d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev16346356366376381257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
May 26 2014 11:49am
Quote (Psyclon @ May 26 2014 07:01pm)
Jól van drágám, akkor legközelebb kérdezd meg anyád.

De azt is kérdezd mar meg tőle, hogy azon kívül, hogy a bolti felvágott kurvara drágábban jon ki mint a csirkemell miért azt basz eled reggelire. /mert gondolom ebből kiindulva hogy fingod nincs mennyi a csirkemell es meg csak nem is te csinálod meg gondolom anyuci csomagolja be neked kis zacsiba a kajad/
Durvan ~ 25 ezer egy hónapban csak a csirke
Erre meg jon a zöldség, a fűszerek, olajok, gabona stb
Ha szedsz kiegészítőt, vitaminokat, esetleg zsiregetot meg az is sok sok ++++
Ha mar most ezen vagy ki akadva hogy mennyi meg hogy lehetne ezt lentebb vinni nem értem mi a fenének fogtal hozza? Ha majd tomegelni akarsz akkor mi lesz?
Egyed a bolti felvágottat pufirizzsel es várd a csodát.
Sok sikert.

Az engem is érdekelne, hogy miért csak a csirkemellet tartod (fahrival együtt) elfogadható húsforrásnak, oké szaláminál szerintem is jobb, mert kitudja azt milyen szarból rakták össze, de egész csirke/kacsa/marha/hal/tojás?

This post was edited by championmath on May 26 2014 11:52am
Member
Gold: 1,107.11
May 26 2014 12:53pm
Quote (championmath @ 26 May 2014 18:49)
Az engem is érdekelne, hogy miért csak a csirkemellet tartod (fahrival együtt) elfogadható húsforrásnak, oké szaláminál szerintem is jobb, mert kitudja azt milyen szarból rakták össze, de egész csirke/kacsa/marha/hal/tojás?

csirkemell - magától érhetődő szerintem, legolcsóbb és a legkönnyebben hozzá jutható, tápértéke pedig jó formán tökéletes.
Hal - mi lenne a legjobb is ebből? a nyers tonhalfilé ahhoz meg gl, persze a konzerves is jó, de ha már a csirke ára miatt megy a sirás akkor ez alapból meszelős. Más hal is jó, de nem az olajban tocsogó féle konzerves szar.
kacsa - minek ha van csirke? változatos étrend mi? Annyi féle képp készitheted el a csirkemellet, hogy a gyurást hamarabb megunod mint hogy végig érnél a soron.
Marha - na igen, ugyanaz mint a tonhal esete drágább mint a csirke + amig a csirkét megcsinálod seperc alatt addig azért a marhával kell vacakolni.
tojás - én személy szerint max reggelire javaslom + ha olyan vagy fingasz tőle mint az állat, elég hogy a zab is képes felfujni nem gyengén.

A bolti előre csomagolt felváott meg vicc, már igy gyurós, diétázós szempontból. Annyi adalékanyag és miegymás van benne, hogy az mellé a minimális fehérje mellé betolsz egy egész szeméttározót is.

Csirkemell filé Fehérje: 24.70 Szénh: 0.50 Zsír: 1.00 Energia: 109.80

http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?kid=2

Member
May 26 2014 02:00pm
Quote (Psyclon @ May 26 2014 08:53pm)
csirkemell - magától érhetődő szerintem, legolcsóbb és a legkönnyebben hozzá jutható, tápértéke pedig jó formán tökéletes.
Hal - mi lenne a legjobb is ebből? a nyers tonhalfilé ahhoz meg gl, persze a konzerves is jó, de ha már a csirke ára miatt megy a sirás akkor ez alapból meszelős. Más hal is jó, de nem az olajban tocsogó féle konzerves szar.
kacsa - minek ha van csirke? változatos étrend mi? Annyi féle képp készitheted el a csirkemellet, hogy a gyurást hamarabb megunod mint hogy végig érnél a soron.
Marha - na igen, ugyanaz mint a tonhal esete drágább mint a csirke + amig a csirkét megcsinálod seperc alatt addig azért a marhával kell vacakolni.
tojás - én személy szerint max reggelire javaslom + ha olyan vagy fingasz tőle mint az állat, elég hogy a zab is képes felfujni nem gyengén.

A bolti előre csomagolt felváott meg vicc, már igy gyurós, diétázós szempontból. Annyi adalékanyag és miegymás van benne, hogy az mellé a minimális fehérje mellé betolsz egy egész szeméttározót is.

Csirkemell filé Fehérje: 24.70  Szénh: 0.50 Zsír: 1.00 Energia: 109.80

http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?kid=2

A feldolgozott hússal egyetértek, hogy szar azért is írtam.
Olcsónak nem mondanám mert pl, ha egész csirkét veszel majdnem fele annyiba kerül.
A változatos étrend meg nem azt takarja, hogy 4-5 féle fűszert váltogatsz, ha többféle forrásból eszel, annál kevesebb az esélye,
hogy valamilyen ásványi anyagból vagy vitaminból hiányt szenvedj, azt gondolod mindet fedezed a csirkemellből ami olyan csirkéből származik aki nem evett mást csak szójababot meg kukoricát (vagy a napi 1 multiból?)
ez a baj, hogy csak a makrókat nézed, illetve azt hiszed, hogy a zsírosabb húsok nem jók semmire, közben meg gondolom nem párolt csirkemellet csinálsz hanem megsütöd,
valószínűleg növényi olajban ami sokkal károsabb minden szempontból mint a húson megtalálható zsír.
Írtad valakinek válaszként, nemrég, hogy máj? Milyen hülye enne májat? Közben meg B12 illetve a többi B vitaminból 10x annyit tartalmaz mint a csirkemell. Hallottál-e a kollagénről, és a szerepéről az egészséges ízületek fenntartásában? Porcban található legnagyobb mértékben.
Itt még nem láttam, hogy bárki is olyan étrendet linkelt volna, ami tartalmaz sok zöldséget, többfélét, gyümölcsöt, mogyoróféléket/magokat, mindig csak a csirkemell rizs 3x egy nap 1 zabpehely meg 2 fehérjeturmix. Egyedül fahri írta még régen, hogy pár kanál lenmagolajat szokott,
többiek nulla zsír, aztán csoda-e az ízületi panasz?

Miért csak reggelire javaslod a tojást? Fogadok a zsír miatt, nézz már utánna légyszives a tojássárgája miket tartalmaz még, megint csak a makrók. A gabonafélék mint pl a zabpehely is százszor annyira felfújnak, mert legtöbb ember szarul emészti őket szerintem ez a tojástól fingás csak legenda, max az aki intoleráns rá.

This post was edited by championmath on May 26 2014 02:02pm
Member
Gold: 0.16
May 26 2014 02:04pm
-12 kg :) majd postolok enis kepet ha elértem egy olyan pontot ami vállalható :D
bár az hogy koldoktol mellkasig fel voltam vágva, lehet elrettento lenne valakinek xd

Quote (GoreKnight9 @ May 26 2014 08:04pm)
tegnapi forcsen thread utan akarmit rakhatsz magadrol /care

lemaradtam errol, 1 honapja nem voltam jspn xd

This post was edited by AngryBug on May 26 2014 02:06pm
Member
Gold: 4.20
May 26 2014 02:04pm
Quote (AngryBug @ 26 May 2014 22:04)
-12 kg :) majd postolok enis kepet ha elértem egy olyan pontot ami vállalható :D
bár az hogy koldoktol mellkasig fel voltam vágva, lehet elrettento lenne valakinek xd

tegnapi forcsen thread utan akarmit rakhatsz magadrol /care
Member
Gold: 0.00
May 26 2014 02:17pm
Úr isten mennyi tldr
Member
May 26 2014 03:00pm
Quote (championmath @ 26 May 2014 21:00)
A feldolgozott hússal egyetértek, hogy szar azért is írtam.
Olcsónak nem mondanám mert pl, ha egész csirkét veszel majdnem fele annyiba kerül.
A változatos étrend meg nem azt takarja, hogy 4-5 féle fűszert váltogatsz, ha többféle forrásból eszel, annál kevesebb az esélye,
hogy valamilyen ásványi anyagból vagy vitaminból hiányt szenvedj, azt gondolod mindet fedezed a csirkemellből ami olyan csirkéből származik aki nem evett mást csak szójababot meg kukoricát (vagy a napi 1 multiból?)
ez a baj, hogy csak a makrókat nézed, illetve azt hiszed, hogy a zsírosabb húsok nem jók semmire, közben meg gondolom nem párolt csirkemellet csinálsz hanem megsütöd,
valószínűleg növényi olajban ami sokkal károsabb minden szempontból mint a húson megtalálható zsír.
Írtad valakinek válaszként, nemrég, hogy máj? Milyen hülye enne májat? Közben meg B12 illetve a többi B vitaminból 10x annyit tartalmaz mint a csirkemell. Hallottál-e a kollagénről, és a szerepéről az egészséges ízületek fenntartásában? Porcban található legnagyobb mértékben.
Itt még nem láttam, hogy bárki is olyan étrendet linkelt volna, ami tartalmaz sok zöldséget, többfélét, gyümölcsöt, mogyoróféléket/magokat, mindig csak a csirkemell rizs 3x egy nap 1 zabpehely meg 2 fehérjeturmix. Egyedül fahri írta még régen, hogy pár kanál lenmagolajat szokott,
többiek nulla zsír, aztán csoda-e az ízületi panasz?

Miért csak reggelire javaslod a tojást? Fogadok a zsír miatt, nézz már utánna légyszives a tojássárgája miket tartalmaz még, megint csak a makrók. A gabonafélék mint pl a zabpehely is százszor annyira felfújnak, mert legtöbb ember szarul emészti őket szerintem ez a tojástól fingás csak legenda, max az aki intoleráns rá.

multivitamint, kalciumot, magneb6ot c-vitamint szedek
oliva olajat használok vagy kokuszzsirt sütéshez, de rohadt keveset.
időnként lenmagolaj / egy nap 50g sima sótlan földimogyoró is bemegy vagy 2 naponta, mikor hogy fogy el /
nálam egy nap sem muli kel anélkül hogy betoljak ilyen salátát amiben paradicsom paprika uborka hagyma van.
Oda figyelek ezekre hidd el, hiszen régen kikészült a térdem.
azért kajáról beszélek mert arrol van szó és én már régen is mondtam, hogy én itt diétás szempontból beszélek, nem tömegelésről ahol azért joval több bele fér.

egész csirke is elég 10/10 mert grillcsirkét ki nem szereti? :)

De azt mindenkinek be kell látni, hogy az egészséges étkezés nem olcsó, a gyurás, diéta nem olcsó.
Amugy teljes mértékben igazad van. Csak hát ugye a kajálásról van itt szó leginkább, annyit meg szerintem felfog mindenki, hogy egy bizonyos étrend mellé /diétában főleg/ kell a vitamin potlása.

Én sose linkeltem étrendet amugy, csak azt mondom, hogy a csirkemellnek kellene lennie az alapnak, vagy a marhának de az még az én pénztácám is haza vágná. Ennyi a történet végső soron.
a tojás engem tényleg felfuj amugy :D
Member
May 26 2014 03:09pm
http://kepfeltoltes.hu/140526/Maj_26_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mit lehet felvállalni és mit nem hát ez jó kérdés.
Ez 2 hónap eredménye. Sajnos nincs kezdeti kép pedig jó lett volna csinálni, csak hát fasznak volt eszébe.

Szóval -10kg, + feljött némi izom is szóval nem tudom mennyit fogytam igazából.

Láthatjátok, a mellbimbóm is olyan mint egy kontinens... vándorol lefelé.... a hasamon is ki van nyulva a bőr stb.
Szóval erről érdeklődtem legutóbb hogy netán tudtok-e valami jo modszert. Vagy csak idő és majd vissza huzódik?
Ezen vagyok a legjobban elkeseredve, hogy dolgozom mint a hülye mégse tudom levenni a polom mert olyan vagyok mint egy kibaszott ázott papirzacsko... kurva idegesitő.
Member
May 27 2014 12:36am
Quote (Psyclon @ May 26 2014 11:00pm)
multivitamint, kalciumot, magneb6ot c-vitamint szedek
oliva olajat használok vagy kokuszzsirt sütéshez, de rohadt keveset.
időnként lenmagolaj / egy nap 50g sima sótlan földimogyoró is bemegy vagy 2 naponta, mikor hogy fogy el /
nálam egy nap sem muli kel anélkül hogy betoljak ilyen salátát amiben paradicsom paprika uborka hagyma van.
Oda figyelek ezekre hidd el, hiszen régen kikészült a térdem.
azért kajáról beszélek mert arrol van szó és én már régen is mondtam, hogy én itt diétás szempontból beszélek, nem tömegelésről ahol azért joval több bele fér.

egész csirke is elég 10/10 mert grillcsirkét ki nem szereti? :)

De azt mindenkinek be kell látni, hogy az egészséges étkezés nem olcsó, a gyurás, diéta nem olcsó.
Amugy teljes mértékben igazad van. Csak hát ugye a kajálásról van itt szó leginkább, annyit meg szerintem felfog mindenki, hogy egy bizonyos étrend mellé /diétában főleg/ kell a vitamin potlása.

Én sose linkeltem étrendet amugy, csak azt mondom, hogy a csirkemellnek kellene lennie az alapnak, vagy a marhának de az még az én pénztácám is haza vágná. Ennyi a történet végső soron.
a tojás engem tényleg felfuj amugy :D

Ja rendben, persze, hogy nem olcsó, de semmi sem olcsó ruhák/számítógép/autó/ház, mi a faszért az egészségén spórolna bárki a többi szar helyett?

Quote (Psyclon @ May 26 2014 11:09pm)
http://kepfeltoltes.hu/140526/Maj_26_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mit lehet felvállalni és mit nem hát ez jó kérdés.
Ez 2 hónap eredménye. Sajnos nincs kezdeti kép pedig jó lett volna csinálni, csak hát fasznak volt eszébe.

Szóval -10kg, + feljött némi izom is szóval nem tudom mennyit fogytam igazából.

Láthatjátok, a mellbimbóm is olyan mint egy kontinens... vándorol lefelé.... a hasamon is ki van nyulva a bőr stb.
Szóval erről érdeklődtem legutóbb hogy netán tudtok-e valami jo modszert. Vagy csak idő és majd vissza huzódik?
Ezen vagyok a legjobban elkeseredve, hogy dolgozom mint a hülye mégse tudom levenni a polom mert olyan vagyok mint egy kibaszott ázott papirzacsko... kurva idegesitő.

Szerintem ne foglalkozz vele egyenlőre, még egy jó 15-20 kg-ot le kell adni, nem javasolnak amúgy sokmindent, csak több vizet, neked szerintem legalább 3-5 l kellene, meg igen idő kell főleg

This post was edited by championmath on May 27 2014 12:36am
Member
May 27 2014 01:22am
Quote (championmath @ 27 May 2014 07:36)
Ja rendben, persze, hogy nem olcsó, de semmi sem olcsó ruhák/számítógép/autó/ház, mi a faszért az egészségén spórolna bárki a többi szar helyett?

Szerintem ne foglalkozz vele egyenlőre, még egy jó 15-20 kg-ot le kell adni, nem javasolnak amúgy sokmindent, csak több vizet, neked szerintem legalább 3-5 l kellene, meg igen idő kell főleg

1. Hát én sem igazán értem ezért vagyok kiakadva. Mármint azon hogy ezen sporolna bárki is. A gyuráshoz kb diétás étrend kell. Tömegelős időszakban se az van hogy megeszik az ember 5 kg zsiroskenyeret, hanem ott is célszerűen azt eszik, ami izomépitéshez kell.
És felhozom megint, hogy én sokszor ugy mondom amit mondok, hogy én diétás étrenden vagyok és néha elfelejtem, hogy van aki tömegel :D Bocsánat érte amugy, ha nagyon drasztikus dolgokat mondok.

2. 86 kg vagyok. Nem igazán akarok sokat fogyni még. 6 kg. 80 a cél onnan pedig vissza 100ig izomra ha nem tovább majd megint diéta. De ez is még minimum 2 év ha nem több a végcél. Azért igy tervezem, mert ahogy láthato nincs sok izom még rajtam és minél több van az emberen, annál könnyebben égeti el a szervezet a zsirt, tehát könnyebb fogyni.
A végső céltól még kurva messze vagyok, de ha látnátok honnan indultam.... Viszont ez, hogy a bőröm ennyire ki van nyulva nagyon zavar és komolyan félek, hogy igy marad. Vizet iszom természetesen, hisz strandon is ha dolgozom kurva meleg van szóval adja magát hogy iszok mint a hülye.
Gyurást még csak azért csinálom végső soron, hogy ne izomból fogyjak. Heti hátom alkalom H Sz P minden izomcsoportra rámenve alap gyakorlatokkal nem tul nagy sulyokkal. / mivel még nincs itthon nagy suly :D /
Go Back To Magyar Topic List
Prev16346356366376381257Next
Add Reply New Topic New Poll