt megint az ismerős hang:
- Kedves utasaink. Köszönjük, hogy résztvettek a Delta Airlines fittness programján...

Skót gyerek az apjához:
- Apu, szükségem van 4 fontra.
Apa:
- Mennyit mondtál? 3-at? Itt van 2, válassz egyet.

Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is készen van, amikor hirtelen leszarja egy madár.
Hát, Mókuska mérgelődik...
- Na de madárka! Hát miért szartál le, épp randira készülődöm!
- Ja, és még azt is üzeni, hogy nem ér rá!

Agresszív kismalac ül a gesztenyefán. Arra megy a nyuszika:
-Szia kismalac, mit csinálsz?
-Cseresznyézek.
-Na de kismalac... ez egy gesztenyefa!
-Kuss! Hoztam!

Agresszív kismalac biciklizni tanul, amikor hirtelen egy hatalmasat taknyol. Arra jár a nyuszika, és aggódva kérdi:
-Kismalac, megütötted magad?
-Fogd be a pofád! Én így szoktam leszállni!!!

Hogyan beszéljünk magas lóról?
Ügyvédekkel: "Az ügyvédi pálya valóban nagyon vonzó. Főleg, ha az embert nem vették fel az orvosira..."
Tanárokkal: "Ha egyszer nekem is csak 9 hónapot kéne dolgoznom egy évben..."
Festőművészekkel: "A társadalomnak nagy szüksége van a festőkre. Mármint a csupasz falaknál minden jobban mutat, nem?!"
Sportolókkal: "Szórakoztató lehet, ha valakinek ilyen hosszúra nyúlik a gyerekkora."
Könyvelőkkel: "Egyszer nekem is volt könyvelőm... aztán vettem egy zsebszámológépet."
Politikusokkal: "És a kedves mama tudja, hogy miből él a fiacskája?"
Külföldiekkel: "A kiejtése alapján nem is hinné az ember, hogy beszéli a nyelvünket."
Vízvezetékszerelőkkel: "Mindig magára fogok gondolni, valahányszor lehúzom a vécét."
Modellekkel: "Ha így néznék ki, mint maga, én sem gondolkodnék".
Member
Gold: 1,546.00
Apr 13 2008 08:51am
Családi veszekedés közepette a feleség kezébe kerül 1 kés amivel levágja férjének a péniszét, majd kidobja az ablakon, az pedig egy éppen arra járó autónak a szélvédőjére esik. Benne ülő kislány kérdi az apjától:
-Apa, mi volt ez?
-Ez, egy öööö, cserebogár volt kislányom.
-Láttad mekkora FASZA volt?
Member
Apr 13 2008 08:54am
A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át és vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy ezután a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét. Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, ezért elment a patikába, hogy óvszert szerezzen. A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell. A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi "védőfelszerelést" kér; 3, 10 db-osat vagy családi csomagot. A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első, stb. Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!"
A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei mar helyet foglaltak.
A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.
Percek teltek el, a fiú meg mindig imádkozott a fejet lehajtva. 10 perc múlva a fiú meg mindig nem mozdult. Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú meg mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt:
"Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."
Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:
Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád patikus!"

Go Back To Magyar Topic List
Prev16364656667397Next
Add Reply New Topic New Poll