d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev16366376386396404765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Oct 23 2015 03:33am
Quote (-joey- @ 23 Oct 2015 11:33)
És tényleg van még mit gyakorlnod.

boohoo.
Member
Gold: 1,593.00
Oct 23 2015 06:28am
Quote (SummertimeClothes @ 22 Oct 2015 15:25)
http://www.youtube.com/watch?v=Q0VGRlEJewA

Elég yosh videó.
Szegény MJF eléggé rossz bőrben van már a kurva parkinsons miatt, C. Lloyd meg ugyan úgy néz ki mint 30 évvel ezelőtt.
Member
Gold: 343.00
Oct 23 2015 06:48am
http://www.wmf.com/en/milk-pot-o-14cm-diadem-plus-0736156040.html

egy ilyen edényt vmeik nap este felraktam csinalni benne teát
közben elaludtam reggelre meg elpárolgott belőle a víz majdnem teljesen csak kevés volt az alján izzott
kimostam de az alja mintha igy kicsit feljött volna

csinalhatok még benne teát vagy ez már rákot fog okozni
Member
Gold: 0.00
Oct 23 2015 07:00am
Quote (Cpt_Ghost @ 23 Oct 2015 10:41)
hazibuliban kb a legkonnyebb csajozni
megprobaltad mar azt, hogy egy kicsit kommunikalsz az emberekkel, jo arc/izgalmas vagy, es meg esetleg kedves is? te kicsit kozelednel kb barmelyik lany fele, minden gond nelkul megtudnad dugni

Ez volt. Még egesz beszédes voltam (fel uveg viszki). Csak ugye ejfeleig voltunk, szal osszvissz 2,5 órát.
Elegge lowtier csajok voltak, igazabol 1 volt olyan h mivel ki vagyok éhezve megdugtam volna.
Amíg fennvoltunk párszor fogdosott is. Na mind1.
Kluba mentünk utána, de ugy nem táncolok csak ritmusra lotyogtem magamnak. Akart volna tancoltatni mondom nn.
Majd elkezdett táncolni nekem, nyomta oda a kis seggét szóval ramarkoltam. Picit meglepődött, én persze egyből bocsánatot kértem mint egy gentleman.
Na az a lenyeg később meg valahogy úgy ment a beszélgetés h mondtam neki h Jöjjön fel, szeretnem behajtani rajta a fizettsegem (amikor mentünk le megbeszéltük h a testorje leszek meg kb 3x nehezebb vagyok es 2x magasabb), azt mondta haggyam abba hát mondom jk lol, na de viszont akkor lépek, de ne lépjek már, maradjak meg egy órát Velük.

Ez a iromány kicsit vismajoros lett

A lenyeg h egyertelmu utalást tettem egy picit csúnyácska lánynak h megbasznam de nem kapott az alkalmon.

This post was edited by fahrii on Oct 23 2015 07:02am
Member
Gold: 0.50
Oct 23 2015 07:12am
Quote (fahrii @ Oct 23 2015 03:00pm)
Ez volt. Még egesz beszédes voltam (fel uveg viszki). Csak ugye ejfeleig voltunk, szal osszvissz 2,5 órát.
Elegge lowtier csajok voltak, igazabol 1 volt olyan h mivel ki vagyok éhezve megdugtam volna.
Kluba mentünk utána, de ugy nem táncolok csak ritmusra lotyogtem magamnak. Akart volna tancoltatni mondom nn.
Majd elkezdett táncolni nekem, nyomta oda a kis seggét szóval ramarkoltam. Picit meglepődött, én persze egyből bocsánatot kértem mint egy gentleman.
Na az a lenyeg később meg valahogy úgy ment a beszélgetés h mondtam neki h Jöjjön fel, szeretnem behajtani rajta a fizettsegem (amikor mentünk le megbeszéltük h a testorje leszek meg kb 3x nehezebb vagyok es 2x magasabb), azt mondta haggyam abba hát mondom jk lol, na de viszont akkor lépek, de ne lépjek már, maradjak meg egy órát Velük.

A lenyeg h egyertelmu utalást tettem egy picit csúnyácska lánynak h megbasznam de nem kapott az alkalmon.

Ha srs akkor jó ezt olvasni ez simán bejövős a mai csajoknak gz
A kövi 3 bol 1 tuti felmegy egy ilyen után

This post was edited by subnyaralas on Oct 23 2015 07:12am
Member
Gold: 3,747.73
Oct 23 2015 07:14am
Quote (fahrii @ Oct 23 2015 02:00pm)

Hát ez sehol sem vismajoros bro
Ilyen egy vismajoros:
Este 8-tól volt egy aieseces haveromnak szülinapja, de én csak 11re mentem mert egy SpeedDating eventen voltam a deákon de az szar volt :s
Aiesecről azt kell tudni h rengeteg gyakornokot hoznak az országba (önkénteseket 2-3 hónapra, gyakornokokat fél-1 évre)
Szóval voltunk vagy 80an a Stark2 nevű helyen a Wesselényi utcában. Találkoztam egy csajjal aki már eléggé bevolt csiccsentve, mondta h kanadai, jól nézett ki.
Innen átmentünk egy helyre aminek kurvára nem tudom a nevét de a király utcához van közel +lehet kártyával fizetni +290 a sör+van shrek
Itt már csak 7-8an voltunk, én egyedül "idegen" többiek ismerték egymást mert mindenki a sonynál dolgozik
Közben az úton a stark2-ből az új helyre menet a csaj ilyen incselkedően közel jött meg rászta a seggét, és akkor mondtam neki h "cut the crap" és lesmároltam rendesen
Új helyen gondoskodtam róla hogy a pia utánpótlása rendben legyen
Nah innen 4-5en továbbmentünk az instantba, többieket körülbelül 5 másodperc alatt elhagytuk
Mainstream teremben toltuk a táncot, elég jól riszálta a seggét, én is próbáltam aktívan szerepelni a dologban, persze kezem vándorolt ide-oda
És akkor jött h keressük meg a barátnőjét, mondom okj, és akkor lementünk a house terembe meg a trance terembe de nem voltak ott, és akkor mondom neki h várj, mutatok valamit
És akkor felvittem a galériára ami a csocsó szobából nyílik, mert tudtam h ott sosincs senki és nem is látnak fel
Nah ez a hely nagyon tetszett nekiúgyhogy meg is ujjaztam, de jött h ez nem kóser cisnáljuk rendesen
ÉS akkor mondom your place vs my place? Hát kicsi az ágya, akkor my place
Hívtam egy übert, 2200 forintért hazahozott :]

This post was edited by Vismajor on Oct 23 2015 07:20am
Member
Gold: 5,302.77
Oct 23 2015 07:15am
Quote (fahrii @ Oct 23 2015 02:00pm)

Annyira nem tűnik rossz kezdésnek amúgy, ne keseredj el.
Member
Oct 23 2015 07:24am
Quote (Vismajor @ 23 Oct 2015 15:14)
Hát ez sehol sem vismajoros bro
Ilyen egy vismajoros:
Este 8-tól volt egy aieseces haveromnak szülinapja, de én csak 11re mentem mert egy SpeedDating eventen voltam a deákon de az szar volt :s
Aiesecről azt kell tudni h rengeteg gyakornokot hoznak az országba (önkénteseket 2-3 hónapra, gyakornokokat fél-1 évre)
Szóval voltunk vagy 80an a Stark2 nevű helyen a Wesselényi utcában. Találkoztam egy csajjal aki már eléggé bevolt csiccsentve, mondta h kanadai, jól nézett ki.
Innen átmentünk egy helyre aminek kurvára nem tudom a nevét de a király utcához van közel +lehet kártyával fizetni +290 a sör+van shrek
Itt már csak 7-8an voltunk, én egyedül "idegen" többiek ismerték egymást mert mindenki a sonynál dolgozik
Közben az úton a stark2-ből az új helyre menet a csaj ilyen incselkedően közel jött meg rászta a seggét, és akkor mondtam neki h "cut the crap" és lesmároltam rendesen
Új helyen gondoskodtam róla hogy a pia utánpótlása rendben legyen
Nah innen 4-5en továbbmentünk az instantba, többieket körülbelül 5 másodperc alatt elhagytuk
Mainstream teremben toltuk a táncot, elég jól riszálta a seggét, én is próbáltam aktívan szerepelni a dologban, persze kezem vándorolt ide-oda
És akkor jött h keressük meg a barátnőjét, mondom okj, és akkor lementünk a house terembe meg a trance terembe de nem voltak ott, és akkor mondom neki h várj, mutatok valamit
És akkor felvittem a galériára ami a csocsó szobából nyílik, mert tudtam h ott sosincs senki és nem is látnak fel
Nah ez a hely nagyon tetszett nekiúgyhogy meg is ujjaztam, de jött h ez nem kóser cisnáljuk rendesen
ÉS akkor mondom your place vs my place? Hát kicsi az ágya, akkor my place
Hívtam egy übert, 2200 forintért hazahozott :]

Lol az iraskepem volt vismajoros. De legalabb te most szemleltetted miert
Member
Gold: 3,747.73
Oct 23 2015 07:27am
Quote (fahrii @ Oct 23 2015 02:24pm)
Lol az iraskepem volt vismajoros. De legalabb te most szemleltetted miert

Miért is? Van benne egy elgépelés
Member
Oct 23 2015 07:27am
Quote (-joey- @ 23 Oct 2015 15:15)
Annyira nem tűnik rossz kezdésnek amúgy, ne keseredj el.

Mikor mentem mondta h a telszamat megadja vagy vegyem fel facen és irjak neki ha hazaértem.
Hat nen akartam mar mondani neki h Ennyi energiát mar nem szeretnek beleolni

Valszeg lesmarolhattam volna es akkor ment volna minden, csak nagyon nem akartam felvallalni masok előtt a csajt

This post was edited by fahrii on Oct 23 2015 07:29am
Go Back To Magyar Topic List
Prev16366376386396404765Next
Add Reply New Topic New Poll