Quote (mikroman @ Oct 3 2011 12:31pm)
Á, komolytalan vagyok. Indultam ladder elején platinában, aztán egyszer rámtört a kisérletezhetnék, meg hogy most komolyan játszok és semmi sajt meg egyéb párperces taktika. Azóta gold vagyok. De legalább az itteni ellenfelekkel már hosszú játékokban is esélyes vagyok. Csak néha esek vissza a rush-sajt függőségembe mikor már az ötödik cheese etet be zsinórban. Akkor jön holmi 9 pool (pvz), vagy bana bust (tvz), vagy roach kezdés, bár az eddig rugalmatlanabb volt. Belevisznek a rosszba...

Legutóbb PVZ-ben először kezdett dt rusht nyomni az egyi, a másik valami dupla proxyból nyomatta a voidokat, majd jött a korai elfalazás és phoenix harass sok zelával. Kiegészítésnek jött egy terran dupla starport bansheeval és egyszer valami 8 rax+tank massolással. Aztán rámjött a roham és a következő 5 toss elküldött a fenébe mint núbcsítzert

8 percnyi játékokban platina vagyok, komoly játékokban talán gold...
zerg vagy gondolom
azert olyan sok lehetoseg nincsen ilyenkor, mert ha latod, hogy nem expel a protoss, akkor lair + hydraliskre menj, mer 1 base protoss az lehet mothership, vagy sok voidray, vagy akar blinkstalker, hydra az minden ellen jo kb ilyenkor, vagy nemtomen miket hoznak goldban

terran ellen mar huzosabb ha nem expel, mer nem tudod hogy 25 blueflame helion jon, vagy 8 db cloack banshee vagy sima marine tank push 1 baserol, es minden ellen mas kell kb
de protoss cheeset alapjaban tenyleg nagyon egyszeru megfogni, zvzben meg gyakorlatilag vegig tudjatok micsinal a masik