d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev16356366376386392492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Oct 5 2011 03:24pm
Quote (sylke @ Oct 5 2011 10:21pm)
már volt abban részem, hogy egy arrogáns fasz miatt 3-4 honapig kellett feküdnöm
ha tudja hogy ilyen szar lesz, akkor minek megy orvosnak?
ha meg ez akar lenni, akkor meg kurvára mind1 hogy milyen szar a sorsa
te olyan kibaszottul visszamaradott vagy, hogy az vmi hihetetlen, de azért még mindig mondod a faszságaidat, ahelyett hogy feldugnád a seggedbe a 40 centis kis orrocskádat

most ezt a postot elolvasva úgy döntöttem, hogy én soha az életbe többet nem flémelek senkivel, de még csak vitatkozni se fogok. köszönöm szildániel a megvilágosító postot
Member
Gold: 5,390.00
Oct 5 2011 03:26pm
Quote (sylke @ Oct 5 2011 10:21pm)
már volt abban részem, hogy egy arrogáns fasz miatt 3-4 honapig kellett feküdnöm
ha tudja hogy ilyen szar lesz, akkor minek megy orvosnak?
ha meg ez akar lenni, akkor meg kurvára mind1 hogy milyen szar a sorsa
te olyan kibaszottul visszamaradott vagy, hogy az vmi hihetetlen, de azért még mindig mondod a faszságaidat, ahelyett hogy feldugnád a seggedbe a 40 centis kis orrocskádat

akkor senki se legyen orvos, mert tudja hogy szar lesz neki, és dögöljön meg mindenki ott ahol van!

nevetséges hogy milyen primitív vagy
Member
Gold: 834.97
Oct 5 2011 03:27pm
Member
Gold: 10,543.00
Oct 5 2011 03:29pm
Quote (jarabekg @ 5 Oct 2011 23:26)
akkor senki se legyen orvos, mert tudja hogy szar lesz neki, és dögöljön meg mindenki ott ahol van!

nevetséges hogy milyen primitív vagy

vagy inkább az legyen orvos, aki szeretne orvos lenni, és nem 24/7 nyavalyog, hogy fúdenehéz az egyetem, fúdenemkapok fizetést, denehéz a munkám, etc.
nevetésges, mennyire nem érted, amit "olvasol"

mondjuk én megértem őket, szerintem kibaszottul nevetséges rendszer az, hogy hülyére tanulják meg dolgozzák magukat egy csomó ideig a semmiért, mert minden kórházban 1-2 prof van, aki az összes műtétet behúzza, és ő rakja el az összes hálapénzt (ami már önmagában egy gusztustalan rendszer), a többi orvos meg vay elhúz külföldre, vagy kb éhen döglik.
de azzal is egyetértek, hogy aki kurvának ment, ne sírjon, ha megbasszák.
Member
Gold: 5,390.00
Oct 5 2011 03:35pm
értettem az alapvető dilemmát,de nekem az unokanővérem az orvosit csinálja 5.0-ás átlaggal, és egy szót sem szól, hogy szar lenne...
rezidensként sem fog sírni, mert őt tényleg az emberek gyógyítása vonzotta a pályára
nem beképzelt, nem arrogáns,és a szavát is alig lehet hallani

de én ennek ellenére úgy gondolom, hogy igenis több megbecslés járna neki(k), és joguk van sírni - már ha sírnak

és az alapvető dilemmája a képnek ugye az volt, hogy az orvosok elmennek külföldre, mert ott jó dolguk van, és ezt az állam meg akarja tiltani, ami nevetséges, nem a külföldre vándorlást kell megtiltani, hanem a hazai szintet kell megemelni, a nevetségesről az elfogadhatóra
annak az embernek, aki kimenne külföldre jópénzért, de itthontartják a fosba, annak meg igencsak van joga sírni
Member
Gold: 710.00
Oct 5 2011 03:41pm
Quote (jarabekg @ Oct 5 2011 09:35pm)
értettem az alapvető dilemmát,de nekem az unokanővérem az orvosit csinálja 5.0-ás átlaggal, és egy szót sem szól, hogy szar lenne...
rezidensként sem fog sírni, mert őt tényleg az emberek gyógyítása vonzotta a pályára

de én ennek ellenére úgy gondolom, hogy igenis több megbecslés járna neki(k), és joguk van sírni - már ha sírnak

és az alapvető dilemmája a képnek ugye az volt, hogy az orvosok elmennek külföldre, mert ott jó dolguk van, és ezt az állam meg akarja tiltani, ami nevetséges, nem a külföldre vándorlást kell megtiltani, hanem a hazai szintet kell megemelni, a nevetségesről az elfogadhatóra
annak az embernek, aki kimenne külföldre jópénzért, de itthontartják a fosba, annak meg igencsak van joga sírni

akkor elmesélek neked egy vidám kis történetet:
az egész arrol szolt, hogy az orvosok ne legyenek arrogáns faszok
ENNYI, VÉGE A TÖRTÉNETNEK
senki nem mondta hogy nekik kurvajo, vagy hogy ne változtassanak ezen
+ halkan megjegyzem, hogy aki eddig arrogáns fasz volt, az akkor is az lenne, ha milliárdokat keresne naponta és kurvák szopkodnák a turos faszát minden egyes orában
Member
Gold: 10,543.00
Oct 5 2011 03:42pm
Quote (jarabekg @ 5 Oct 2011 23:35)

igaz.

mondjuk a sírással meg úgy vagyok, hogy mindenkinek joga van hozzá, csak kurvára nem old meg semmit, meg senki nem kíváncsi rá.
én se fogok sírni, amikor a mekiben fogok dolgozni a bölcsészdiplomámmal! :ph34r:
Member
Gold: 2,516.03
Warn: 10%
Oct 5 2011 04:09pm
tldr az egész, de nem tudom miért irogatjátok ,hogy kurva keveset keresnek, érdekes, én még nem láttam éhező / szegény orvost.
Member
Gold: 710.00
Oct 5 2011 04:09pm
Quote (lakatosmegatron @ Oct 5 2011 10:09pm)
tldr az egész, de nem tudom miért irogatjátok ,hogy kurva keveset keresnek, érdekes, én még nem láttam éhező / szegény orvost.

csak éhezö mérnököt aki cigit vesz kaja helyett
igaz, mérnök ur?
Member
Gold: 10.66
Oct 5 2011 04:12pm
Quote (bajcli @ 5 Oct 2011 22:42)
igaz.

mondjuk a sírással meg úgy vagyok, hogy mindenkinek joga van hozzá, csak kurvára nem old meg semmit, meg senki nem kíváncsi rá.
én se fogok sírni, amikor a mekiben fogok dolgozni a bölcsészdiplomámmal! :ph34r:

de legalább jó nagy seggünk lesz a gyorskajától :ph34r:

Quote (sylke @ 5 Oct 2011 22:41)
akkor elmesélek neked egy vidám kis történetet:
az egész arrol szolt, hogy az orvosok ne legyenek arrogáns faszok
ENNYI, VÉGE A TÖRTÉNETNEK
senki nem mondta hogy nekik kurvajo, vagy hogy ne változtassanak ezen
+ halkan megjegyzem, hogy aki eddig arrogáns fasz volt, az akkor is az lenne, ha milliárdokat keresne naponta és kurvák szopkodnák a turos faszát minden egyes orában

nem veszed észre, hogy az arrogancia az ennek a vonzata? senki nem arrogánsan születik. az kialakul benned, leginkább környezeti hatására.
ha te orvos leszel, elvégzed az orvosit, van napi 50 beteged és mindegyik egy paraszt és sorolhatnám, ezért kapsz egy 100-150K hufos fizetést, akkor had' ne mosolyogja már végig a 8 óráját 35-40évig. könyörgöm. ne vágd el a szalagot a történet felénél. fasz ország -> fasz egészségügy -> fasz orvosok. durván egyszerűsítve a képletet.
Go Back To Magyar Topic List
Prev16356366376386392492Next
Add Reply New Topic New Poll