d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Post Your Stats > Súly/magasság
Prev1626364656693Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
May 28 2012 11:14am
Quote (sylke @ 28 May 2012 19:12)
ki volt az aki ilyen kirándulásokat vállalt pénzért meg irt vmi történetet a szőőőrnyröl?

horalki tura :DDDDD
/e:

This post was edited by GoreKnight9 on May 28 2012 11:15am
Member
Gold: 355.92
May 28 2012 11:14am
Örülök, hogy ilyen nagyon szuperul nevetek =) Bar tötént volna veletek, asszem az idegtöl még most sem tudnátok irni. Remelem ebbe a mondatomban is van valami vicces =) Ugy szeretem mikor a 10 evesek akik meg sosem követtek el bunt, hibat vagy barmit nevetgelnek azokon akikre a sors keze epp lecsapott. Na de mind 1, en nem foglalkozom veletek =) Jo nevetest, es igazan kivánom, hogy a közeljövöben legyen valami bajotok =) Mert igazan megerdemlitek, talán akkor majd felnötök.

Más: Sajnálom a haverod, btw én is olajal csináltam a baj-t de hirtelen volt anyi " eszem " hogy felre dobjam a cuccost amiben ég az olaj, majd rárakni egy nagy edényt, igy a levegotol elzárva nem égett tovább, végul a többi kigyuladt részt erösen locsoltam vizzel. És valahogy de megoldtam, ennek örülök.
Member
Gold: 59.00
May 28 2012 11:15am

"faszopo gecis kurvák kuss!ti csak csicskák vagytokannak születetek! aláb rendelt élölény gecik! barbi nem tom mit ártotam neked semmit azért mertrt amikor neked volt pasid akartam veled járni és amikor nekem volt csajom te akartálááááááááááá! (...) azért mert nem birtam ki nem tom, medig jártunk és fére kurtam ez van nem fogok ara várni fél évet hogy te oda ad a szüzeséged én meg adig rejszolok nah szép !!!!!!!! nah és most már mindegyik felejcsen kurvára elgem van valamelyikötökel talizok utcán jol telibe köpöm a pofályát ! kurvák faszopo gecik! nah és ivvet szeretlek még minddig ne haragudj és télleg nem csaltalak meg és tom hogy te is szerewtsz mert igy van te is tod !!!!!!!! de ha ilyeneket irsz akaor inkáb hagyál a gecibe lécivel ! ha akarsz vaéalamit irj 1 levelet de nem baztas enyi! game over!"
Member
Gold: 710.00
Quote (Saenchai @ May 28 2012 05:13pm)
Ember vagyok ahogy más is, elfeledtem eben a melegben. Hogy miert sutok? valamit sajnos ennem kell, epp hideg kaja nem nagyon volt. Nos nem kivánom senkinek se hogy ilyen tortényen, de aki nevet rajtam hat kapja be, élje át. Amikor halod hogy kint valami gáz van, kifutok, belelegzed a Cian Gázt (muanyagbol) Majd a szenmonoxidot tömenyen. En majdnem megfuladtam, hánytam Etc, de volt bennem anyi, hogy bármi történyen , akár az eletem árán is oltsak!!!!! Tudjátok ha 5p et tovább ég felroban az egesz ako telep (gáz robanas) Amikor a gáz " fel forr " Akkor bizyon nagy a baj. Az itthoni dolgo jol tortent, anyám csak nevetett pot faterom is. Ilyenek mondtak hogy ugy is koszos volt a fugony és nem akarta már kimosni, jo h leegett. Stb, ugy fgoták fel, hogy lehettett volna sokkal roszabb is, és meghalhatta volna, jobb 400k huf kár mind ha a fiad meghal, vagy egy egesz lakotelep felrobanik! Gyerekek aki nem hiszi el, es tovabra is nevet rajtam, az egy szanal mas szar szivtelen kis pocs, es tiszta szvbol kivanon, hogy legyen ö is ilyen balfasz mint en, es gyujtsa magara a hazat, de ö haljon is bele. Majd amikor ott állsz látod hogy az egész konyhátok ég, hirtelen a könyedtöl nem látsz, remegsz hogy mit tegyel ( mert hiaba hoszed h hirtelen eszedbe jut a tanultak es cselekszel, esokolsz h mi van...)
Akkor majd megtudjátok milyen az HA LÁNGOKBAN ÁL EGY LAKÁS. 8 óra munka alatt helyere raktuk ugy a konyhat (6an) hogy lakhato/etc. Szoval most mar nem potyog a vakolat. Sracok, nagyon paras egy ilyen helyzet, sose eljetek at! Vannak képek, mert a Rendorok tuzoltok csinaltak, meg en is, majd ha lesz anyi idom hogy ide tudok tovabb ulni fel dobom hogy nezett ki a konyhank  Sziasztok.

eleinte amugy tökre sajnáltam
de aztán ez az érzés teljesen megszünt.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Quote (Saenchai @ 28 May 2012 19:13)
Ember vagyok ahogy más is, elfeledtem eben a melegben. Hogy miert sutok? valamit sajnos ennem kell, epp hideg kaja nem nagyon volt. Nos nem kivánom senkinek se hogy ilyen tortényen, de aki nevet rajtam hat kapja be, élje át. Amikor halod hogy kint valami gáz van, kifutok, belelegzed a Cian Gázt (muanyagbol) Majd a szenmonoxidot tömenyen. En majdnem megfuladtam, hánytam Etc, de volt bennem anyi, hogy bármi történyen , akár az eletem árán is oltsak!!!!! Tudjátok ha 5p et tovább ég felroban az egesz ako telep (gáz robanas) Amikor a gáz " fel forr " Akkor bizyon nagy a baj. Az itthoni dolgo jol tortent, anyám csak nevetett pot faterom is. Ilyenek mondtak hogy ugy is koszos volt a fugony és nem akarta már kimosni, jo h leegett. Stb, ugy fgoták fel, hogy lehettett volna sokkal roszabb is, és meghalhatta volna, jobb 400k huf kár mind ha a fiad meghal, vagy egy egesz lakotelep felrobanik! Gyerekek aki nem hiszi el, es tovabra is nevet rajtam, az egy szanal mas szar szivtelen kis pocs, es tiszta szvbol kivanon, hogy legyen ö is ilyen balfasz mint en, es gyujtsa magara a hazat, de ö haljon is bele. Majd amikor ott állsz látod hogy az egész konyhátok ég, hirtelen a könyedtöl nem látsz, remegsz hogy mit tegyel ( mert hiaba hoszed h hirtelen eszedbe jut a tanultak es cselekszel, esokolsz h mi van...)
Akkor majd megtudjátok milyen az HA LÁNGOKBAN ÁL EGY LAKÁS. 8 óra munka alatt helyere raktuk ugy a konyhat (6an) hogy lakhato/etc. Szoval most mar nem potyog a vakolat. Sracok, nagyon paras egy ilyen helyzet, sose eljetek at! Vannak képek, mert a Rendorok tuzoltok csinaltak, meg en is, majd ha lesz anyi idom hogy ide tudok tovabb ulni fel dobom hogy nezett ki a konyhank  Sziasztok.

a kiemelt részeken mindig nevetek
Member
May 28 2012 11:16am
Quote (GoreKnight9 @ 28 May 2012 18:14)

8DDDDDDD
Member
Gold: 355.92
Hat jó, én nem vitázom tovább veled, de utoljára részletesen leirom csak neked.

Elöször is köztudott, hogy a házakban vannak gáz vezetékek, ami ugyebár házról házra megy. Ha a gáztüzhely melett lévő csö tul hevül vagy elpatanik és lángot kap, olyan menyiségü gáz robanik be, hogy az több házzal esetlegesen ha záró " ütő " csapok nem zárnak le több lako telep is elszál a fölről =) És tudod ez nagyon komoly dolog, ha meg csak egy " szaros" 10 emeletes szál el, az is kb min 30 ember halálát jelenti. Ez neked nem elég?
Member
Gold: 710.00
Quote (GoreKnight9 @ May 28 2012 05:14pm)

beszélgetés 1 darab
ijesztegetés 1 darab

bazdmeg :DDd

ALÁB RENDELT ÉLÖLÉNY GECIK
kurvajo topic lett
Member
May 28 2012 11:17am
Member
Gold: 4.20
May 28 2012 11:17am
de ez valami ostyanak a reklamja volt mint utobb kiderult