Quote (Jancsipapa @ 2 Nov 2014 02:31)
szeretném, ha jól aludnál cp, igazad van
de tényleg, 100% igazad van
aludj jól, igazad van
+hadd ne szopjam már le magam és téged is, mert mutattál egy olyan iqtesztet, ahol csak a mértani alakzatokról van szó
Valamiért úgy emlékeztem, hogy veled lehet normálisan beszélni. Még a tegnapi után is azt sejtettem, hogy tuti rossz napod van, de ezek szerint tévedtem.
Ha szerinted ez a stílus normális, hát hajrá.
A "mutattál egy olyan tesztet" -> az egy mensa teszt. Ha vetted volna a fáradtságot, hogy elolvasd, az is le van írva, hogy miért ilyen a teszt. Eddig az volt a bajod, hogy miért tőled kérek példát, miért nem én hozok. Komolyan, mit lehet ezzel kezdeni?
Te nem is beszélgetni akarsz csak beszólogatni.
De ne aggódj, megtanultam a leckét, nem érdemes leállni veled.
Quote (beni @ 2 Nov 2014 02:40)
sok év munkája van benne
amúgy a mensa oldalán van próba IQ teszt
Ezt hoztam példának, de azt mondta, hogy nem fogja sem magát sem engem leszopni érte. Pedig ez lett volna a lényeg.
Quote (Baleee @ 2 Nov 2014 03:24)
Nyilvan az is legbolkaptt, hogy "forgassukkicpszvaitestitulaljukmindenvelemenyetmegszakertesnek".
Meg mérnök istenítésnek, ezt ne hagyd ki belőle. Ha cp azt mondja, hiány van mérnökökből, akkor az ofc azt jelenti, hogy a többi nem is ember szerinte.
De amúgy nem érdekel, már szerencsére sikerült megtanulnom, ami régen nem ment, hogy a legtöbb emberre ráhagyjam, csak janout én nem ilyennek ismertem.
Nem a véleménye a problémám, hanem a stílus amiben előadja.
This post was edited by CyberPunk666 on Nov 2 2014 03:42am