Quote (Anarkin @ 7 Feb 2012 13:06)
- Mert ha egy ember csinál valamit ami kurva jó (vagy nem.), akkor nem az az első két hozzászólás hogy "EZT meg EZT lulz nem nagy kunszt", lealacsonyító, etc, ez minimális intelligencia
--- ez még úgy is szemet szúr valakinek (pl. azoknak akik beszóltak itt a topicban), hogy nem a mi dolgunkról van szó
De mi csakis a műszaki hátteréről beszéltünk, a művészi értékét én magam is elismertem.
- Also enyhe suggalat érződik benne, miszerint "bárki meg tudja csinálni, de legalábbis én holnapra összedobnám kicsit csúnyábban" -- egy doboz Toffifee-t teszek rá, hogy 1 hónap alatt még csak hasonlót sem tudnátok együtt felmutatni ha összezárnánk titeket
6 éven keresztül volt vizes rendszerek tervezése a munkám, még akkor is össze tudnám rakni, ha az alkatrészeket is nekem kellene összeválogatni. Ami nekem nem menne, hogy nincs érzékem az így álljon a cső, hogy jól nézzen ki dolgok.
Nekem is az volt az első gondolatom arra a postra, not kidding (csak van aki instant leírja, van aki nem)
De azért neki csak velem volt baja, pedig még csak nem is én tereltem erre a beszélgetést, tőled elhiszem, hogy általánosságban volt a bajod és értem a problémádat, viszont neki elsősorban az volt a gondja, hogy ÉN vagyok és írthattam volna azt is a posztba, hogy vattacukor, sőt ha talán más írja, lehet hozzá sem szól.