Quote (lacketto @ Sep 24 2014 05:49pm)
szerintem nem kell sokat visszakeresni ahhoz hogy több postban is meg legyen említve hogy jara egész este oltogatta vismajort.
gondolom ricihez sem szóltál
ricit halalra szivattam, es minden alkalommal meg fogom tenni ha eljon rl talira
wtf erre emlekszem, de vismajor szivatasara nem?
anynit mondtam neki hogy nem modell a baratnoje, kb egesz este, erre megutott
ha azt mondom neki, hogy a baratnod nem pek vagy nem fodrasz akkor is jogos az utes?
hagyjuk mar ezt
ha en is bevernek egyet mindenkinek aki borzaszto taplo stilusban itt a nomet/anyamat/rokonaimat szidta jarhatnam az orszagot egy darabig (khhm janou es lacketto akar)
rici megalazasara pedig minden egyes alkalmat meg fogok ragadni, akar tetszik akarkinek akar nem, bantani nem fogom, megerdemelne, de nem fogom igy elintezni a dolgokat
Quote (Jancsipapa @ Sep 24 2014 05:59pm)
Ahogy nézem, jövő hétre kb így fog kinézni:
Jara éppen a templomból jövet éppen két vadidegen zongoratanárnak sikerült beköltöznie a kilencedikre, felvitt 2 zongorát, majd 5 koldusnak italt, ételt vett, ezek után elment volna szórakozni. Kikérte a 3 deci szénsavmentes ásványvizét, mire megjelent mögötte vérben forgó szemekkel, egy félig üres pálinkásüveggel a kezében Vismajor, aki se szó, se beszéd keresztülszúrta egy machetével.
hat inkabb afele szalad a topic hogy: vismajornak megerkezett a noje, angolul elordítottam magam, hogy ez geciocsmany, es lehanytam a faszba, majd az asztal kozepere kakaltam, belenyomtam vismajor arcat, hogy NEZD IGY NEZ KI A NOD, majd szegeny mar tehetlensegeben nem tudott mar mast tenni, mint hogy agyon egy kijozanito pofont
This post was edited by jarabekg on Sep 24 2014 11:05am