Quote (Psyclon @ 21 May 2014 22:50)
Hát nem tudom, de az fix, hogy a bal térdem az néha kurvára készen van.
Az hogy most 25 éves vagyok nem tudom mit számit.
Lehet valamikor megrándult vagy tudja faszom és becsipődött valami. Nem értek hozzá, de tény hogy futás után kb össze szarom magam másnap reggel mikor felkelek és megmozditom a lábam egy bizonyos szögben. / csak simán ha kifele fordul akkor már fosás van kb /
Amugy meg, most huha megveszik szüleim hát bocs, de a legközelebbi konditerem 45 km-re van... Ha már ennyire a járjak kondiba, mindek kidobni pénzt bla bla a téma. Hát ezért.
Ha meg azt nézzük, hogy van két öcsém akik szerintem szintén használnák, nem nagy valami a dolog.
Ez olyan mint a futopad. 285k de azt az egész család fogja használni.
Nehogy azt képzeljétek, hogy itt hisztizek és verem a seggem a földhöz hogy már pedig kell ez meg az. Kurva ritkán kérek a szüleimtől ilyesmit.
Mondtam is nekik, hogy csak akkor vegyük meg a futopadot is, ha van rá pénz. Van rá. Ennyi a történet.
De amugy tök fasza, hogy megkérdezem szerintetek milyen lenne a jó kondigép, erre elsőnek le vagyok oltva mert hogy hülye vagyok hogy ilyenre ki adok / ki adatok pénzt aztán meg hogy jajj hát szüleim megveszik. meg bazdmeg megveszik és akkor most mi van?
Sajnálom, hogy nem olyan helyen lakom, ahol van 100 konditerem és válogathatok orba szájba, pitiánert összeget kiadva azért hogy végre nézzek ki ugy ahogy szeretnék.
És itt a válasz a kérdésre amugy, már nem tudom ki kérdezte, hogy mi van ha abba hagyom stb. Nem fogom, hogy miért? Mert ha már a szüleim ezzel belém invesztálnak ennyi pénzt akkor minimum teszek annyit hogy végig is csinálom + kurvára unom, hogy mióta az eszem tudom a polom csak akkor vettem le ha 4 fal között voltam egyedül.
De kb mind1 mit mondok, majd megint lehet röhögni a hülye Psyclonon... mert hát nézzétek már milyen hülye. Egészségérre az ilyennek.
Én azt tudom, hogy tapasztalatlan vagyok a gyurás témában. Segitségért jövök ide álltalában.
Őrülj neki bazd, hogy hozzá tudsz jutni olcson az ilyen dolgokhoz és nem kell ennyi pénzt kiadnod dolgokért.
De amugy képzeljétek, jelenleg 2 egykezes sulyzóval szarakodom ami összesem 14 kg ha egy rudra pakolom mindet + itthoni saját testsullyal csinálom a dolgokat.
Szóval nem az a elfingom magam és ez meg ez meg ez meg ez kell, hanem körbe nézek tapasztalatokat olvasok stb és utánna döntök.
hol laksz te? nem hiszem el, hogy 45 km a legközelebbi
én csak segíteni akartam, mert én is hasonló cipőben jártam, messze volt a kondi, otthon volt pár súly meg rúd, terveztem venni gépeket, de hónapokig terveztem, és mindezt azután, hogy előtte jártam ~1 évet kondiba. +nem multifunkciós fost akartam, hanem csak egy rendes fekvenyomópadot, meg súlyokat. nem értem honnan tudod megmondani előre, hogy nem unsz rá a kondira, mennyi ideje is csinálod?