d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev16366376386396401257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 18,548.98
Trader: Trusted
May 27 2014 08:08am
Quote (championmath @ 27 May 2014 14:53)
Hát ja, meg a másik az, hogy minden embernek személyre szabott étrend kell, saját magának. Megfelelő arányú fehérje/ch/zsír aránnyal,

és emellett figyelni, hogy meglegyenek a vitaminok ásványi anyagok, rost, folyadék, antioxidáns stb. Ezt meg mindenki csak saját maga tudja kitapasztalni kísérletezés alapján,

Ezért nevetséges szerintem mikor valaki postol egy étrend tervet amit haverja vagy akárki írt mert neki bevált, és azt hiszi, neki is működni fog.

Amiket írtál példákat azokra megint csak azt tudom, hogy ezeket se kell elfogadni szerintem mint alap ami mindenki számára egészséges és napi szinten kell fogyasztani,

érdemes utánna nézni, majd ki kell próbálni mindenkinek magán, hogy mitől van sok energiája mitől fejlődik jól edzésben stb.

Hát szerintem meg ne magadon kisérletezz... :D

Ha mindenképp úgy akarsz táplálkozni, hogy az a legjobb legyen a számodra, kerül, amibe kerül, akkor keress fel egy táplálkozástudományi szakembert. Nem tudom, hogy mi alapján vizsgál, de lehet, hogy vesz tőled vér és vizelet mintát is, leméri a testzsír %-odat, stb. és az alapján megmondja, hogy milyen ásványi anyag / vitamin hiányod van és ír neked egy komplex étrendet. Soha nem voltam még ilyenen, szóval lehet, hogy a TB támogatja... ha meg nem, akkor viszont nem lesz olcsó imo. De az legalább viszonylag tuti lesz. :)
Member
Gold: 2,496.00
May 27 2014 08:19am
Quote (RiNGiSpiLeR @ May 27 2014 03:08pm)

Ha mindenképp úgy akarsz táplálkozni, hogy az a legjobb legyen a számodra, kerül, amibe kerül, akkor keress fel egy táplálkozástudományi szakembert. Nem tudom, hogy mi alapján vizsgál,  de lehet, hogy vesz tőled vér és vizelet mintát is, leméri a testzsír %-odat, stb. és az alapján megmondja, hogy milyen ásványi anyag / vitamin hiányod van és ír neked egy komplex étrendet. Soha nem voltam még ilyenen, szóval lehet, hogy a TB támogatja... ha meg nem, akkor viszont nem lesz olcsó imo. De az legalább viszonylag tuti lesz. :)

ismerek nehany szemelyi edzot, akik eleg komoly szinten toljak es semmi ilyesmi nincs

nyilvan mindenki mas, de azert orbitalis elteresek nincsenek etkezesben, vervetelre es ilyen tudomanyos fantasztikus dolgokra semmi szukseg
Member
Gold: 3,000.00
May 27 2014 08:22am
Quote (xGurke @ May 27 2014 02:14pm)
bazdmeg mi volt ma edzésen
kajálok aztán mesélek

faszer zabalsz ennyit
Member
Gold: Locked
May 27 2014 11:34am
Quote (RiNGiSpiLeR @ May 27 2014 04:08pm)

Ha mindenképp úgy akarsz táplálkozni, hogy az a legjobb legyen a számodra, kerül, amibe kerül, akkor keress fel egy táplálkozástudományi szakembert. Nem tudom, hogy mi alapján vizsgál,  de lehet, hogy vesz tőled vér és vizelet mintát is, leméri a testzsír %-odat, stb. és az alapján megmondja, hogy milyen ásványi anyag / vitamin hiányod van és ír neked egy komplex étrendet. Soha nem voltam még ilyenen, szóval lehet, hogy a TB támogatja... ha meg nem, akkor viszont nem lesz olcsó imo. De az legalább viszonylag tuti lesz. :)

Miért ne? Egyedül így tudod meg mi az ami működik számodra, nyilván nem a feldolgozott szemetekre, üdítőkre értettem a kísérletezést hanem az általánosan elfogadott egészséges teljes ételekre és ezek arányára.

Táplálkozási szakember az utolsó ember akitől tanácsot kérnék, főleg a dietetikusoktól akiknek a jó öreg ételpiramist tanítják, az étrend gerincét a feldolgozott gabonafélék alkossák, kösz nem.

Vérvétel az tényleg fontos lehet, néhány esetben pl D vitamin szint, Kalcium/magnézium szint, tesztoszteron stb, viszont ha a többi faktor optimalizálva van és nincs egészségügyi probléma nincs rá szükség.
Member
Gold: 24.00
May 27 2014 12:07pm
Quote (Psyclon @ May 26 2014 09:09pm)
http://kepfeltoltes.hu/140526/Maj_26_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mit lehet felvállalni és mit nem hát ez jó kérdés.
Ez 2 hónap eredménye. Sajnos nincs kezdeti kép pedig jó lett volna csinálni, csak hát fasznak volt eszébe.

Szóval -10kg, + feljött némi izom is szóval nem tudom mennyit fogytam igazából.

Láthatjátok, a mellbimbóm is olyan mint egy kontinens... vándorol lefelé.... a hasamon is ki van nyulva a bőr stb.
Szóval erről érdeklődtem legutóbb hogy netán tudtok-e valami jo modszert. Vagy csak idő és majd vissza huzódik?
Ezen vagyok a legjobban elkeseredve, hogy dolgozom mint a hülye mégse tudom levenni a polom mert olyan vagyok mint egy kibaszott ázott papirzacsko... kurva idegesitő.

Így nézel ki és te okoskodsz hogy ki mit hol vesz meg mi csinál etc etc.. nevetséges :D:D
Member
Gold: 4.20
May 27 2014 12:19pm
Quote (Tommy_hun @ 27 May 2014 20:07)
Így nézel ki és te okoskodsz hogy ki mit hol vesz meg mi csinál etc etc.. nevetséges :D:D

rohogok
Member
Gold: 5,390.00
May 27 2014 12:31pm
keresnék egy termet itt a 11. kerületben
klíma legyen, és nagyrészt csak cardiora kéne
gondolkodtam úszáson, de az túl körülményes szóval nn.
Member
Gold: 0.16
May 27 2014 12:59pm
Quote (Tommy_hun @ May 27 2014 06:07pm)

Mert aztán a kövérek nem gondolkodhatnak okosan te idióta
Member
Gold: 343.00
May 27 2014 01:01pm
Quote (Psyclon @ May 26 2014 09:09pm)
http://kepfeltoltes.hu/140526/Maj_26_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mit lehet felvállalni és mit nem hát ez jó kérdés.
Ez 2 hónap eredménye. Sajnos nincs kezdeti kép pedig jó lett volna csinálni, csak hát fasznak volt eszébe.

Szóval -10kg, + feljött némi izom is szóval nem tudom mennyit fogytam igazából.

Láthatjátok, a mellbimbóm is olyan mint egy kontinens... vándorol lefelé.... a hasamon is ki van nyulva a bőr stb.
Szóval erről érdeklődtem legutóbb hogy netán tudtok-e valami jo modszert. Vagy csak idő és majd vissza huzódik?
Ezen vagyok a legjobban elkeseredve, hogy dolgozom mint a hülye mégse tudom levenni a polom mert olyan vagyok mint egy kibaszott ázott papirzacsko... kurva idegesitő.

az a tyukmell :XD
Member
Gold: 0.00
May 27 2014 01:01pm
Quote (Tommy_hun @ 27 May 2014 20:07)

eddig nem is láttam, hogy néz ki lestat
ez sokmindent megmagyaráz
Go Back To Magyar Topic List
Prev16366376386396401257Next
Add Reply New Topic New Poll