Még egyszer megnéztem a filmet
http://topdocumentaryfilms.com/dont-panic-truth-about-population/ma reggel, annyira tetszett tegnap este, és további gondolataim támadtak:
Magyarország demográfiai helyzetét megpróbáltam beleilleszteni azokba a dinamikus történelmi diagramokba, amiket a bölcs svéd professzor bemutatott:
A honfoglalástól, de inkább a királyság megalapításától kezdve egészen 1526-ig Magyarország egy "powerful medieval kingdom", becslések szerint kb 400millió ember élt a földön Mátyás királyunk idejében, ebből kb 4 millió Magyarországon, ebből kb 3 millió magyar. A tatárjárás ugyan kipusztította a lakosságunk 40-70%-át (rohadt magyargyilkos mongolok, bárcsak meg tudtuk volna védeni magunkat a genocídiumtól, amit 1241-1242. jelentett, de ennek a hatását pár évtized-évszázad alatt kihevertük, és ami a lényeg, a demográfiai arányok nem torzultak). Mohács után viszont nem kétéves, hanem practically kétszáz éves genocídium következett (rohadt magyargyilkos törökök), és a demográfiai arányok is durván torzultak, 1700-ra kb 2,2 millió ember élt a Kárpát-medencében, ennek becslések szerint max 40%-a volt magyar. Az arány 1910-re sem javult asszem 51% fölé. Trianon után pedig tudjuk a sztorit...
Ha lett volna elég vér a pucánkban, ha keményen harcolva megvédjük magunkat a minket kipusztítani akaró törököktől, ha lett volna egy Hunyadink, egy Kinizsink 1526-ban, ha nem lett volna két évszázados törökvész, akkor most a Kárpát-medencében kb. a lengyelekhez hasonlóan, valami 40millió ember élne, ebből 30 millió magyar, meg kb ugyanannyi szlovák, román, szerb, ruszin, amennyi ma.
Amikor arról beszélünk, hogy ismét nagy Magyarországot akarunk, akkor szó sincs arról, hogy háborúban foglaljuk vissza a Kárpát-medencét és pusztítsuk ki a nem magyarokat! Ez nemcsak hogy nem keresztény, de nem is épelméjű ötlet. De azt igenis jelenti, hogy "Isten, álld meg a magyart", "...bőséggel...", hogy állítsuk meg a katasztrofális népességfogyást idehaza, és harcoljuk ki a területi autonómiákat "külföldön", Székelyföld, a Felvidék, Kárpátalja, Vajdaság, igenis legyenek területi autonóm magyar földek, és ezért "harcoljunk", küzdjünk becsülettel, ne hagyjuk, hogy kipusztítsanak-elűzzenek-asszimiláljanak minket a velünk packázó szomszédaink!
Nekem ez a véleményem.
Regards, ToldiSenior (Reservist Major)
This post was edited by ToldiSenior on Nov 1 2014 03:54am