d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev16346356366376382724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Oct 3 2011 03:24am
Quote (mikroman @ 3 Oct 2011 10:50)
Nagyon leült a topic. Mi a helyzet? Cpt_Ghost nincs netközelben? :)
Tegnap meglett az első tíz wines sorozatom. Lassan elkezdhetnék újra komolyan játszani, hogy ne kerüljek feljebb.  :D A hosszú játékokat ahol én is macrozok meg az ellen is majd mindig bukom proti ellen...

Milyen ligában vvagy most, fennvagyok neked?
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Oct 3 2011 04:25am
Quote (CyberPunk666 @ Sep 30 2011 10:42pm)
meg kell nyomni a terranon az autowin gombot és helló, mint a biciklizés. Még ha rendes fajjal tolnád érteném az aggodalmad, de így....

inb4 bajcli szazadszorra is bepostolja a foxeres kepet
Member
Gold: 789.80
Oct 3 2011 04:31am
Quote (josheide @ Oct 3 2011 09:24am)
Milyen ligában vvagy most, fennvagyok neked?

Á, komolytalan vagyok. Indultam ladder elején platinában, aztán egyszer rámtört a kisérletezhetnék, meg hogy most komolyan játszok és semmi sajt meg egyéb párperces taktika. Azóta gold vagyok. De legalább az itteni ellenfelekkel már hosszú játékokban is esélyes vagyok. Csak néha esek vissza a rush-sajt függőségembe mikor már az ötödik cheese etet be zsinórban. Akkor jön holmi 9 pool (pvz), vagy bana bust (tvz), vagy roach kezdés, bár az eddig rugalmatlanabb volt. Belevisznek a rosszba... :)
Legutóbb PVZ-ben először kezdett dt rusht nyomni az egyi, a másik valami dupla proxyból nyomatta a voidokat, majd jött a korai elfalazás és phoenix harass sok zelával. Kiegészítésnek jött egy terran dupla starport bansheeval és egyszer valami 8 rax+tank massolással. Aztán rámjött a roham és a következő 5 toss elküldött a fenébe mint núbcsítzert :)

8 percnyi játékokban platina vagyok, komoly játékokban talán gold...
Banned
Oct 3 2011 04:36am
Quote (mikroman @ Oct 3 2011 12:31pm)
Á, komolytalan vagyok. Indultam ladder elején platinában, aztán egyszer rámtört a kisérletezhetnék, meg hogy most komolyan játszok és semmi sajt meg egyéb párperces taktika. Azóta gold vagyok. De legalább az itteni ellenfelekkel már hosszú játékokban is esélyes vagyok. Csak néha esek vissza a rush-sajt függőségembe mikor már az ötödik cheese etet be zsinórban. Akkor jön holmi 9 pool (pvz), vagy bana bust (tvz), vagy roach kezdés, bár az eddig rugalmatlanabb volt. Belevisznek a rosszba... :)
Legutóbb PVZ-ben először kezdett dt rusht nyomni az egyi, a másik valami dupla proxyból nyomatta a voidokat, majd jött a korai elfalazás és phoenix harass sok zelával. Kiegészítésnek jött egy terran dupla starport bansheeval és egyszer valami 8 rax+tank massolással. Aztán rámjött a roham és a következő 5 toss elküldött a fenébe mint núbcsítzert :)

8 percnyi játékokban platina vagyok, komoly játékokban talán gold...

zerg vagy gondolom
azert olyan sok lehetoseg nincsen ilyenkor, mert ha latod, hogy nem expel a protoss, akkor lair + hydraliskre menj, mer 1 base protoss az lehet mothership, vagy sok voidray, vagy akar blinkstalker, hydra az minden ellen jo kb ilyenkor, vagy nemtomen miket hoznak goldban :D
terran ellen mar huzosabb ha nem expel, mer nem tudod hogy 25 blueflame helion jon, vagy 8 db cloack banshee vagy sima marine tank push 1 baserol, es minden ellen mas kell kb
de protoss cheeset alapjaban tenyleg nagyon egyszeru megfogni, zvzben meg gyakorlatilag vegig tudjatok micsinal a masik :D
Member
Oct 3 2011 04:58am
Quote (meatyowllegs @ Oct 3 2011 10:36am)
zerg vagy gondolom
azert olyan sok lehetoseg nincsen ilyenkor, mert ha latod, hogy nem expel a protoss, akkor lair + hydraliskre menj, mer 1 base protoss az lehet mothership, vagy sok voidray, vagy akar blinkstalker, hydra az minden ellen jo kb ilyenkor, vagy nemtomen miket hoznak goldban :D
terran ellen mar huzosabb ha nem expel, mer nem tudod hogy 25 blueflame helion jon, vagy 8 db cloack banshee vagy sima marine tank push 1 baserol, es minden ellen mas kell kb
de protoss cheeset alapjaban tenyleg nagyon egyszeru megfogni, zvzben meg gyakorlatilag vegig tudjatok micsinal a masik :D

Ja. Derítem mi van a protinál. Van neki 2-3 gw. Ok. rágyúrok picit talajon. Erre betoppan 4 void amit 200 km-re gyárt a mainjétől valami légvonalban hozzám közeli helyen. Hákapjabeeee! :D
Terran meg két taktikát szokott űzni. Vagy 2-3 rax és mass marine push folymatosan pótolva a hulladék egységeket támadásnál, vagy ugyanez 4-6 raxból, vagy egyéb verzióban a jó kis 3 rax svc allin. A másik ág a mech. Az betoppankorán 2-4 helionnal amikor nem nagyon lehet még elég hamar elkapni, aztán ha vérszemet kap akkor jön 8-10 db. Ha ez nem elég akkor tank-thor-helion sereg auto reapire svc-kkel. Ha nagyon mutázgatnék akkor lehet hozzácsap pár marint is. Olyan kifinomultak itt a népek...
De a zvz jó. Azt mindig imádom. Legutóbb roach-ling -bana ellen nyomultam vagy 30 percig mass linggel (és a végén némi mutával). Elég szépen fárad az ellen ha a lingeknek van egy kis fejlesztés előnyük. Ennyi roachot nem láttam még széttépve heverni mint ebben a meccsben :D
Member
Oct 3 2011 05:01am
Quote (mikroman @ 3 Oct 2011 12:58)
Ja. Derítem mi van a protinál. Van neki 2-3 gw. Ok. rágyúrok picit talajon. Erre betoppan 4 void amit 200 km-re gyárt a mainjétől valami légvonalban hozzám közeli helyen. Hákapjabeeee! :D
Terran meg két taktikát szokott űzni. Vagy 2-3 rax és mass marine push folymatosan pótolva a hulladék egységeket támadásnál, vagy ugyanez 4-6 raxból, vagy egyéb verzióban a jó kis 3 rax svc allin. A másik ág a mech. Az betoppankorán 2-4 helionnal amikor nem nagyon lehet még elég hamar elkapni, aztán ha vérszemet kap akkor jön 8-10 db. Ha ez nem elég akkor tank-thor-helion sereg auto reapire svc-kkel. Ha nagyon mutázgatnék akkor lehet hozzácsap pár marint is.  Olyan kifinomultak itt a népek...
De a zvz jó. Azt mindig imádom. Legutóbb roach-ling -bana ellen nyomultam vagy 30 percig mass linggel (és a végén némi mutával). Elég szépen fárad az ellen ha a lingeknek van egy kis fejlesztés előnyük. Ennyi roachot nem láttam még széttépve heverni mint ebben a meccsben :D

Mindig szerettem volna megkérdezni, hogy te magyarszakos vagy?
Member
Oct 3 2011 05:26am
Quote (josheide @ Oct 3 2011 11:01am)
Mindig szerettem volna megkérdezni, hogy te magyarszakos vagy?

Sarkazmus, mi? Nem, csak szófosásom van néha és lelkes amatőr vagyok. Épp sejthetted ezt a sok-sok karaktercserés szavam miatt...
Vagy nem szarkazmus, csak sztereotípia? Olyan vagyok mint holmi bölcsész (és nem az előnyös dolgokra domborítva a témát)? Ajjaj. Megyek is önvizsgálatot tartani és módosítani a (röp)pályámat... :D
Member
Oct 3 2011 05:29am
Quote (mikroman @ 3 Oct 2011 13:26)
Sarkazmus, mi? Nem, csak szófosásom van néha és lelkes amatőr vagyok. Épp sejthetted ezt a sok-sok karaktercserés szavam miatt...
Vagy nem szarkazmus, csak sztereotípia? Olyan vagyok mint holmi bölcsész (és nem az előnyös dolgokra domborítva a témát)? Ajjaj. Megyek is önvizsgálatot tartani és módosítani a (röp)pályámat... :D

Na de tényleg az írás a munkád vagy honnan ez a terjedelmesség?
Member
Oct 3 2011 05:35am
Quote (josheide @ Oct 3 2011 11:29am)
Na de tényleg az írás a munkád vagy honnan ez a terjedelmesség?

Olyan vagyok mint CPt, csak mire leírom és kijavítom az "anyád" jellegű írásomat, kiegészítem a hibás részeket, lecserélem a szóismétléseket, eszembe jut még valami és aztán megent nem férek bele 2 sorba. Pedig próbálok.... De tényleg :D (talán most sikerülni fog)
Banned
Oct 3 2011 08:53am
Quote (mikroman @ Oct 3 2011 12:58pm)
Terran meg két taktikát szokott űzni. Vagy 2-3 rax és mass marine push folymatosan pótolva a hulladék egységeket támadásnál, vagy ugyanez 4-6 raxból, vagy egyéb verzióban a jó kis 3 rax svc allin. A másik ág a mech. Az betoppankorán 2-4 helionnal amikor nem nagyon lehet még elég hamar elkapni, aztán ha vérszemet kap akkor jön 8-10 db. Ha ez nem elég akkor tank-thor-helion sereg auto reapire svc-kkel. Ha nagyon mutázgatnék akkor lehet hozzácsap pár marint is.  Olyan kifinomultak itt a népek...

joo... de azt csak erzed hogy nem 6 db sentryje van hanem mas helyette ha lingekkel pokeolsz
bar van aki direkt nem mutatja
nem egyszeru az elet :c
azert scv allint en meg nem nagyon szoptam be zerggel
spine tul eros.... bar annyi ido alatt nem keszul el amig a terran a bazishoz er
Go Back To Magyar Topic List
Prev16346356366376382724Next
Add Reply New Topic New Poll