Quote (jarabekg @ 27 May 2014 22:07)
vedd le ez energiabevitelt talan
Quote (Psyclon @ 27 May 2014 22:11)
this + kardio helyett aerobik.
Kicsit rosszul fogalmaztam, nekem nem a fogyassal van a bajom mivel magat a dietat a rendszeres edzes elott elkezdtem, kb 1honapja, azota 112kgrol fogytam 105kgra. Nekem csak azzal van a bajom hogy pocakom van.

Aerobikra mar gondoltam, de mivel uj az edzoterem, nincs meg aerobik egyenlore. Addig ezt kezdtem el
https://www.youtube.com/watch?v=nmKQEVJdh5s csak ettol tenyleg meghalok, es utana kb szart sem erek meloban.
Quote (Psyclon @ 27 May 2014 22:11)
this + kardio helyett aerobik.
A felüléstől pedig nem a hasadról fog fogyni a zsir hanem kb sehonnan. + hasprés hasznosabb
Egyszerű lesz amugy a történet. 40-60p eröltetett séta. Én legalábbis ezt tolom most mióta megvan a futobad. bedugom a fülest és had szoljon egy ora alatt lemegy ~6km álltalában /ha megvan az egy ora akkor utánna futok még kb egy km-ert vagy ameddig birom /. Fél orával előtte meg bedobok egy L-carnitint.
Nekem is ez a gondom ugyhogy együtt érzek teljes mértékben.
Kajában meg inkább nem mondok semmit mert mindenki ugy oldja meg a dolgot ahogy tudja. De a kaja legyen az első szempont. Hiába dolgozod ki a beled ha rosszul étkezel.
Én ma pl csináltam csirkemellből fasirtot. / hentesnél hülyének néztek mikor krétem hogy darálják már le nekem xdd / + mellé kovászosubi
Elég 10/10 es kaja lett bárhova magaddal tudod vinni és ha nagyon számolgat az ember akkor tápanyag bevitelt is le tudja osztani ahány golyó van.
Hasprést tolom, felulessel, plusz labemeles is jo (nekem ezt mondtak az okosabbak)
Igaz en lefutok egyben 6-7km-et ha futós nap van, es en is elotte fel-1 oraval betolok egy l-karnitint
En ugy szamoltam (ha jol szamolom) hogy 2500-2700kaloria bevitelem van, az szerintem egy normal dieta.
Hat ma zabpehely vízzel, ahogy fahrii javasolta. Eleg jo amugy, csirkemell rizs, Fustolt mozzarella salata. Ja meg delben zoldbableves. Igy visszanezve szerintem ez eleg sovany etkezes igy is. +feherje turmixok
This post was edited by kusziyoker on May 27 2014 03:46pm