Quote (bbaallaaggee @ 28 Oct 2011 19:46)
sokallok ennyit egy telefonért
xperia arcot néztem, nagyon nagyon szép, de nagyon gagyi anyagokból van, szinte sorjás fröccsöntött szar az egész... pedig arra nagyon fájt a fogam
nokia c7 is tetszik, de már most ódivatúnak néz ki
nokia lumia 800 feketében nagyon tetszik de mikroszimkártyás amitől már előre hányok és fix hátlapos, bye bye levehető hátlap, cserélhető akku.. ez sem annyira vonz. pedig nokia párti voltam eddig.
arc: valóban kurva szép a készülék, és valóban műanyag az egész (legalább egy fém hátlap ráfért volna), viszont szerintem egész jó minőségű műanyag van rajta, már van egy pörgősebb verziója is (arc S)
nokia c7: akkor már inkább nokia 701, ugyan az a kinézet csak kicsit modernebb a belső (csak ugyan azzal a szar symbiannal)
nokia 800: mi a bajod a microsimmel? átpakolgatni igaz h nem fogod más telefonba, viszont egyre jobban elterjedt lesz
az unibody ház is inkább pozitívum, sokkal jobban egybe van (jé) így a készülék, strapabíróbb, azt pedig nem tudom miért szeretnéd cserélgetni az akkudat
az inkább a baj a készülékkel h drága (lesz) és harmad ennyiért megkaptad volna 1-2 hónapja az Omnia 7et ami ugyan ezt tudja
This post was edited by fahrii on Oct 30 2011 03:36am