Quote (xGurke @ May 18 2014 04:52pm)
most állítok össze saját étrendet és felbasztam magam azon, hogy 10ből 9 oldalon az "étkezések" felét tabletták, porok, ilyen olyan izom gyümölcs szeletek teszik ki
de, 70 kiló körül vagyok és tömeget szeretnék növelni edzés mellett
és nem, nem fogok semmilyen lófaszt szedni, tisztán kajálásból fogom megoldani, akkor is ha 10x tovább tart majd
atya
úr
isten

Semmi hátránnyal nem indulsz ha nem szedsz semmi tápkieget sőt, csak előnyöd van belőle, valami vitamin/ásványi anyag esetleg ha nem eszel elég zöldséget/gyümölcsöt.
Ezek az oldalak nyilván ilyen étrendet fognak írni, mert árulják ezeket a szar termékeket. Minél természetesebb formában van valami annál jobb, egy fehérje por rosszabb minőségű mint egy tojás/hús,
hiába mondják, hogy legjobb felszívódású fehérje stb, nem tudom miért gondolja bárki, hogy egy mesterségesen előállított, majd ízesített por jobb mint egy tojás/hús. Egy haszna van, és az ha nem tudod máshogy megoldani az étkezést.
De akkor se önmagában kéne szerintem, ugyanúgy ahogy húst sem eszik senki magában, főleg edzés után szénhidrát kell főleg nem fehérje.
Tömegnövelő meg nevetséges, legtöbb az egy szar minőségű tejsavó+cukor, semmi szükséged rá. Ráadásul fele annyiért jobbat raksz össze egyedül.
Quote (Psyclon @ May 18 2014 05:30pm)

majd látod.
Tomegelni a legnehezebb.
Ha majd nem fogsz tudni annyi tápanyagok magadhoz venni amennyire szükséged lesz, majd at ertekeled ezt.
En a helyedben mar kreatint is szednek.
Jo a test felépítésed, alapok megvannak.
Nem szabad ennyire elvakultan állni a dolgokhoz, hogy aki ezt meg ezt szed az mar kokszol.
Ja es ezek táplálék kiegészítők.
Mellette enni kell normálisan. Ez csak plusz.
Nem nehéz, csak lassú nem fogsz +10 kg izmot magadra szedni pár hónap alatt, tömegnövelővel se, ahogy fahri is írta az zsír vagy max víz. Egyedül akkor van gyors fejlődés mikor elkezd valaki, utánna egyre lassabb.
This post was edited by championmath on May 18 2014 10:30am