Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 5 Oct 2011 21:08)
nem a 2. részét nem értem, hanem hogy mi köze az orvosok arroganciájának az elbaszott országhoz
ha nem lenne olyan elkúrt az egészségügy, amilyen(fizetés, fejlesztések, felesleges befektetések, és nem hordanák ki talicskával belőle a pénzt) -és még dobálózhatnék az ismerősök panaszaival-, akkor nem menne be úgy dolgozni az orvos, h már reggel 7-kor tele van a hócipője, úgy, h nem a hivatása az orvoslás, hanem a munkája, mert megélnie kell belőle valahogy és hogy kurvára csalódott lesz az összes, amikor szembesül az egyetem után vagy a gyakorlat közben a valósággal..
az, hogy az öreg orvosok nem hajlandóak abbahagyni idős korban praktizálást, ami következtében a fiatal orvosoknak úgymond nem jut beteg, nem lesz tapasztalatuk sem az ellátásban sem a műtétekben és a fiatal dokik tulajdonképpen csak azt tanulják meg, hogy tudják az öreg doki kezének remegésével egy ütemben rázni a műtőasztalt.
az pedig lehet urbanlegend, de olyanról is hallottam, h a dokiknak erősen utalva van mindig arra, hogy a már munkaképtelen időseket ne a legfaszább ellátásban részesítsék. de ezt csak erősen zárójelesen mondom, mert nehéz elhinni, h ilyen szinten lenne a dolgok állása.